Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye maçı başlamadan bi el atıyım dedim,Serverları çökmüş sanırsam..
  • fifa 12 skill ayrıntılı anlatımı var mı arkadaşlar ? video + tuş kombinasyonu ? Türkçe falan olursa çok iyi olur

EKLEME

Arkadaşlar gamepad kullanan var mı Fifa 12 oynarken marka ve modelleri nelerdir ? ben Xbox 360 Gamepad almayı düşünüyorum Fifa oynamak için elimde alışık 360 gameped'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 11 Ekim 2011; 23:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

fifa 12 skill ayrıntılı anlatımı var mı arkadaşlar ? video + tuş kombinasyonu ? Türkçe falan olursa çok iyi olur

EKLEME

Arkadaşlar gamepad kullanan var mı Fifa 12 oynarken marka ve modelleri nelerdir ? ben Xbox 360 Gamepad almayı düşünüyorum Fifa oynamak için elimde alışık 360 gameped'e

Logitech F510

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S Buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım? Yoksa sadece cd key için mi o kadar para verdim

Arkadaşlar şunu bana açıklayacak yok mu? Oyunu yükleyemiyorum.

• arkadaşlar son üyelerin origin ID'lerini ana başlığa ekledim.
  • fifa 98'den beri oynarım ama bi online turnuvaya katılabilmek kısmet olmamıştı biri şu rezalete dur desin beni bi turnuvaya alsın

benide ekleyin la :D origin ıd = eosk

sırf fifa için kaydoldum foruma
  • Artık bi turnuva düzenlesek iyi olacak.Gönüllü birisi varsa akşam detaylı konuşup ortak bi organizasyon yaparız, ben yoğun olduğum için tek başıma altından kalkamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Artık bi turnuva düzenlesek iyi olacak.Gönüllü birisi varsa akşam detaylı konuşup ortak bi organizasyon yaparız, ben yoğun olduğum için tek başıma altından kalkamam.

valla ben elimden geldiğince yardımcı olurum yeterki bi turnuva olsun
  • Her turlu turnuvada oynarim :). Beni de +1 olarak dusunun
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S Buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım? Yoksa sadece cd key için mi o kadar para verdim

Arkadaşlar şunu bana açıklayacak yok mu? Oyunu yükleyemiyorum.

FIFA 12'nin DVD'sini Orjinal mi aldın ? yoksa İlaçlı DVD'mi aldın ? Origin'e keyi girersen oyunu download yapar ve oyuna originden girersin.

• oha oyuna yine update mi gelmiş
  • bende orjinal aldım oyunu origin denen bişey çıktı tmm eyvallah yükledim ama aşağıdaki hatayı verdi çözebilen varsa çok büyük sevaba girecek

http://b1110.hizliresim.com/11/10/13/16598.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

bende orjinal aldım oyunu origin denen bişey çıktı tmm eyvallah yükledim ama aşağıdaki hatayı verdi çözebilen varsa çok büyük sevaba girecek

http://b1110.hizliresim.com/11/10/13/16598.jpg

Oyunu yükleyeceksin.. READY TO INSTALL yazıyor orda yükleyecek sonra update et sonra oyna

• Oyuna update gelmiş sanırım. 420 mb.
  • şu anda yapıorm ben de update ama 420 deil 42 mb ?
  • ekip tamam artık daha rahat fifa 12 oynayabilirim

• bendede 450mblık update yapıyor suan
  • ya arkadaşlar bende oynamak istiyorum ama bu origin programını nerder indirip kura bilirim.
    hamachi de fifa 12 oynanmıyormu cvp verinlütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eross27 -- 14 Ekim 2011; 13:27:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eross27

ya arkadaşlar bende oynamak istiyorum ama bu origin programını nerder indiri kura bilirim.
    hamachi fifa 12 oynanmıyormu cvp verinlütfen

hamachi, gameranger artık iptal :)

oyunda LAN seçeneği olmadığı için mecburen orjinal alıp online oynayacaksın. başka türlü online oynayamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.