Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında sağlam bir turnuva düzenlemeyı dusunuyoruz arkadaşla katılım olursa lig usülü
  • Juvixted arkadas duzenliyordu bir tane ona katilabilirsiniz.

Originden aldigin id zaten ea hesabi demek. Oyunu orjinal aldiysan oynarsan
  • sinir krizi geçirmek üzereyim oyunu alalı 1 hafta oldu hala oyunu açamadım update yapıyorum . %100 ama hala bişeyler yüklüyor bu nedir beyler bilgisi olan varmı ?

http://c1110.hizliresim.com/11/10/15/18408.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

sinir krizi geçirmek üzereyim oyunu alalı 1 hafta oldu hala oyunu açamadım update yapıyorum . %100 ama hala bişeyler yüklüyor bu nedir beyler bilgisi olan varmı ?

Origin'i kapatın, Fifa klasöründeki installer dosyasını silin. CCleaner ile kayıt defterini temizleyin. Origini açın, Fifa eksik kısımları indirsin. Bitince Origin'i kapatıp açın. Update çıksa bile yapmayın.Bu şekilde çalışması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

sinir krizi geçirmek üzereyim oyunu alalı 1 hafta oldu hala oyunu açamadım update yapıyorum . %100 ama hala bişeyler yüklüyor bu nedir beyler bilgisi olan varmı ?

Origin'i kapatın, Fifa klasöründeki installer dosyasını silin. CCleaner ile kayıt defterini temizleyin. Origini açın, Fifa eksik kısımları indirsin. Bitince Origin'i kapatıp açın. Update çıksa bile yapmayın.Bu şekilde çalışması lazım.

çalıştı tşk ederim

• Rica ederim, iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

beyler oyunu kutulu şekilde en ucuz nerden alabilirm

gold bilgisayar
  • normali bir çıksa ona göre inşallah online'da uçarız
  • Arkadaşlar turnuva yapılırsa ben de katılmak isterim.

Origin ID: ahmetmert44

Bir de bir sorum vardı. Online oyun da takım oyuncularımızın biraz pres yapmasını sağlayamıyor muyuz? Adamın ayağının önünden geçiyor top, bi ayağımı koyayım demiyor. Quick Tactics den High Pressure filan ayarlıyorum ama değişen pek bir şey olmuyor açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Arkadaşlar turnuva yapılırsa ben de katılmak isterim.

Bir de bir sorum vardı. Online oyun da takım oyuncularımızın biraz pres yapmasını sağlayamıyor muyuz? Adamın ayağının önünden geçiyor top, bi ayağımı koyayım demiyor. Quick Tactics den High Pressure filan ayarlıyorum ama değişen pek bir şey olmuyor açıkcası.

evet bunu bende merak ediyorum oyuncunun bir adım ötesinden top geçiyor uzanıp almıyor. Bazı rakip oyuncular ayağını bir metre açıp topu kapıyorlar. Hangi tuş bunu yapıyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

evet bunu bende merak ediyorum oyuncunun bir adım ötesinden top geçiyor uzanıp almıyor. Bazı rakip oyuncular ayağını bir metre açıp topu kapıyorlar. Hangi tuş bunu yapıyor çözemedim.

Tuşla değil de oyuncunun Interception özelliği ile alakalı o durum.

• azönce ebaydan satın aldım oyunu gelecek amerikadan 1 hafta 10 günü bulur. sonra beraber oynuyalım arkadaşlar
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

oyuncu alırken bu özelliğe de dikkat edeceğim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

oyuncu alırken bu özelliğe de dikkat edeceğim teşekkürler.

Rica ederim.

• Daha önce internetten indirdiğimiz oyunu cd key alıp orjinal yapabilir miyiz yoksa origin den tekrar indirmek mi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Daha önce internetten indirdiğimiz oyunu cd key alıp orjinal yapabilir miyiz yoksa origin den tekrar indirmek mi gerek

Tekrar indirmene gerek yok keyi girersen oluyor... Ama ilerde patchlerde falan sorun çıkartabilir benim tavsiyem originden yeniden indirmen.
  • öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmayı istiyordum kısmet bugüneymiş (: , ya burda herkesin orjinal fifa 12 sahibi olduğunu gördüğümden size sormak istedigim sorularım var arkadaşlar ben oyunumu aldım bilgisayarıma taktım autorun dedim origin i açtı , origine giriş yaptım cd key i falan girdim ondan sonra oyunu download etmeye başladı :S sorunlarımdan biri bu cd varken niye download ediyor ki ? , neyse internetim yeterince hızlı hemen indi oyun ancak bu seferde oyuna girmek istedigim zaman play tuşuna basınca gri bi ekran geliyor ( oyun açılıyo gibi oluyo yani ) ama 2-3 sn gri ekran görünüp tekrar masaüstüne dönüyo lütfen yardımcı olun ya ne yaptım ettiysem düzeltemedim sorunu tekrar yükledim oyunu falan ama nafile origin helpten EA expertsten 3 kişiyle görüştüm onlar bile yardım edemedi bana o derece ya (: sistem gereksinimlerim hayli hayli yeterli demoyu en yüksek özelliklerde oynamıştım ,
    origin İD:JaiHuN35 şimdiden teşekkürler biraz uzun oldu ama son umudum sizlersinizz ((:

• oyunu silip tekrar yükleyın daha once yuklu fıfa varsa korsan onu ıyıce sılın yoksa dırek oyunu unınstall yapıp tekrar orıgınden ındırın aynısı arkadasımın basına geldı sılıp tekrar yukledı sorun kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Daha önce internetten indirdiğimiz oyunu cd key alıp orjinal yapabilir miyiz yoksa origin den tekrar indirmek mi gerek

Tekrar indirmene gerek yok keyi girersen oluyor... Ama ilerde patchlerde falan sorun çıkartabilir benim tavsiyem originden yeniden indirmen.

En iyisi origin den indirmek o zaman teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.