Şimdi Ara

PC'den FULL SBS 3D film iZLEMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulgu için çok teşekkür ederim uygulayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi rus sitesinden full üst-alt 3d film indirdim. 13gb fakat filmi açtığımda ekranın ortasında küçüçücük bişey görüntü var ekranı kaplamıyo birsürü medya oynatıcıda denedim aynı. ne ola ki bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Bi rus sitesinden full üst-alt 3d film indirdim. 13gb fakat filmi açtığımda ekranın ortasında küçüçücük bişey görüntü var ekranı kaplamıyo birsürü medya oynatıcıda denedim aynı. ne ola ki bu?

hocam iyi hortlatmışsın konuyu :)

ekran görüntüsü atarsan yorum yapiyim.
    hdreactor.org da yüksek kalite filmler var.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Aynen biraz hortlattık

Ben direk iso indiriyorum ama bi türlü bilgisayradan oynatarak projeksiyonda açamadım 3D leri. Bari böyle bi yöndemle izleyeyim dedim kaliteyi. Akşam eve gidince atayım resim
  • quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Aynen biraz hortlattık

Ben direk iso indiriyorum ama bi türlü bilgisayradan oynatarak projeksiyonda açamadım 3D leri. Bari böyle bi yöndemle izleyeyim dedim kaliteyi. Akşam eve gidince atayım resim

iso açmak için
    poweriso veya daemon indir hocam
    ardından powerdvd ile aç.

ben blurayle uğraşmıyor, klmcodec kitiyle mpc ile herşeyi hallediyoru 10 yıldır.
    zaten çift altyazı altta ve üstte yapıyoruz biz,, )))
    blueray ile birebir aynı kalitede sadece içinmdeki videosu dışarı çıkarılmışları da yazdıgım siteden "blueray remux" olanlardan indirebilirsin. tek video dosyası

zaten 3d için SBS görüntü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 27 Ekim 2017; 3:17:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.