Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Ekleyin arkadaşlar akşam bakarız.. Ben de orta saha oynarım sorun değil, öyle takıntılarımız yok.. Ama bencil oynayacak arkadaş hiç gelmesin..

@zeus_1907

1 kişi orta saha 2 kişi forvet oynuyoruz aslında ben de orta saha oynuyodum ama 3 kişi olduğumuz için 2 kişi forvet olması daha mantıklı o yüzden forvete geçtim...

ama gol kaçıran kaleye geçsin
  • Arkadaslar bir cok kisi ekledim mesaj atıyorum cevap atmıyorlar valla silicem listeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Arkadaslar bir cok kisi ekledim mesaj atıyorum cevap atmıyorlar valla silicem listeden.

Aynı şekilde ben de siliyorum arkadaşlar. Takımda olup oynamayanlari, maçlara gelmeyenleri de takımdan atıyorum artık. Son olarak da takımı özel yaptım, başvurmak isteyen özel mesaj atsın bundan sonra. Bencil oynayanlari da atıyoruz aynı şekilde onu da belirteyim. Bencil oynamak isteyenler kendi takımını kurmakta özgür...
  • bana da kimse geri dönmüyor :S
  • Merak ettigim birşey var şurada sorayım hemen.

Bazı şeyler duyuyorum 5 kişi bir oyunu satın alıp keyi paylaşma vs. gibi.

Bu nedir ? Tek platforma özel birşey mi yoksa tek bir mecraya özel mi ? Origin gibi...

Orjinal Fifa 12 PC sahibiyim, merak ediyorum aynı oyunla iki kişi farklı Origin hesapları yaratarak farklı hesaplarla online maçları yapmam ve ya ultimate team vs. oynamam mümkün olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent

Merak ettigim birşey var şurada sorayım hemen.

Bu nedir ? Tek platforma özel birşey mi yoksa tek bir mecraya özel mi ? Origin gibi...

Orjinal Fifa 12 PC sahibiyim, merak ediyorum aynı oyunla iki kişi farklı Origin hesapları yaratarak farklı hesaplarla online maçları yapmam ve ya ultimate team vs. oynamam mümkün olur mu ?

o sadece PS3 te mevcut 1 oyunu alıp 4 kişi ile paylaşabiliyorsun.. ayrıca bildiğim kadarıyla PC'de de FM serisinde oluyor o aynı key ile 5 kişi farklı pclere yükleyebiliyor..
  • evet beyler
    originid:nicksiz
    ekleyin klüp filanda kurucaz her akşam online oluyoruz full seviyeli ve pro club oynamayı seven arkadaşları beklerız

Ayrıca her akşam 2v2 3v3 kendı aramızda oynuyoruz beklerız herkesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

o sadece PS3 te mevcut 1 oyunu alıp 4 kişi ile paylaşabiliyorsun.. ayrıca bildiğim kadarıyla PC'de de FM serisinde oluyor o aynı key ile 5 kişi farklı pclere yükleyebiliyor..

fm eskiden öyleydi bir kere oldu 3 yıl önce kadar ama ondan sonra paylaşma olmadı :D eğer vrsa 2012de de çok iyi olur

• Origin ID : coolblazer ekleyin arkadaşlar
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S Buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım? Yoksa sadece cd key için mi o kadar para verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S Buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım? Yoksa sadece cd key için mi o kadar para verdim

Hocam oyunu DVD'den bilgisayarına kurup Origin'e tanıtabiliyorsun diye biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum ve malesef Origin'e göz atabilecek vaktim de yok şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

fm eskiden öyleydi bir kere oldu 3 yıl önce kadar ama ondan sonra paylaşma olmadı :D eğer vrsa 2012de de çok iyi olur

valla ben hala öyle biliyorum genelde hep oyun ps3 te oynadığım için pc de ne var ne yok pek bilmiyordum FM'de hep malum şekilde oynadığımızdan belki geride kalmışızdır

• Origin ID: Melmorta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S Buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım? Yoksa sadece cd key için mi o kadar para verdim

Siz nasıl yüklediniz arkadaşlar. Bilen yok mu? :((
  • ID : erhandeep
  • artık sistemlerin hepsi online olmaya başladı.. steam de olduğu gibi oyunu mecburen indireceksin oynamak istiyorsan.. eskisi gibi CD/DVD içinde setup falan yok..
  • origin id: mayhemdemo
  • girebilen var mı ? Sistemlerimiz çöktü offline olacaksınız tarzı bir şey dedi bende ve giremiyorum online olarak. Originde friends kısmı da açılmıyor offline gözkyorum
  • öğlen bana da oldu, sonra mail adresim onaylı değil gibi bir şey yazıyordu EA sitesinden girdiğimde tam aktivasyon yaptım onay maili alıp sonra sorun kalmadı
  • serverlarda bir sorun var herhalde bende giremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.