Şimdi Ara

PC- DX11 vs XBOX360 yada PS3 arkadaşlar sizce PC mi yoksa DX11 li makinanın görüntü kalitesi iyi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel taktik, diyecek birşey bulamayınca "birşey demiyorum sana" olayı. Neyse birşey demiyorsan buna da cevap verme de ben bari seviyemi koruyayım(zaten cevap vermek tükürdüğünü yalamak olur,aman ha), birden ilk okul günlerime döndüm de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Amaç grafik görmek değil oyun oynamak, eğlenmek olduğuna göre; konsollar daha başarılı bu konuda. Pc stresten başka bir şey değil; ama gene de tün stresiyle seviyorum ben pcyi...

nokta.
  • pc, ps3 ve xbox360 kıyaslamalarındaki oyunların hepsi direct x 3d hızlandırıcı programını temel alarak kodlama yapısı var.dirct x 3d de pc için var bu sebebten dolayı pc teknolojisi çok daha iyidir.ama dikkatinizi çekerim ps3 daha tam potansiyelini vermiş değil.
  • Ben uzun uzun açıklama yaptım fakat sen "hahah" tarzı birşeyler yazmışın. Ayrıca benle dalga geçtiğini sanıp kendini acınacak bir duruma da düşürdün ve en sonunda tükürdüğünü de yaladın. Bu tartışmanın kişisele dönmesini sağlaman başka birşey tabi. Eğer "cevap yazmama gerek yokmuş" gibi birşey yazmasaydın konu üzerinde tartışıyor olacaktık fakat terbiyen buna izin vermedi maalesef.
    Konu hakkında konuşan arkadaşlardan da özür diliyorum. Bazıları seviyeleri yetmediği için olayı dalgaya vurdular ve ben de bunları yazmak zorunda kaldım ve konuyu amacından saptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisno_spoon -- 27 Şubat 2010; 15:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon
    Uçuş simulasyonlarını konsoldan başka yerde oynamayı düşünemiyorum.

Diğer yorumlarına cevap vericektim ama şunu söyledikten sonra rengini belli ettin doğrusu. Fazla söze gerek yok. Böyle bir cümle söyleyen birine ne desen değişmez çünkü. Hadi kolay gelsin.

• yine pc mi ps3 mü tartışması ... bu tartısmanın sonu yok .... isteyen istediği platformda oyununu oynar ... crysis oynuyorum (kesinlikle mouse la klavyeyle) bunun dışında sıkı bi pesciyim.... ara sıra falcoon hawx tarzı simulasyonlar oynuyorum... gecenin bi vakti kulaklığımı takıp cod mw2 oynuyorum.... konsolda oynasam nedeğişir pc de oynasam ne değişir...sadece gran tourismoya uzaktan imrenerek bakıyorum.... herkes kendi bütçesine ve oynayacağı oyuna göre platformunu seçer... açıkcası ben detaylara önem verdiğim için aa supersample gibi detay belirleyici unsurları göz önünde bulundurarak kesinlikle pc de oyun oynamanın keyifli olacağını düşünüyorum....pes de turkce spiker ve tsl ligi yaması olmadan o oyunun tadını alamıyorum... bunları bana konsol sağlayamaz.... ihtiyaçlara hangi platform cevap veriyorsa onu tercih etmeli insan....fanatiklik içeren mesajlarla bu tartısmanın sonu gelmez....
  • şu fark pes 2010 da okadar belliki

geçenlerde sony nin bir mağazasına gittim

kallavi bir 50" lcd sony + ps3 + pes 2010

4-5 metre uzaklık goruntu gayet net

lakin

42" lcd ye taktıgım 4850 deki 1920x1080 e görüntü gözlerimin önüne geldi

şöyle başımı sallayarak çıktım mağazadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Diğer yorumlarına cevap vericektim ama şunu söyledikten sonra rengini belli ettin doğrusu. Fazla söze gerek yok. Böyle bir cümle söyleyen birine ne desen değişmez çünkü. Hadi kolay gelsin.

Arkadaş oynadığı atari oyunlarını sim sanıyormuş uyandırmayın.

