Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar Origin update yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı. Sizde durum nedir?

origin mi bağlanmıyor, yoksa oyuna mı girmiyor ?

origin bağlanmıyorsa bilemem, şimdiye kada rhiçkimse forumda böyle bir şey demedi, ama oyuna girmiyorsa, tavsiyem oyunu kaldır, tekrar originden kur. bende işe yaradı.

Origin'e bağlanmıyordu şimdi düzeldi.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Origin update yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı. Sizde durum nedir?

origin mi bağlanmıyor, yoksa oyuna mı girmiyor ?

origin bağlanmıyorsa bilemem, şimdiye kada rhiçkimse forumda böyle bir şey demedi, ama oyuna girmiyorsa, tavsiyem oyunu kaldır, tekrar originden kur. bende işe yaradı.

Origin'e bağlanmıyordu şimdi düzeldi.

bazen bakım ve server çalışması yapıyorlar ara ara BF3'e hazırlık sanırım

genelde akşamları çok oluyor bağlanma hatası

• Cloud özelliği gelmiş Origin'e. Güzel de olmuş.
  • Yahu ultimate team falan oynamaya çalışıyorum arada felaket bir sorun var. Her maçtan sonra disconnect oluyor ve maç kazanılsa bile kaybedildi sayıyor, coin kazanılamıyor ve işin kötü tarafı kontratlar azalıyor.

Bu sorun EA forumların çığ gibi buyumuş durumda adeta yüzlerce, binlerce insan aynı sorunu yaşıyor, adamlar üzerine çalışıyoruz diyorlar. PC, PS3, Xbox 360 platform farketmeksizin herkes yaşıyor bu sorunu. Şaka gibi cidden.

Bir mucize olsun diye soruyorum ama bu sorunu yaşayıp da bunu kendi çözebilen var mı ?
  • evet aynı sorun benıde delı edıyor macı kazansamda mactan sonra normal fıfaya donuyor dısconnect olup update ıle duzeldı sandım ama duzelmemıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent

Yahu ultimate team falan oynamaya çalışıyorum arada felaket bir sorun var. Her maçtan sonra disconnect oluyor ve maç kazanılsa bile kaybedildi sayıyor, coin kazanılamıyor ve işin kötü tarafı kontratlar azalıyor.

Bu sorun EA forumların çığ gibi buyumuş durumda adeta yüzlerce, binlerce insan aynı sorunu yaşıyor, adamlar üzerine çalışıyoruz diyorlar. PC, PS3, Xbox 360 platform farketmeksizin herkes yaşıyor bu sorunu. Şaka gibi cidden.

Bir mucize olsun diye soruyorum ama bu sorunu yaşayıp da bunu kendi çözebilen var mı ?

ben ilk aldığımdan beri ultimate team oynuyorum ama hiç böyle bir sorunum olmadı. online maçlarda fark yiyorum, ayrı mesele ama coinleri (maç tamamladığım için) kazanmaya da devam ediyorum. Taş gibi takım kurdum ama tactical defans yapamadığım için çok zor maç kazanıyorum :)

ilk 11 : Helton, Abidal, Marcelo, R. Carvalho, David Luiz, Roberto Carlos, Willians (CDM ) , Lucas, Carlos Eduardo, Dagoberto, Luis Fabiano
    Lucas Leiva ve benzeri yaklaşık 10-15 oyuncu da kadroya dahi giremiyor :)

ama bende de şöyle bir sıkıntı var: her maç olmasa bile iki maçta bir en az bir oyuncum sakatlanıyor, rakip atakta defansa gelirken, yada ben atakta hücuma desteğe gelirken olduğu yerde kalıyor, tabi benim pozisyonun da fatihasını okumuş oluyor. ancak aynı şeyin daha hiç bi maçımda rakip için gerçekleştiğini görmedim

Son transfer : Diego 4000 coin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 19 Ekim 2011; 21:53:53 >

• Origin İD : BlackEagleBerk
  • Orjinal fifa 12Yi en uygun fiyatlı nereden alabilirim veya indirebilirim?
  • Cloud özelliği nedir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Cloud özelliği nedir arkadaşlar

cloud kullandığın yazılımı, kendi bilgisayarında değil de onların serverlarında (sunucularında) tutuyorsun, böylece nereden bağlanırsan bağlan hangi bilgisayardan bağlanırsan bağlan oyunu oynayabiliyorsun. en basit tanımı bu.
  • vay güzel özellikmiş o zaman hiç oyunu indirmeye gerek yok pc'de boşa durmasına gerek yok direk o şekilde oyna iyiymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

vay güzel özellikmiş o zaman hiç oyunu indirmeye gerek yok pc'de boşa durmasına gerek yok direk o şekilde oyna iyiymiş..

