Şimdi Ara

pc den gelen bip sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bip seslerini forumda araştırdım ama benim pc den gelenle ilgisi yok gibi. windowsta çalışırken çok kısa bir bip sesi geliyor. bunun belli bir zamanı yok bazen 1 haftada geliyor, bazen 2 günde bir. belirli bir aralığı yok. bios u fabrika ayarlarına çevirdim 1 ay kadar gelmedi sonra geldi. servisinde sorunu yok dediler. pc hp pavilion dv6635 laptop.

yardımlarınız teşekkürler

• bip sesinin windowsdan geldiğine eminmisin. bilgisayarın içinden geliyor olabilirmi? direk hoparlörden mi geliyor ve ne ile uğraşırken geliyor?
  • Fazla tuşa basıncada bu ses gelir ondan olmasın sakın 5 tuş olması lazım aynı anda basınca bipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Fazla tuşa basıncada bu ses gelir ondan olmasın sakın 5 tuş olması lazım aynı anda basınca bipler

:D:D Süper yaa:D
  • bip sesi anakartın bios un yanında haporlerden gelir bios pilini çıkar 2 dk bekleyip tak.sonra biosu güncelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Fazla tuşa basıncada bu ses gelir ondan olmasın sakın 5 tuş olması lazım aynı anda basınca bipler

evet 1. sebebi bu 2. si ise bios ta mesala cpu un sıcaklığı belli bir derecenin üstüne çıkarsa uyar diye bir ayar var o zaman sürekli biplemeye başlıyor sıcaklık düşene kadar (4. sınıftayke benim başıma gelmişti 2 ay bipleye bipleye oyun oynamıştım)

• cevaplar için teşekkürler. bios pilini çıkarmayı bir deneceğim. windowstan değil gelen ses pc nin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo_pazarkaya

cevaplar için teşekkürler. bios pilini çıkarmayı bir deneceğim. windowstan değil gelen ses pc nin içinden.

dedğim gibi anakartın üzerinde küçük bir haporlör ses oradan geliyor.
  • arkadaşlar haklı, ısınmadan dolayı gelme ihtimali yüksek eğer dediğin gibi windowsdan gelmiyorsa yani sorunu biosla halletmelisin
  • pil azalınca da bios piblemesine benzer ses çıkarabiliyor.. güç seçeneklerinde ayarı olması lazım onun.. bi de onu kontrol et
  • pil %100 de iken de geliyordu. bios pilini söktüm. 4-5 dk sonra tekrar taktım (bu arada pc yi bios pilsiz çalıştırdım bu süre içinde). şimdilik birşey yok. bekleyip göreceğiz. ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.