• ps3 nfs shift ile pc deki nfs shift arasında görüntüde ki farkı anlayınca hayır olamaz dedim.konsollar gözümden düştü..bariz fark belli oluyor.ps3 nfs shift de kırılmalar çok fazla hem de full hd tv de.ancak pc de mukemmeldi görüntü..pc ps3 ü çogunlukla geçti diyebiliirim kervanına ben de katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

ps3 nfs shift ile pc deki nfs shift arasında görüntüde ki farkı anlayınca hayır olamaz dedim.konsollar gözümden düştü..bariz fark belli oluyor.ps3 nfs shift de kırılmalar çok fazla hem de full hd tv de.ancak pc de mukemmeldi görüntü..pc ps3 ü çogunlukla geçti diyebiliirim kervanına ben de katılıyorum.

shift, dirt 2, mw-2 vs. ps3 le pc arasında resmen nesil farkı var. multiplatform olupta konsollarda pc den daha iyi görünen hiçbir oyun yok.
  • kesinlikle dostum haklsıın
    quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

ps3 nfs shift ile pc deki nfs shift arasında görüntüde ki farkı anlayınca hayır olamaz dedim.konsollar gözümden düştü..bariz fark belli oluyor.ps3 nfs shift de kırılmalar çok fazla hem de full hd tv de.ancak pc de mukemmeldi görüntü..pc ps3 ü çogunlukla geçti diyebiliirim kervanına ben de katılıyorum.

shift, dirt 2, mw-2 vs. ps3 le pc arasında resmen nesil farkı var. multiplatform olupta konsollarda pc den daha iyi görünen hiçbir oyun yok.

• PC nin konsolları solladığı ortada ama maalesef oyun piyasası konsolların etrafında dönüyor.
  • quote:

Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

PC nin konsolları solladığı ortada ama maalesef oyun piyasası konsolların etrafında dönüyor.

pc oyun konsolu değilde ondan.
    zaten pc yi oyun konsolu statüsüne sokmak yanlış olur.pcnin işlem gücü; yaptığı hizmete göre değişen bir cihaz.konsol ise standart güçte.
    konsolda videolarınızı işleyip dvd playerde izlemek için neroda dvd yakamassın.
    yada konsolda track dosyalarını mp3 yapamassın.exelde formül yapıp işini göremessin yada pc de işe yayar program yapamassın.pc yi sadece oyun oynamak için kullanıyorsanız pc yazık ediyorsunuz.
    amaç "pc konsol karşılaştırması" değil amaç ;multi oyunların grafik karşılaştırması ise tabiki yine pc açıkara üstün gelecektir.1200dolarlık alırsın slı ekran kartı 500 dolarlık alırsın cpu 200dolara takarsın 4 gb ram açarsın aa 16x çıkarırsın çözünürlügü 4096*1024 piksele ultra ful hd oyununu oynarsın.

• GT 5 PS 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

GT 5 PS 3

PC de NFS Shift'i full detay oynayan kimse GT5 grafiklerine ihtiyaç duymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bir şeyi bilmiyorsanız sallamayın arkadaşlar

NFS Shift
     PC- DX11 vs XBOX360 yada PS3 arkadaşlar sizce PC mi yoksa DX11 li makinanın görüntü kalitesi iyi?

Grand Turismo 5
     PC- DX11 vs XBOX360 yada PS3 arkadaşlar sizce PC mi yoksa DX11 li makinanın görüntü kalitesi iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarahumara

quote:

Bir şeyi bilmiyorsanız sallamayın arkadaşlar

NFS Shift

Grand Turismo 5

Asıl oyun time trial gibi gelecek bir 5 sene daha ertelensin bence

• Soru: PC konsollardan daha iyi ise neden konsol satışları daha yüksek? Sadece ucuz olduğu için mi?

Cevap: Hayır. Sadece ucuz olduğu için değil.

Basit olan her zaman daha çok satmıştır. Böyle olmaya da devam edecektir.

PC daha iyidir. Evet. Yapımcı buna bakmaz. Amaç işletmenin varlığını sürdürmek ve maximum kâra ulaşmaktır. Nintendo bu işi en iyi yapan firmadır.

"Pong" isimli oyunun hikayesini okumanızı öneririm. Bugünün temellerinin nereye dayandığını öğreneceksiniz.

bkz. Blizzard'ın başarısının temeli: "Easy to learn, hard to master" (Öğrenmesi basit, ustalaşması zor)

bkz. Blizzard MMORPG ve strateji yapmasaydı PC kullanıcılarının yüzüne bakar mıydı?

Ancak biz PC kullanıcıları PC'den vazgeçermiyiz? Hayır. Çünkü oynadığımız oyun türleri PC'ye daha uyumlu ve PC'yi sadece oyun için kullanmıyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x264

GT 5 PS 3

hocam yapma Allah aşkına nfs shift nere gt5 nere.. gt5 te farın içindeki ambulun markasının kabartmasını bile modellemişler. shift te farı bile anca modellemişler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.