Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu oynarken bağlantı hızı düşükse sorun yaşarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettebiri

quote:

Orijinalden alıntı: Mediasaray

Origin cd keyi olarak Mediasaray'dan alabilirsiniz.

saolun az önce ikinci el satış yapan bir siteden orjinal sıfır açılmamaış kutulu pc için sipariş verdim. 50TL

Mediasaray'a baktım şimdi ama hiçbir şekilde yok fifa 2012. key yada kutu olarak. yinede teşekkür

Acaba online'da fifa 2011 üyeliğimle 2012ye giriş yapabilecek miyim? yoksa yeni nick-isim vs mi isteyecek..

Origin kategorisinde spor bölümündedir Ayrıca indirimde olduğu için origin kategorisinde fırsat reyonunda bulabilirsiniz

• Beyler fifa 12 de freekick kullanmamin puf noktalarini bilen birisi yardimci olsa. Bazi adamlar sert ve baraji gecen koseye duzgun vuruslar yapiyolar. Uzak mesafelerde bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Beyler fifa 12 de freekick kullanmamin puf noktalarini bilen birisi yardimci olsa. Bazi adamlar sert ve baraji gecen koseye duzgun vuruslar yapiyolar. Uzak mesafelerde bile.

lb'ye basıyosun o frikik için youtube'da anlatımları var deep freekick diye aratırsan bulabilirsin. ancak ben o sert olanı bir türlü baraja çarptırmadan atamıyorum. defans zıpladığında karşılıyor zaten. fazla basınacada üstten gidiyor. yakın mesafeden olan daha kolay yine anlatım orada mevcut
  • Fifa 2012 ile ilgili aktif bir grup varmı?
    Ultimate team veya pro leage de takım kasan bir grup?
  • origin id :Burqii
    yenecek varsa eklesn :))
  • Online olan yokmu beyler origin id : savarron1 2v2 oynayacak eklesin.
  • beyler online friends nasil eklioruz arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim ???
  • benim bir sorum olacaktı arkadaşlar online oynarken sliderslar çalışmıyor değil mi?
  • Kardesim ben 5 yıldır fifa oynuyorum 2007 çıktığından beri takip ediyorum.
    Ama online oynamayı bilmiyorum

Orgin İD: TheMorpe

yardımcı olursanız sevinirim
  • Origin ID : Baranettin

Yalnız bir şey sormak istiyorum. Yapılan Friendly maçlarda bazı takımlarda o takıma ait olmayan edit oyuncular görüyorum, bunu kaldırma yolu yokmu? Mesela bugün Arsenal'de Neymar vardı
  • Origin ID : Fpotur
  • Fifa 2012 deki Head to head season harika olmuş... Fifa 2005'i hamachide oynarken hababam online oyuncu gelecek diye beklerdik ... bazen saatlerce......

Head to head ile 3 saniyede online rakip bulunabiliyor... bu bakımdan harika...

Online oynayacak arkadaşlara tavsiye olunur... Buarada division 8 ve 7 arasında gidip geliyorum... ilk hedefim division 6'ya çıkmak ...ama öyle oyuncular geliyorki yen yenebilirsen adamlar skill moveları da öğrenmişler şov yapıyorlar...

Aranızda division 5'e 4'e çıkabilen usta oyuncular varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

Fifa 2012 deki Head to head season harika olmuş... Fifa 2005'i hamachide oynarken hababam online oyuncu gelecek diye beklerdik ... bazen saatlerce......

Online oynayacak arkadaşlara tavsiye olunur... Buarada division 8 ve 7 arasında gidip geliyorum... ilk hedefim division 6'ya çıkmak ...ama öyle oyuncular geliyorki yen yenebilirsen adamlar skill moveları da öğrenmişler şov yapıyorlar...

Division 3'deyim şu an.Forumda 1 ve 2'de olan insanlar da var.Hele konsol bölümünde bu sayı iyice artıyor.

Son bir kaç gündür lag'dan yıldım resmen.Önceden böyle olmuyordu şimdi oyundan zevk alamaz oldum.

