Şimdi Ara

PC EKRAN KARTINDAN AMFİYE DTS-HD MASTER VE DOLBY TRUEHD SESLERİN ÇÖZDÜRÜLMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
14
Favori
10.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..ne yaptıysam bağlantıları kuramadım..

Avr pioneer vsx520
    Anakrtım Gigbyte z97x gaming 5
    Ekran kartım Asus gtx 970
    Bluray player 3d samsung
    Monitör benq x2200w

Elimde 1.4 hdmi 2 adet Ve optik olrak ise 2 adet bulunmakta

Yaptığım testler

Pc anakrtından optik ile avr optik yaptığım şekilde dts sesleri alıyorum...

Monitör hdmi avr hdmi out bağlayıp Avr hdmi bd in ile ekran kartı hdmi out bağlantı yaptığım zaman pc monitöründe görüntü olmuyor pcden hiç görüntü alamıyorum..

Amacım dts+hd master ve dolby true hd kullanmak...

Pcde mcp-hc yüklü ve k-litle codec pack full yüklü..

Win 8.1 64 bit kullanıyorum..

Sizce sorun nedir arkadşlar 2 gündür uğraşıyorum bi türlü olmadı..optik ile sıkıntı yok ama hdmi ile pc görüntü gelmıyor..

Birde 3d samsung bluray player ile denedim...

Bluray player hdmi Avr hdmi bd taktım....pc hdmi ise avr hdmi out taktım...bu sefer bluray player menüleri geldi bluray film taktım görüntü var ses yok Valla ne yapcamı şaşırdım ...bi yardımcı olurmusnuz arkadaşlar ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fujitsu 960 çift çekirdekli işlemci, onboard ekran ve ses kartı ile epeydir avr ye ses çözdürmeye çalışıyordum. Sonunda sayenizde başardım, çok teşekkürler elinize sağlık.
  • benim de 5850 deseteklemiyormus meger,
    yeni nesil kasa topladim kendime ve 4690k ustundeki hd4000 galiba, hd sesi amfiye aktarabiliyorum artik.
  • selam arkadslar onkyo tx sr500e amfinin optik cıkısından ses alamıyorum ses artının ayarları dogru sesi veriyor amfiden bir ayar yapmak ferekiyor ama bir türlü beceremedm analog 5+1 ses alıyorum dijitala ses alamıyorum teşkrler
  • oktaykaranfil1981 O kullanıcısına yanıt
    Hocam daha detayli yazsan?
    Hangi ses karti, amfinin optik "girisi" demek istedin? malum ses giris yapacak ordan

Kullandigin player nedir, kaynak ne film mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cvp için teşkredrm sorunumu kendi kendime yaptım amfi ayarındaymış sorun :) tşkrler
  • Harfiyen uyguladım ve oldu. Çok çok teşekkürler :)
  • galiba linkler çalışmıyor artık
  • konu biraz aktif değil gibi. kendi bulduğum çözümü paylaşayım belki önceden paylaşıldı ama güncel olsun.
    1-) media player home cinema 'yı indirdim kurdum.
    2-) sonra k lite mega pack bulup indirip kurdum. sorun çözüldü.

ffdshow lav vs kurulumları otomatik çözüldü. ilk sayfadaki site güncelliğini yitirmiş. umarım işi düşenlere bir faydam olur
  • Arkadaşlar hangi ekran kartı hangi DTS formatlarını destekler yazan bir site varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarları aynen yaptım amfide aşağıdaki gibi yazı çıktı ama dts ışığı yanmadı. sonylerde sanırım x yazıyor daha önce dts film açmadım sistem yeni. Sizce dts ses alabiliyormuyum? Birde saatin orda çıkması gereken mavi simge ilk önce mavi cıktı sonra turuncu cıktı yukarı oka tıkladığımda her ikiside gözükyor mavi ve turuncu olarak. Normalmi? Teşekkürler.

PC EKRAN KARTINDAN AMFİYE DTS-HD MASTER VE DOLBY TRUEHD SESLERİN ÇÖZDÜRÜLMESİ

• Konu güzel ama uzun zamandır kimse yok. Şansımı deneyeyim belki konuyu takibe alanlar bu sayede görür.

PC den AV receiver'a aktardığım ses daha önce DTS olarak algılanıyordu. GOMplayer'ı güncelledim ve artık DTS çözülmüyor. Üstelik görüntüde de kırılmalar oluyor. Codecler yükledim sildim, ayarlarla oynadım ama bir türlü çözülmedi. Eski topraklar, hadi bi el atın şu konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

Konu güzel ama uzun zamandır kimse yok. Şansımı deneyeyim belki konuyu takibe alanlar bu sayede görür.

PC den AV receiver'a aktardığım ses daha önce DTS olarak algılanıyordu. GOMplayer'ı güncelledim ve artık DTS çözülmüyor. Üstelik görüntüde de kırılmalar oluyor. Codecler yükledim sildim, ayarlarla oynadım ama bir türlü çözülmedi. Eski topraklar, hadi bi el atın şu konuya.
    gom ile falan uğraşmayın.
    mpc be
    madvr
    lav filter kurun.
    ekran kartının gücünü sonuna kadar kullanın
  • chips kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/giris-seviye-avr-ses-sistemleri-tavsiye-ve-ekipmanlari--87054142

Mpc ayarları için İlk mesajın sonundaki resimlere bir bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.