ama ben aktif etmedim cloud özelliğini, hala beta versiyonda ve problem çıkması durumunda otomatik olarak kaldırılabilir diye bi uyarı verdi, ben de stabil olana kadar bildiğim yoldan devam dedim.
  • hayır cloud oyunla ılgılı save dosyalarınızı tutar oyunun tamamını cloud uzerınden oynıyamazsınız. Mesela oyunu sıldınız yada format attınız oyunu netten tekrar ındırdıgınızde eskı save dosyalarınız virtual prolarınız hersey eksıksız olarak clouddan ınıcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

hayır cloud oyunla ılgılı save dosyalarınızı tutar oyunun tamamını cloud uzerınden oynıyamazsınız. Mesela oyunu sıldınız yada format attınız oyunu netten tekrar ındırdıgınızde eskı save dosyalarınız virtual prolarınız hersey eksıksız olarak clouddan ınıcek

bence de öyle.. çünkü could'a tıkladığımda save dosyaların transfer edilsin mi falan gibi soru soruyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

hayır cloud oyunla ılgılı save dosyalarınızı tutar oyunun tamamını cloud uzerınden oynıyamazsınız. Mesela oyunu sıldınız yada format attınız oyunu netten tekrar ındırdıgınızde eskı save dosyalarınız virtual prolarınız hersey eksıksız olarak clouddan ınıcek

doğrudur ama şimdilik.
    SaaS (Software as a Service) kavramını bi araştır istersen. yakın zamanda tam olarak benim dediğim gibi olacak.

IBM yazılım geliştirme ortamı programları ki her biri en az 4, ortalama olarak da 8 GB büyüklüktedir bu şekilde hizmete açacaktı geçen sene itibariyle, ne kadarını yaptı bilmiyorum ama kısa zamanda bu kavram yaygınlaşacak, çünkü yazılım lisansları ucuzlayacak. örneğin oyun şimdi 50 Euro ise o zaman 20-30 Euro veya daha da az olacak.

• yok hocam cloud zaten senın dedıgın gıbı bır olay ben fıfa ıcın soyledım suan fıfanın sadece savelerını koyuyolar
  • quote:

quote:

Yahu ultimate team falan oynamaya çalışıyorum arada felaket bir sorun var. Her maçtan sonra disconnect oluyor ve maç kazanılsa bile kaybedildi sayıyor, coin kazanılamıyor ve işin kötü tarafı kontratlar azalıyor.

ben ilk aldığımdan beri ultimate team oynuyorum ama hiç böyle bir sorunum olmadı. online maçlarda fark yiyorum, ayrı mesele ama coinleri (maç tamamladığım için) kazanmaya da devam ediyorum. Taş gibi takım kurdum ama tactical defans yapamadığım için çok zor maç kazanıyorum :)

ilk 11 : Helton, Abidal, Marcelo, R. Carvalho, David Luiz, Roberto Carlos, Willians (CDM ) , Lucas, Carlos Eduardo, Dagoberto, Luis Fabiano

ama bende de şöyle bir sıkıntı var: her maç olmasa bile iki maçta bir en az bir oyuncum sakatlanıyor, rakip atakta defansa gelirken, yada ben atakta hücuma desteğe gelirken olduğu yerde kalıyor, tabi benim pozisyonun da fatihasını okumuş oluyor. ancak aynı şeyin daha hiç bi maçımda rakip için gerçekleştiğini görmedim

Bu ultimate team tam olarak nasil bisey ya ben kendimi head to head online season a kaptrdm bakmadm ultimate e :))

• quote:

Orijinalden alıntı: JaiHuN

quote:

quote:

Bu ultimate team tam olarak nasil bisey ya ben kendimi head to head online season a kaptrdm bakmadm ultimate e :))

sana başlangıç olarak 55-65 overallü oyunculardan ve menejerden kurulu bi takım veriyor. oyuncuların kontratları maç başına, yani 8 maçlık , 3 maçlık, 50 maçlık vs.

oyunda herşey kartlarla hallediliyor. oyuncuların da dahil herşey, stadın, topun, formaların, kontratların, formasyon değişikliğin, oyuncunun özelliklerini değiştirebileceğin kartlar vs vs her şey kartlarla oluyor. maç yaptıkça para (coin) kazanıp, yeni kartlar satın alıyosun, açık artırma ile paran karşılığı bronz, gümüş altın kart paketleri alıyorsun.

zevkli bi iş :)

• Electronic Arts online dijital dağıtım, dijital hak ve yönetim sistemi Origin için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme Battlefield 3 oynayacaklara şart koşulduğu için, şimdiden hazırlığınızı yapsanız iyi olur. Versiyon 8.3 güncellemesi sayesinde Origin marketi bazı yenilikler ve yükseltmelerle tanışacak. İşte 50 MB boyutundaki güncellemenin getirdiği yenilikler:

- Ayarlar menüsünden şifrenizi istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz.
    - Oyun esnasında DLC alabileceksiniz.
    - Diğer EA oyunlarını oynayan arkadaşlarınızı listenize aktarabileceksiniz.
    - Oyun esnasında müşteri hizmetleri servisinden yararlanabileceksiniz.
    - Oyun üzerinde sağ tıklayarak durumunu kontrol edip, varsa hatalı veya eksik dosyaları yeniden indirebileceksiniz.
    - Diğer oyuncular sizi gerçek isminizden de aratıp bulma özelliği geliştirildi.
    - Cloud Sistemi Beta uygulaması başlayacak. Bu sayede kayıtlı oyunlarınızı istediğiniz PC'den oynayabileceksiniz.
    - Bedava Oyunlar seçmesi aktif olacak. Bu sayfada casual oyuncular için Origin'de yer alan yapımların PC demosu yer alacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3_icin_Bu_Guncelleme_Sart-20947.htm

• bu guncellemeyı gecen gun yapmadıkmı :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.