Merhaba dostlar masaüstü pc ye ethernet kablosu takili lakin internet gozukmuyor kablo ve modemi laptopumda denedim duzgun calisiyor. internette sorun yok msi a320m a pro ethernet drivlerlari kurdum kurarken boyle bir hata veriyor. 169176897.jpg ve windows boyle hata veriyor https://hizliresim.com/ly6iif3 herseyi kurdum windows update yaptim hala aynı sorun ne olabilir? Ücretli veya ücretsiz yardım edebilicek biri? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pc ethernet kablosu takılı lakin pc okumuyo

-
-
Windows 10- 11 ise drivera gerek yok direkt görür etherneti.
Önce modemin üstünde kablo tam oturmuş mu ona bak. yanındaki ışık yansın
sonra kasadaki girişe tam oturmuş mu ona bak.
Sonra modemi kapat, 2 dk bekle tekrar aç. 1 dk daha bekle
Sonra Başlata tıkla AĞ SIFIRLAMA yaz
Sıfırlanmasını bekle
Sonra bilgisayarını yeniden başlat
hiç birşey yapmadan tarayıcını aç bağlanıyor mu bak
-
Yaptim lakin hala ayni nasi cozebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman kablon sorunlu olabilir
ya da en temizi 200 liraya usb wifi adapter al tak geç
kablosuz bağlan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 16 Şubat 2025; 13:33:58 > -
laptopda deniyorum ethernet baglaniyor pcde yok Ornek bi limk atarmisiniz rica etsem
www.hepsiburada.com
Tp-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör Fiyatıhttps://app.hb.biz/mUx9hlzaep24 -
Peki ethernet karti satiliyor bu fiyatlara 1000 mps msi a320 m a pro anakartim icin uyumlumu bunu alsam ise yararmi
Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir yolunu izle ethernet bağdaştırıcısına sağ tıkla devre dışı bırak ve tekrar sağ tıkla "Etkinleştir" seçeneğini seç istersen o şekilde dene sorunun çözülmezse teknoloji destek hattını arayabilirsin bende ordan destek aldım sorunumu çözdüler.
-
Bende ag bagdastiricisinda sadece miniport lar gozukuyor digeri gozukmuyor
Anakarttan ethernet açık mı?
-
Onu nasil aktif ediyoruz
On off sadece bu kadar.
-
Tanımlanamayan bir sanal ağ bağdaştırıcısı kullanıyorsunuz neden diyor?
Windows temiz kurulum mu, elinize daha önceden kurulmuş ve oynanmış halde mi geldi?
Anakarttaki ethernet kısmı orijinal mi, işlem gördü mü?
Driver doğru driver mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X