Şimdi Ara

PC DEN ANLAYANLAR BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler-Bayanlar öncelikle iyi forumlar.Benim pc bi ara sıkıntı çıkardı her açmaya çalıştığımda reset atıyordu bende format atmayı bilmediğim için casper bayisine götürdüm format attırdım ama format attırdıktan sonra daha önce gayet güzel bir şekilde oynadığım LOL oyununu hiç oynayamaz oldum çok kasmaya başladı.formattan önce sanırım windows 7 idi sistem sonra bana xp kurdular daha iyi oyun performansı verir diye.Bu işten anlayabilecek birisi var mı gerekirse TW vereyim bir baksın sistemime hiç anlamıyorum pc den yardımcı olursanız sevinirim

• Yardımcı olacak yok mu ya ????
  • Merak etme birazdan cevap gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Beyler-Bayanlar öncelikle iyi forumlar.Benim pc bi ara sıkıntı çıkardı her açmaya çalıştığımda reset atıyordu bende format atmayı bilmediğim için casper bayisine götürdüm format attırdım ama format attırdıktan sonra daha önce gayet güzel bir şekilde oynadığım LOL oyununu hiç oynayamaz oldum çok kasmaya başladı.formattan önce sanırım windows 7 idi sistem sonra bana xp kurdular daha iyi oyun performansı verir diye.Bu işten anlayabilecek birisi var mı gerekirse TW vereyim bir baksın sistemime hiç anlamıyorum pc den yardımcı olursanız sevinirim

büyük ihtimal ekrankartı driveri yüklü olmadındandır
    özelliklerini yazarsan bi driver bakım ve casperin hangi modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Beyler-Bayanlar öncelikle iyi forumlar.Benim pc bi ara sıkıntı çıkardı her açmaya çalıştığımda reset atıyordu bende format atmayı bilmediğim için casper bayisine götürdüm format attırdım ama format attırdıktan sonra daha önce gayet güzel bir şekilde oynadığım LOL oyununu hiç oynayamaz oldum çok kasmaya başladı.formattan önce sanırım windows 7 idi sistem sonra bana xp kurdular daha iyi oyun performansı verir diye.Bu işten anlayabilecek birisi var mı gerekirse TW vereyim bir baksın sistemime hiç anlamıyorum pc den yardımcı olursanız sevinirim

büyük ihtimal ekrankartı driveri yüklü olmadındandır
    özelliklerini yazarsan bi driver bakım ve casperin hangi modeli

hocam az önce lolün sayfasına girdim düşük fps için yapılması gerekenlere baktım.Ekran kartım AMD beni onun anasayfasına yönelndirdiler bir dowload yaptım o siteden.bir güncelleme indirdim kurmaya çalıştım şu yazı yazıyor : Sisteminiz için bir sürücü bulamadık.İşletim sisteminiz desteklenmiyor olabilir.bu yazıyla karşılaştım ve şunuda söyleyeyim unutmadan formattan önce pc windows 7 idi oyunu güzel birşekilde oynuyordum 50-60 fps ile

• Pcnin sistemini söylermisiniz ona göre yardimci olmaya çalışayım sisteme Format atıldıysa büyük ihtimal laptopun sürücülerini yüklemediler kutusundaki CD'leri yükleyin ondan sonra güncellemesini yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: thebarbarian1907

Pcnin sistemini söylermisiniz ona göre yardimci olmaya çalışayım sisteme Format atıldıysa büyük ihtimal laptopun sürücülerini yüklemediler kutusundaki CD'leri yükleyin ondan sonra güncellemesini yapin

Hocam söylediğim gibi pc den pek anlamıyorum ama formattan önce adamlara : oyun oynuyorum en yüksek kaliteyi alacağım sistemi kurun, demiştin xp kurmuşlar isterseniz bir teamwiever vereyim girip siz bakın ? bu arada masaüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 30 Nisan 2015; 19:54:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hicam suan pc yok yanımda telden giriyorum Laptop muydu toplama Pc Mi

• quote:

