Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12nomurat

arkadaşlar biri allah rızası için penaltı atmayı ve kaleci olarak penaltıda sağa sola nasıl atlanacağını anlatsın lütfen.

penaltı atmada ortayı tutturup fazla kaçırmamak şartıyla saga solaoynatıyorsn analogu kalecide kurtarmak için sag analogu kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaiHuN -- 27 Kasım 2011; 18:00:50 >
  • diciotto1
  • fifa 2012 online ID:diciotto1 eklerseniz sevinirim
  • fifa 2012 online ID:kvcog eklerseniz sevinirim
  • lig organize edilmiyor mu arkadaşlar baymaya başladı beni head to head season
  • aynen bir lig yapalım
  • Arkadaşlar,cok yakın bir arkadaşımla online mac yapıyorum ikimizde yaklaşık 7 senedir birbirimizi tanıyoruz fakat 2012 de yaptığımız 300 mactan 250 sini o kazandı,hemen hemen aynı yeteneklere sahibiz fakat ne kaleciyi onun gibi kontrol edebiliyorum ne de defans yapabiliyorumartık bunalıma giricem bu ikisi için lütfen bi formül söyleyin yoksa artık sinirden kolları kırıcam,bu arada butonlarla değil oklarla oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Arkadaşlar,cok yakın bir arkadaşımla online mac yapıyorum ikimizde yaklaşık 7 senedir birbirimizi tanıyoruz fakat 2012 de yaptığımız 300 mactan 250 sini o kazandı,hemen hemen aynı yeteneklere sahibiz fakat ne kaleciyi onun gibi kontrol edebiliyorum ne de defans yapabiliyorumartık bunalıma giricem bu ikisi için lütfen bi formül söyleyin yoksa artık sinirden kolları kırıcam,bu arada butonlarla değil oklarla oynuyorum.

Dostum Fifa2012 de defans biraz zor. Çok maç yapıp inceliğini öğrenmek lazım.

Bu arada benimde ufak bir sorum var.

Lig yapıyorum ilk devre ile 2.devre programı farklımı oluyor:S ilk hafta oynadığım takımla ikinci yarı farklı fikstürde oynuyorum mesela
  • baktım kimseden ses seda yok , donhaberlig adlı ligi kurdum.12 takımdan oluşuyor.Ben Milan'ı seçtim.orta seviye oyunculardan oluşan bir lig olursa zevkli olur ama kim isterse gelsin.Devlet sırrı değil gerçi ama şifre yi özelden verelim diyorum.İnşallah en kısa zamanda zevkli bir turnuva yaparız.Biraz da birbirimizle oynayalım.
  • ben gelirim lig olursa fakat orjinal değil oyun. ne kadar orjinali? birde başka yol varsa geleyim ordan geçici
  • şimdi alısan 50 tl indirim var.15 ocak son gündü .Aral %50 indirim yaptı NFS the run ile Fifa 12 ye
  • geçti ay sonuna kadar olsa keşke
  • ORIGIN ID: cixworLdwide ekleyin..
  • origin id : yesiltuborg
  • Tenkitin için teşekkürler ama ne yapalım,ona alıştık öyle oynuyoruz ama karşımdakide benim gibi oynuyor,fakat benden tek farkı kaleciyi istediği gibi kontrol edebiliyor benimki ise allaha kalmış!sıkıntı burda altı pas ve ya çaprazdan her şut gol,sadece elini kaldırıyor benimki,varsa bir formül lütfen söyleyin bazen üçgen,kare,yuvarlak hepsine basıyorum ama tıs yinede!!
  • ultimate team de forma , klüp arması falan hangi kısımdan tasarlanıyor ?
  • hite05
  • TunaKarahan
  • SLmLar herkeze. Sıkı bir fifa oyunCusuyum. Nerdeyse 5 yıl boyunca mahalleden arkadasımla xbox mda fifa oynadık.Bu sene dışarda okudugu için ekisi gibi oynuyamıyoruz. Fifayı cok özledim.

şimdi artık pc de fifa oynucam sanırım! . ESL ye kaydoldum.(Daha sonra bir kac sorumda ESL den olucak).
    ORİGİN İD Lerinizi ekledim arkadaslar.

Logitech Chillstream bu joysticki nerden alabilirim. İNternetten araştırdım ama bulamadm belkide tam bakamadım.
    PS josystick bence! rezalet elime oturmuor. xboxın kine okdar alıştımkı.

origin İD: HAYANBUSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 4 Şubat 2012; 13:11:20 >
  • Origin id :DirtyMoneyS akşam hepinizi ekleyeceğim biraz zor olsada .d bayadır oynuyorum aslında konuyu yeni gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.