Şimdi Ara

PC DEPO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YARIN BİR NOTEBOOK ALMAK İSTİYORUM KİMİSİ FAKE ÜYELİKLE REKLAMLAR YAPIYOR DİYOR KİMİSİ ÖYLE KİMİSİ BÖYLE Vatan bilgisayardan almamak aptallıkmı acaba ilk alışverişim

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi11395

YARIN BİR NOTEBOOK ALMAK İSTİYORUM KİMİSİ FAKE ÜYELİKLE REKLAMLAR YAPIYOR DİYOR KİMİSİ ÖYLE KİMİSİ BÖYLE Vatan bilgisayardan almamak aptallıkmı acaba ilk alışverişim

hiçbir sıkıntı yaşamazsın vatanda yaşadığın sıkıntıların aynısını yaşarsın iadede vatanda almıyor pcdepoda o da bu da internetten en uygun fiyata olanı bul firmayı araştır daha sonra sipariş ver

vatan gibi elektrik su personel paralarını notebook arasına iliştirmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragosnirata

quote:

YARIN BİR NOTEBOOK ALMAK İSTİYORUM KİMİSİ FAKE ÜYELİKLE REKLAMLAR YAPIYOR DİYOR KİMİSİ ÖYLE KİMİSİ BÖYLE Vatan bilgisayardan almamak aptallıkmı acaba ilk alışverişim

hiçbir sıkıntı yaşamazsın vatanda yaşadığın sıkıntıların aynısını yaşarsın iadede vatanda almıyor pcdepoda o da bu da internetten en uygun fiyata olanı bul firmayı araştır daha sonra sipariş ver

Öneren herkez fake gibi geliyor :) Bi delilik yapıcaz artık :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragosnirata

quote:

Öneren herkez fake gibi geliyor :) Bi delilik yapıcaz artık :D

fake olmasının mümkünatı yok iletişim adresi var telefonu var vs var adres belli en başta

fake diyenler fake bence

• Bilemedim bende :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.