Şimdi Ara

PC'den anlayan arkadaslar girermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaslar acer marka windows 7 kurulu bir bılgısayarım var 2-3 senedır oynamadıgım sroyu tekrar ındırıp oynamak ıstıyorum fakat bılgısayarıma format atmam gerekıyor .Bilgisayarı darty den almıstım bana yardımcı olan satıs temsılcısı bılgısayara formatlık bı durum oldugunda windows 7 lere artık cd sız format atıldıgını gereklı dosyaların harddiskte kayıtlı oldugunu soylemıstı hatta bir kere format attırmıstım ona fakat gecen gun goturdugumde o arkadas ısten ayrılmıstı musterı temsılcısı fatura , garantı belgesı vs. evrakları ısteyıp 21 iş gunu surecegını soyledı sımdı sızden rıcam bu cd siz format atma konusunda bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı herkese ıyı forumlar..

• up
  • Pc yi açarken ekrana logo gelmeden f8 e bas recovery açılıcak ordan atabilirsin format.
  • hocam dedıgın gıbı yaptım fakat f8 e basınca cıkan işlemlerden hıcbırı format atmıyo önyukleme secenegı var oda onarım yapıyo format atmıyo tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 15 Mayıs 2013; 19:27:52 >
  • Hocam f8 den girdim dedigin yere onarmaya tikladim windows ekrani acildi klawye dili secin dedi sectim ondan sonra kullanici adi ve parola istedi fakat herhangi bi sifrem yoktu ve yazicsk biseyde yok onu yazmadsnds bi sonraki yere gecmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cd veya usb olmadan hdd den atılan tek tür format vardır oda f8 ile format.Laptopun marka modelini internete yazıp f8 ile format diye aratın bakalım bir sonuca varıcakmısınız.
  • sana yardımcı olacağım fakat aklıma takılan şey daha doğrusu gülmeme sebep olan şey, bu adamlar nasıl bir format atıyor ki 21 iş günü sürüyor bu format :-)

şimdi pc açılırken F11 ve F9 tuşlarını bir dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.