Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

oyunu silip tekrar yükleyın daha once yuklu fıfa varsa korsan onu ıyıce sılın yoksa dırek oyunu unınstall yapıp tekrar orıgınden ındırın aynısı arkadasımın basına geldı sılıp tekrar yukledı sorun kalmadı

Ya zaten silip tekrar yukledim yani tekrar indirdim originden ama yine ayni sorun ya :S
  • maç yapmak isteyen arkadaşlar imzama bakabilir.

İyi forumlar
  • ID: ErcanErten
  • arkadaşlar online tek karakter ile nasıl oynayabilirim.. tek karakterim var oynuyorum fakat çevrim içi değil. aynı şekilde online olarak oynamam mümkün mü ? o zaman diğer oyuncular da online sistemde diğer kişiler mi oluyor yoksa, pc mi ?
  • oynamak isteyenler eklesin beni
    origin ID: KeFReN_1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar online tek karakter ile nasıl oynayabilirim.. tek karakterim var oynuyorum fakat çevrim içi değil. aynı şekilde online olarak oynamam mümkün mü ? o zaman diğer oyuncular da online sistemde diğer kişiler mi oluyor yoksa, pc mi ?

virutal pro mu eger oyle ıse oynıyabılırsın ama herzaman bır klupte oynamak daha guzel klubun yoksa beklerım :D hatta kendı aramızda bır klup kurarsak guzel olur
  • quote:

quote:

arkadaşlar online tek karakter ile nasıl oynayabilirim.. tek karakterim var oynuyorum fakat çevrim içi değil. aynı şekilde online olarak oynamam mümkün mü ? o zaman diğer oyuncular da online sistemde diğer kişiler mi oluyor yoksa, pc mi ?

virutal pro mu eger oyle ıse oynıyabılırsın ama herzaman bır klupte oynamak daha guzel klubun yoksa beklerım :D hatta kendı aramızda bır klup kurarsak guzel olur

http://forum.donanimhaber.com/m_53559361/mpage_1//tm.htm#53706577

• haploo sorunumu çözdü çok teşekkür ediyorum kendisine +REP nasıl veriliyo bilmiyorum öğrenirsem vericem
  • quote:

quote:

Origin de eklersen hallederiz o şekilde

bu arada Fifa Manager 12 nasıldır bilen var mı ? Türkçe yama falan çıkar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 18 Ekim 2011; 1:05:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eross27

lan oğlum bende online oynamakistiyom. oyunu kurdum sorunsuz çalışıyo origin de kurdum.
    şimdi bana key lazım. biriniz benle keyini paylaşsın özeldem pm atın

attım hocam sana key baksana özeline
  • quote:

quote:

lan oğlum bende online oynamakistiyom. oyunu kurdum sorunsuz çalışıyo origin de kurdum.

attım hocam sana key baksana özeline

kim bilir ne attın

• quote:

ben de attım keyi güle güle oyna.
  • direk fifa 12 nba 2k12 bf3 fılan hepsının keylerını orjınal aldım arkadasa attım sonucta burda forumdaşız arkadasımızı yanlız bırakcak degılız bu arada fifa tayfasından kımler bf3 alıcak :D
  • quote:

direk fifa 12 nba 2k12 bf3 fılan hepsının keylerını orjınal aldım arkadasa attım sonucta burda forumdaşız arkadasımızı yanlız bırakcak degılız bu arada fifa tayfasından kımler bf3 alıcak :D

ya bf3 ben alıcaktma çok istiyodum ama şuanki pc fifa 12 yi 1920x1080 de high settingste hiç kasmadan oynatsa da bf3 betasında çözünürlüğü 1360 lara kadar düşürüp herşey low da zor oynadım sırf o oyun içinde pc toplucaktm ama vazgeçtm fifa 12 bana yeter :D
  • quote:

direk fifa 12 nba 2k12 bf3 fılan hepsının keylerını orjınal aldım arkadasa attım sonucta burda forumdaşız arkadasımızı yanlız bırakcak degılız bu arada fifa tayfasından kımler bf3 alıcak :D

BF3
  • @JaiHuN evet hocam bu oyun kacmaz

guzel bende önsipariş verdım bakalım

@profiteerTR ekledım hocam senı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 18 Ekim 2011; 22:07:21 >
  • Arkadaşlar Origin update yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı. Sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar Origin update yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı. Sizde durum nedir?

şu an bendede origine bağlanmıyor dostm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar Origin update yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı. Sizde durum nedir?

origin mi bağlanmıyor, yoksa oyuna mı girmiyor ?

origin bağlanmıyorsa bilemem, şimdiye kada rhiçkimse forumda böyle bir şey demedi, ama oyuna girmiyorsa, tavsiyem oyunu kaldır, tekrar originden kur. bende işe yaradı.
  • quote:

sizden key serialnumarası istedim. özele attım deyip de burda yalan atmayın.
    şimdi biri key atsın burda p..k atmasın
    ebenize yoksa ben atlarım

banlansan hiçte kötü almaz yanı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.