Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • club aranıyor mümkünse HeroesTr ile beraber alın bizi :D ben kalede fena değilim ama forvet creator da fena değilim öyle işte :D
  • Forum olarak bi club kuralım DH FC falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSnipey

Forum olarak bi club kuralım DH FC falan...

mantıklı
  • Arkadaşlar ebay de kablolu xbox 360 gamepad ( çakma ) 16 usd + 2 usd shipping 18 dolara geliyo ,ne dersiniz alınırmı yoksa logitech almak mı daha mantıklı.Aslında bu soruyu sormamda ki sebep , online oynarken rakipler sahada yağ gibi dönüşler yaparken benim adamların dönşleri hiç rahat değil acaba benim gamepad denmi kaynaklanıyor diye düşünüyorum
  • Origin ID'm F3ARLESS_TR olarak değişmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar ebay de kablolu xbox 360 gamepad ( çakma ) 16 usd + 2 usd shipping 18 dolara geliyo ,ne dersiniz alınırmı yoksa logitech almak mı daha mantıklı.Aslında bu soruyu sormamda ki sebep , online oynarken rakipler sahada yağ gibi dönüşler yaparken benim adamların dönşleri hiç rahat değil acaba benim gamepad denmi kaynaklanıyor diye düşünüyorum

Yan sanayi ürün yerine Logitech almak daha mantıklı tabi ki. Ancak online'da iş döner dolaşır yine senin oynayışına döner-ki ben bunu tecrübe ettim-.

Edit: Online yerine onlin yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 7 Kasım 2011; 18:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Club Aranıyor ST 83

Up
  • quote:

quote:

Club Aranıyor ST 83

Up

online da döner dloaşır senin oynayışına döner demekle çok da birşey farketmez oyunu ne kadar iyi oynayabiliyorsun anlamı mı çıkıyor.Haybeye 60-70 liradan olmayalım diye soruyorum.Yanlış alıntı oldu bir üstteki mesaja olacaktı kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 7 Kasım 2011; 21:26:14 >
  • Origin Id imzamda mevcut.
    Bende birkaç arkadaşı ekliyorum.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

online da döner dloaşır senin oynayışına döner demekle çok da birşey farketmez oyunu ne kadar iyi oynayabiliyorsun anlamı mı çıkıyor.Haybeye 60-70 liradan olmayalım diye soruyorum.

Şimdi şöyle bir durum var; aldığın gamepad seni torosken ferrari yapmaz ama tabi ki Logitech'in F serisinin ergonomikliğini x360 gamepad'i hariç hiç bir üründe bulamazsın. Ben Türkiye'de resmi olarak x360 gamepad satışı olmadığı için F710 aldım ve çok çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 9 Temmuz 2013; 14:19:06 >
  • id im endersson fifayı 96 2002 arası oynuyordum :) şimdi çok iyi değilim öğreniyorum :)
  • Ben klavyeyle oynuyorum bu oyunu.Başka benim gibi oynayan yok sanırım

• ID:Ahat-K
  • Nasıl online oynuyacagız arkadaşlar birisi bana anlatabilirmi bendede orjinalı var oyunun Lütfn biri anlatsn bende oynayım??

Origin Id: Kahraman1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard1903 -- 9 Kasım 2011; 21:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

Ben klavyeyle oynuyorum bu oyunu.Başka benim gibi oynayan yok sanırım

Ben varıım
    F510 var ama bir türlü klavyenin rahatlığını bulamıyorum padde.
    Klavye ile world class'ta fark atıyorum, pad ile fark yiyorum pro da.

Origin ID: Ulugo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oicero -- 9 Kasım 2011; 22:08:57 >
  • yokmu yardım edecek onlıne oynamaya o kadar oynuyan var 1 kişi yardım etmıyor ya nasıl oynuycaz onlıne orjinalı var oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oicero

quote:

Ben varıım

Ben çalım atamıyorum klavyeyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oicero

quote:

Ben varıım

Ben çalım atamıyorum klavyeyle

Bende atamıyorum
    Daha iyi oluyor organize ataklarla, günümüz futbolu oynuyorum, hatlar arası bağlantıyı koparmıyorum. (Sen çok yaşa Ömer Üründül )

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerrard1903

Nasıl online oynuyacagız arkadaşlar birisi bana anlatabilirmi bendede orjinalı var oyunun Lütfn biri anlatsn bende oynayım??

Origin Id: Kahraman1903

Önce orijin i kuruyorsun sonra oyunu , orijin den hesap yaratıyorsun ,sonra kullanıcı adın ve passwprd ün ile orijin e giriyorsun ekrana fifa 12 penceresi açılıyor play game i tıklıyıp oyuna giriyorsun online ın üzerine gelip head to head , friendly yada custom games seçeneklerinden biriyle otomatik rakip bulup maçını yapıyorsun.Yalnız en başında güvenlik duvarını kapatıyorum ben engelliyor yoksa online oyuna girmeyi.İyi oyunlar
    origin id : 1907murat
  • Arkadaşlar bir şey danışacağım aşağıda ki link de blunan kablolu ( yan sanayi ) xbox 360 kablolu game pad i alacağım galiba.Ne dersiniz ? Kullanan varmı tavsiye edermisiniz ? xp de sorun yaşarmıyım acaba
    http://www.ebay.com/itm/New-Black-Wired-USB-Game-Pad-Controller-MICROSOFT-Xbox-360-Slim-PC-Windows-7-/130574501373?pt=Video_Games_Accessories&hash=item1e66d8c5fd
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.