Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok artık
  • Beyler bu originde battelfield 3 45 dolar diyor. burdan alsak bi sorun cıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defro

Beyler bu originde battelfield 3 45 dolar diyor. burdan alsak bi sorun cıkarmı ?

çıkacağını zannetmiyorum. zaten orijinal almış olacaksın.
  • origin id : 1907murat , bir problemim var arkadaşlar ea server larına bağlanamıyorum bir türlü neden olabilir acaba ?
  • Beni de yazabilirsiniz oraya. Kaleci VP'm var ama yeni başladığım için overall 71. Ayrıca 11'de World Class oynardım 12'de Semi-pro'da oynayabiliyorum. Şimdi hepinizi teker teker eklemeye başlayacağım. Origin ID: TheSnipey

• origine bir türlü bağlanamıyorum sorun nedir arkadaşlar sizce?
  • xotek
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadoows

origine bir türlü bağlanamıyorum sorun nedir arkadaşlar sizce?

Bağlanmışsın zaten. Orası In-Game yani oyun içi origin olduğu için tasarımı farklı.
  • Öncelikle cevap için teşekkür ederim
    ancak 1 tane bile maça giremedim hepsinde bağlantı kurulamadı dedi.Sizlerde de mi ekran bu şekiloluyo ben hiçbirşey anlamadım
  • Firewall yani güvenlik duvarının FIFA 12'ye destek verdiğinden emin ol. Güvenlik duvarı engellerse online oynayamazsın. Ana menüde online sekmesine geldiğinde firewall simgesi kırmızı mı turuncu mu?
  • muratavci

lig yapsak ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSnipey

Firewall yani güvenlik duvarının FIFA 12'ye destek verdiğinden emin ol. Güvenlik duvarı engellerse online oynayamazsın. Ana menüde online sekmesine geldiğinde firewall simgesi kırmızı mı turuncu mu?

Cevabın için teşekkür ederim.
    manuel olarak güvenlik duvarını kendim açtım ama ana menudeki online sekmesindeki firewal simgesini göremedim bir caps koyman mümkünmü şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadoows

quote:

Orijinalden alıntı: TheSnipey

Firewall yani güvenlik duvarının FIFA 12'ye destek verdiğinden emin ol. Güvenlik duvarı engellerse online oynayamazsın. Ana menüde online sekmesine geldiğinde firewall simgesi kırmızı mı turuncu mu?

Cevabın için teşekkür ederim.
    manuel olarak güvenlik duvarını kendim açtım ama ana menudeki online sekmesindeki firewal simgesini göremedim bir caps koyman mümkünmü şimdiden teşekkür ederim.

http://a1111.hizliresim.com/r/2/99xr.jpg
    Benimki böyle ve sorunsuz oynuyorum.
    (Resim boyutu buraya koyunca görünmeyecek kadar küçüldüğü için böyle veriyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 2 Kasım 2011; 16:25:22 >

• * UDP: 3074; 3658; 3659; 6000
    * TCP: 80; 443; 10000-10099; 42127
    bu portarın hepsini açtım oldu
    Belki bir başkasının işine yarar
  • origin: aktas84
  • saglam rakıp lazım . ID ım : saameet06
  • Arkadaşlar turnuva arıyorum katılacak , organizasyon hakkında kim bilgi verebilir .Online lig e girip head to head oynayıp duruyorum biraz amaçsız oluyo böylesi
  • Bir şey soracağım.Gamepad olarak biotec marka 15 tl lik bir gamepad kullanıyorum.Logitech alsam bir şey fark edermi acaba oynarken
  • Club Aranıyor ST 83
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.