Hicam suan pc yok yanımda telden giriyorum Laptop muydu toplama Pc Mi

kasa monitör falan hepsi ayrı marka toplama oluyor bu sanırım :)
  • Parçaları ayrı ayrı sectiyseniz anakart ekran kartı ram falan bu toplama Pc olur fakat gidip bir casper aldıysa iz olmaz bu arada bu parçaların hepsinin cdsi olması gerek o CD'leri yüklemesi gerekiyor eğer oylede olmazsa kurdukları işletim sistemi sorunludur tekrar Format atmak ve başka sistem kurmak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebarbarian1907 -- 30 Nisan 2015; 20:02:01 >
  • quote:

Parçaları ayrı ayrı sectiyseniz anakart ekran kartı ram falan bu toplama Pc olur fakat gidip bir casper aldıysa iz olmaz bu arada bu parçaların hepsinin cdsi olması gerek o CD'leri yüklemesi gerekiyor eğer oylede olmazsa kurdukları işletim sistemi sorunludur tekrar Format atmak ve başka sistem kurmak gerekir

Hocam o cdler allah bilir nerede 7 yıllık falan bir pc başka bir yolu yok mu bunun.Ne bileyim mesela ekran kartının cd si yerine internetten o ekran kartının driverını yükleme gibi bir şansımız yok mu ? Bundan önce attırdığım formatta cd falan hiçbirşey yine yoktu ama sorunsuz oynuyordum LOL ü.Birde kurdukları sistem sorunlu olabilir dediğiniz gibi çünkü pc açılırken windows orjinal yazılım kurbanı olabilirsiniz falan diye bir yazı geliyordu sağ alt tarafa masaüstü siyah renk oluyordu hep o sorunu kendim halletmiştim birkaç dosya silmiştim o yazı gelmedi artık

• Hocam parçaların ne olduğunu hangi marka olduğunu bilirsen netten yüklerini driverları oylede olmazsa tekrar Format gerekir

• niggas troll dür
  • quote:

Hocam parçaların ne olduğunu hangi marka olduğunu bilirsen netten yüklerini driverları oylede olmazsa tekrar Format gerekir

Hocam çalıştıra dxdiag yazınca sistem özellikleri çıkıyor burda ekran kartı ATI Readon HD 3400 series 1 gb,3 gb ta ram var pc de.İşlemcide = İntel(R) Pentium R) CPU E5300 @2.60 ghz(2 GPUs) bunlar yazıyor
  • Hocam sitelerinde varsa vardır da zor baya eski olduğu için güncel bişey yoktur bakın siz

• quote:

Hocam sitelerinde varsa vardır da zor baya eski olduğu için güncel bişey yoktur bakın siz

AMD sitesinden autodetectutility diye birşey indirdim sanırım ekran kartının modeline bakıp ona göre güncelleme yüklüyor neyse tıklayıp kurdum.Ekran kartımın falan ismi çıkıyor üsttede şu yazıyor : Sisteminiz için bir sürücü bulamadık.İşletim sisteminiz desteklenmiyor olabilir yazıyor.
  • iobit driver booster

Bu programi kurup driverleri guncelleyebilirsin dene bir oluyomu

• Malesef xp kurduklari icin problem oluyor bana gore. Artik desteklenmiyor xp ve en guncel driver dahi problem cikartabilir. Bence format atmayi ogrenip windows 7 ya da 8.1 kur problem duzelecektir. Bir de bilgisayarci guvenilir biri degilse senin parcalarin basina bir seyler gelme ihtimali de var dusuk ihtimal de olsa. Speccy isimli programi kurup orada yazan parca listesini paylasabilir misin ozelliklerini anlayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: FakeMake

iobit driver booster

Bu programi kurup driverleri guncelleyebilirsin dene bir oluyomu

driver booster mı ne öyle bi program kurup güncelledim 3-4 tane adobe reader falan çıktı yaptım onları
  • kardes ekran karti icin piyasada bulunan driverler xp icin destek sunmuyor yukarida yazdigina gore sen git win7 kudur pcye xp icin destek kalkti bundan sonra cikan hicbir program xpyi desteklemez
    yukariya yorum yapan arkadaslara sesleniyorum konuyu acanin yorumunu sonuna kadar okumuyorsunuz adam xp kurdular yazmis biri cikmis diyorki isletim sistemini yazarsaniz daha iyi bir sekilde yardimci oluruz
    bu nedir ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.