Şimdi Ara

PC DEN ANLAYANLAR BAKABİLİR Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Cpu - Z programından, mainboard , memory

Gpu - Z programının direkt resimlerini konuya ekle bakalım.

buyrun hocam

http://hizliresim.com/RYVkj1

http://hizliresim.com/yMl5XL

http://hizliresim.com/YBlkA6

buda ekran kartı :http://hizliresim.com/rQVZV3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 1 Mayıs 2015; 15:40:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Windows 8.1 Pro kurun. XP'den kat kat iyidir.

windows 7 daha iyi olmaz mı hocam belki sistem yemez windows 8.1 i.çünkü dediğim gibi win 7 iken oynayabiliyordum güzel bir şekilde.Bu arada işletim sistemine baktım Versiyon 2002 windows service pack 3 yazıyor.

Öyle bir şey söz konusu değil. İsterseniz Pentium 4 1GB Ram bilgisayara Win 8.1 kurun XP'den daha stabil çalışır. Tabii tüm parçaların uyumlu Driver'ı olmalı.

Hocam haklısınızdır eminim ama,win 7 de sıkıntısız oynuyordum oyunumu yine win7 çevirmek istiyorum ya bozuk değilse tamir etmek gibi bir riske girmek istemiyorum :)

• niggas kullanıcısına yanıt
    Zaten vasat bir bilgisayar bu çok birşey bekleme.

Windows 8.1 kur, driverların çoğunu tanıyacak zaten ekran kartını yükle bak. Xp öldü artık.
  • quote:

Beyler-Bayanlar öncelikle iyi forumlar.Benim pc bi ara sıkıntı çıkardı her açmaya çalıştığımda reset atıyordu bende format atmayı bilmediğim için casper bayisine götürdüm format attırdım ama format attırdıktan sonra daha önce gayet güzel bir şekilde oynadığım LOL oyununu hiç oynayamaz oldum çok kasmaya başladı.formattan önce sanırım windows 7 idi sistem sonra bana xp kurdular daha iyi oyun performansı verir diye.Bu işten anlayabilecek birisi var mı gerekirse TW vereyim bir baksın sistemime hiç anlamıyorum pc den yardımcı olursanız sevinirim

kominist iseniz cevap vermeye degmezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zaten vasat bir bilgisayar bu çok birşey bekleme.

Windows 8.1 kur, driverların çoğunu tanıyacak zaten ekran kartını yükle bak. Xp öldü artık.

Hocam ben zaten ekstra birşey beklemiyorum bütün ayarları very low yaptığımda rahatça oynamak istiyorum sadece.çünkü formattan önce oynuyordum o şekilde.formattan önce sistem win 7 idi tekrar win7 kurmak daha mantıklı olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Beyler-Bayanlar öncelikle iyi forumlar.Benim pc bi ara sıkıntı çıkardı her açmaya çalıştığımda reset atıyordu bende format atmayı bilmediğim için casper bayisine götürdüm format attırdım ama format attırdıktan sonra daha önce gayet güzel bir şekilde oynadığım LOL oyununu hiç oynayamaz oldum çok kasmaya başladı.formattan önce sanırım windows 7 idi sistem sonra bana xp kurdular daha iyi oyun performansı verir diye.Bu işten anlayabilecek birisi var mı gerekirse TW vereyim bir baksın sistemime hiç anlamıyorum pc den yardımcı olursanız sevinirim

kominist iseniz cevap vermeye degmezsiniz

senin gibi birinin fikirlerini öğrenmek istemiyorum kardeşim hadi işine bak

• quote:

Hocam ben zaten ekstra birşey beklemiyorum bütün ayarları very low yaptığımda rahatça oynamak istiyorum sadece.çünkü formattan önce oynuyordum o şekilde.formattan önce sistem win 7 idi tekrar win7 kurmak daha mantıklı olmaz mı ?

Hayır, Win8.1 daha hafif daha hızlı. Win 7 çok hantal kalıyor maalesef anca.
  • quote:

quote:

Hayır, Win8.1 daha hafif daha hızlı. Win 7 çok hantal kalıyor maalesef anca.

Tamamdır hocam o zaman 8.1 kurdurayım pc ye inşallah sıkıntı çıkmaz.Teşekkür ederim ilginiz için ayrıca bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim konu kapanabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

mühendismurat sever böyle "PC DEN ANLAYAN" ile başlayan konuları, atlar birazdan. gerçi en son cilt bakım ürünleri satıyordu ama

Adama amma taktınız Hee

bak gelmiş bile

• Konu hort olacak ama sorun hala devam ediyorsa TW ile çözebilirim PM gelsin konu sahibi...
  • niggas kullanıcısına yanıt
    ya banada bi çözüm bulun lütfen gpu-z 'u indirdim microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor name yerinde fakat benim bilgiisayarım ati diye biliyordum birde benim pc win 7 idi sonra win 8.1 yaptım lol çok kasmaya başladı win 7deyken yüksek çözünürlükte oynuyordum fakat win 8.1 de en düşükde bile kasıyor ekran kartından b.ihtimal nasıl oalcak bi çözüm blun lütfen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.