Şimdi Ara

Pc'deki wireless olmayan neti İphone 4 te kullanabilmenin yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın iphone 4 kullanıcıları. Mesaj başlığında da sorduğum gibi pc'mde wireless olmayan netim var. Bu pc deki neti İphone 4 ümde kullanabilmek istiyorum. Fakat karıştırılmasın İphone u modem olarak kullanıp pc den nete girmek değil mevzu, tam tersi pc yi modem olarak kullanıp iphone'dan nete bağlanabilmek. Firmware: 4.3.3, JB yok.
    Bilen varsa lütfen yardımcı olsun ...
    Şimdiden teşekkürler...

• başlık karışık geldi bana.
    ama anladığım kadarı ile bilgisayarın internete ethernet ile bağlı. sende o bilgisayarındaki internet ile iphonedan girmek istiyorsun ?
  • doğru anlamışsam bu konuya bir bakın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34265350/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

doğru anlamışsam bu konuya bir bakın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34265350/tm.htm
    Evet dostum, doğru anlamışsın. Çok teşekkürler. Ordaki yönergeleri izliyorum. Tekrar teşekkürler.
    Bu arada kusura bakmayın, aratmada benzer konu bulamamıştım. Forum yöneticileri konuyu kaldırabilirsiniz..
  • WiFi kullanmadan bu mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

WiFi kullanmadan bu mümkün değil.
    wifi ye gerek yok sanırım. Bağlantıyı köprülemek gibi birşeyler var yönergeler yazıyor ama Windows xp için anlatılmış, ben win7 kullanıyorum, farklılıklar var. Beceremedim ( :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

WiFi kullanmadan bu mümkün değil.
    pcinde wireless cihazı varsa bu mümkün olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoloji

pcinde wireless cihazı varsa bu mümkün olabilir..

Alıntıları Göster
    Pc laptop. Wireless var. İşin aslını anlatmak gerekirse Pc de ben Turkcell wınn kullanıyorum. E peki neden hattı telefona takıp kullanmıyorsun? Simi kırdırmak pek istemiyorum ama sanırım en son ona düşmem gerekecek. Başka çare yok gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilbaysal

Pc laptop. Wireless var. İşin aslını anlatmak gerekirse Pc de ben Turkcell wınn kullanıyorum. E peki neden hattı telefona takıp kullanmıyorsun? Simi kırdırmak pek istemiyorum ama sanırım en son ona düşmem gerekecek. Başka çare yok gibi...

Connectify programı yardımıyla laptopunu kolaylıkla wifi hotspota dönüştürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

quote:

Connectify programı yardımıyla laptopunu kolaylıkla wifi hotspota dönüştürebilirsin

Bu program çok kullanışlı hotspot için ancak yinede wireless modemın yerını tutmuyor..

1-Çekim mesafesı bir modem kadar olmuyor genelde

2-Programın sürekli acık kalması için lapdopunda süreklı acık kalması gerekıyor haliyle (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 5 Eylül 2011; 1:40:23 >

• Winn kullanıyorsanız Turkcell'den dağıtıcı alabilirsiniz aslında. Kaliteli ve kullanışlı. Diğer türlü connectify bildigim tek kullanışlı çözüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

Winn kullanıyorsanız Turkcell'den dağıtıcı alabilirsiniz aslında. Kaliteli ve kullanışlı. Diğer türlü connectify bildigim tek kullanışlı çözüm :)
    Vınn için bilemeyeceğim ama normalde bunu ben 2 gün önce adsl hattım için yaptım...Windows 7 kullanıyorum...Ağ ve Paylaşım merkezini açıyorsun...Yeni bir bağlantı veya ağ kuru seçiyorsun....Oradanda Kablosuz geçici ağ kur seçeneğini seçip ağına isim ve şifre veriyorsun...Oldu bitti...iPad'imden ağlara girince de kurduğum bu ağa bağlandım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Vınn için bilemeyeceğim ama normalde bunu ben 2 gün önce adsl hattım için yaptım...Windows 7 kullanıyorum...Ağ ve Paylaşım merkezini açıyorsun...Yeni bir bağlantı veya ağ kuru seçiyorsun....Oradanda Kablosuz geçici ağ kur seçeneğini seçip ağına isim ve şifre veriyorsun...Oldu bitti...iPad'imden ağlara girince de kurduğum bu ağa bağlandım...

Alıntıları Göster
    Ben de vınn kullanıyorum ve internette her yerde connectify programının adı geçiyordu. Ancak ne kadar uğraşırsam uğraşayım, iphone'dan internete bağlanmayı beceremedim. Hotspot oluşuyor, iphone bunu görüyor, şifreyi girdikten sonra bağlanıyor ama internete girmek istediğimde internet bağlantısı bulunamadı uyarısı veriyor.