• Origin ID:alcan98 ekleyin iyi oynarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

Fifa 2012 deki Head to head season harika olmuş... Fifa 2005'i hamachide oynarken hababam online oyuncu gelecek diye beklerdik ... bazen saatlerce......

Division 3'deyim şu an.Forumda 1 ve 2'de olan insanlar da var.Hele konsol bölümünde bu sayı iyice artıyor.

Son bir kaç gündür lag'dan yıldım resmen.Önceden böyle olmuyordu şimdi oyundan zevk alamaz oldum.

dün inanılmaz formdaydım çok rahat Division 6ya çıktım orda 2 maç da aldım... Sonra elemanın biri geldi beter etti beni... neyse 2 galibiyet 1 mağlubiyetle 6. lige devam ediyorum... 3. lig gerçekten iyi bir rakam... tebrikler...

Benim yaş 38 olunca gençlerle baş etmek zor oluyor::)) ama yine de oynadıkça alışıyo insan.. bi de daha 1aylık oyuncuyum fifa12 de..

Sana sorum şu.. Fifa 2005te oyuncuların maç içindeki sağlık durumu 100 üstünden değerlendirilir ve sakat oyuncuyu puanı düşmüş oyuncuyu maç içinde değiştirirdik... fifa12 de oyuncuların maç içindeki sağlık durumunu nerden görebilirim bukonuda fikri olan varmı?

Ayrıca konsol dediğin bu forumdaki bir konu başlığımı?

• ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN,BİR ÜMMETİ MÜSLÜMAN ŞU SORULARIMA CEVAP VERSİN.

1.PS3'TE ONLİNE OYNARKEN KALECİYİ NASIL KONTROL EDİYORUZ
    2.GOL YEMEMEK VE SAĞLAM DEFANS İÇİN HANGİ TAKTİĞİ ÖNERİRSİNİZ(GENELDE 5-2-1-2 OYNUYORUM)
    3.OYUNU KURARKEN HERHANGİ BİR SQUAD VE FORMATİONS DIŞINDA NELER YAPABİLİRİM
    4.ONLİNE'DA BORUSİA DORTMUNT,NAPOLİ VE PALERMO SEÇİYORUM BU AYAR TAKIMLARA İLAVETEN HIZLI,SAĞLAM DEFANS VE KOLAY GOL YEMEYEN HERKESİN BİLMEDİĞİ GİZLİ TAKIMLAR VARMI?
    5.SERT FRİKİĞİ NASIL ATARIM(1 ARKADAŞ LB'YE BAS DEMİŞ,NE LB'Sİ??)
    6.BU ARADA SACECE YÖN TUŞLARIYLA OYNAYABİLİYORUM,BUTONLARA HİÇ ALIŞAMADIM TAVSİYELERİNİZİ BU YÖNTEMLE GÖNDERMENİZİ RİCA EDERİM.

TEŞEKKÜRLER,SELAMLAR
  • Maç içinde değiştireceğimiz oyuncuyu tesbit etmek amacıyla oyuncuların sağlık durumunu nasıl kontrol edeceğimizi bilen yokmu?

Sol tarafta çıkan renkli çubuklaramı bakacağız puanlarınamı yoksa kalkan içinde çıkan simgeleremi?
  • SAYIN ROCAPİTOL,SANIYORUM KONUNUN UZMANI VE KOMPETANI OLARAK,YUKARIDA SORDUĞUM SORULARI CEVAPLAMAK İSTERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ZİRA HALEN HİÇBİR YERDEN SORULARIMA CEVAP GELMEDİ,TEŞEKKÜRLER!
  • Uzmanmı? Hacı dalgamı geçiyosun 1 aylık oyuncuyum ben daha
    LB dediği klavyede Q butonu ps3 te ise L1 düğmesi oluyor herhalde. Yani hem L1'e hemde şut çekmeye basılı tutacaksın herhalde ... Ben pcden oynadığım için Q+D oluyor..

Şu sağlık durumunu nasıl değerlendireceğimizi bilen yokmu ??

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.