Normalde edge/3g açıkken wifi'ı açarsanız, otomatik olarak wifi'a bağlanıyordu, yani wifi'ı seçiyordu iphone. Ama bende edge/3g açıkken connectify'ın oluşturduğu hotspota bağlandığımda bile edge/3g'ye bağlı kalıyor.

Ne yaptıysam başaramadım. Ad-hoc şeklinde hotspot oluşturdum, olmadı. Bağdaştırıcı ayarlarından paylaşımı açtım, olmadı. @Katmir'in dediğini yaptım, olmadı.

• quote:

quote:

Dostum tavsiyen için çok teşekkürler. İndirdim ve denedim. Gerçekten işe yarıyor. Tekrardan çok teşekkür ederim.
    Benim gibi soran lursa eğer Connectify adlı programı indirin, kullandım ve denendi %100 çalııyor ;)

• quote:

quote:

quote:

Dostum tavsiyen için çok teşekkürler. İndirdim ve denedim. Gerçekten işe yarıyor. Tekrardan çok teşekkür ederim.
    Benim gibi soran lursa eğer Connectify adlı programı indirin, kullandım ve denendi %100 çalııyor ;)

Bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi ben bir türlü yararlanamadım connectify'dan. Yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

quote:

quote:

quote:

Bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi ben bir türlü yararlanamadım connectify'dan. Yardımcı olur musunuz?

Alıntıları Göster
    Vista için de connectify tarzı bir programı varmı? connectify vista da çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Vista için de connectify tarzı bir programı varmı? connectify vista da çalışmıyor

Alıntıları Göster
    Dostum ayarları resimde görebilirsin. Sen Wınn bağlantını kurunca internet kısmında turkcell 3g bağlantısını göreceksin. En son da start hotspot diyip başlamasını bekliyosun. Başladıktan sonra telf dan wireless arattır, göreceksin ;)

Pc'deki wireless olmayan neti İphone 4  te kullanabilmenin yolu var mı?

• quote:

Dostum ayarları resimde görebilirsin. Sen Wınn bağlantını kurunca internet kısmında turkcell 3g bağlantısını göreceksin. En son da start hotspot diyip başlamasını bekliyosun. Başladıktan sonra telf dan wireless arattır, göreceksin ;)

Herşeyi aynı yapıyorum, hiçbir fark yok.

Telefondan da wifi'ı görüp şifreyi girip bağlanıyorum. Ama internet bağlantısı yok diye uyarı veriyor. Wifi'a bağlıyken edge'i açsam bile telefon edge ile bağlanıyor. Yani bağlı olduğu wifi'da internet bağlantısı yok. Başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Telefonda Speedtest'i çalıştırdığımda "internet bağlantısı yok" diyor.

Safariye girdiğimde aynı şekilde internet bağlantısı yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

quote:

Herşeyi aynı yapıyorum, hiçbir fark yok.

Telefondan da wifi'ı görüp şifreyi girip bağlanıyorum. Ama internet bağlantısı yok diye uyarı veriyor. Wifi'a bağlıyken edge'i açsam bile telefon edge ile bağlanıyor. Yani bağlı olduğu wifi'da internet bağlantısı yok. Başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Telefonda Speedtest'i çalıştırdığımda "internet bağlantısı yok" diyor.

Safariye girdiğimde aynı şekilde internet bağlantısı yok diyor.

Alıntıları Göster
    bana da 1 kere öyle arıza verdi, programı ilk kuruşumda. Telfdan wifi ye bağlanıp giriyodum sayfa görüntülenemiyor diye yazı geliyodu connectify sayfası çıkıyodu. Ama nasıl olduysa ertesü gün açtım ve tak diye bağlandı. Pc ve telf'a res atmayla alakalı mı artık nedir bilemiyorum :S

• quote:

bana da 1 kere öyle arıza verdi, programı ilk kuruşumda. Telfdan wifi ye bağlanıp giriyodum sayfa görüntülenemiyor diye yazı geliyodu connectify sayfası çıkıyodu. Ama nasıl olduysa ertesü gün açtım ve tak diye bağlandı. Pc ve telf'a res atmayla alakalı mı artık nedir bilemiyorum :S

Alıntıları Göster
    Gerekenler: WIN 7 ve Laptop ya da USB Wireless

Ag bagdastiricilarina ayarlarini degistire tikla sag arac cubugundan. Kablosuz Ag Baglantisi ve Yerel Ag Baglntisini sec sag tikla baglantiyi koprule secenegini tikla.

Yine sag alt arac cubugunda wireless simgesine tikla. Yeni baglanti ve ag kurun sekmesine tikla. Karsina cikan yerde en altta kablosuz gecici (bilgisayarlar arasi) ag kur secenegine tikla. Ileri de ag adini ve sifreni belirle. Wirelessini ac. Daha sonra iphone'nin Wirelessini ac orada goreceksin yazdigin agin adini...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.