Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: Gerrard1903

Nasıl online oynuyacagız arkadaşlar birisi bana anlatabilirmi bendede orjinalı var oyunun Lütfn biri anlatsn bende oynayım??

Origin Id: Kahraman1903

Önce orijin i kuruyorsun sonra oyunu , orijin den hesap yaratıyorsun ,sonra kullanıcı adın ve passwprd ün ile orijin e giriyorsun ekrana fifa 12 penceresi açılıyor play game i tıklıyıp oyuna giriyorsun online ın üzerine gelip head to head , friendly yada custom games seçeneklerinden biriyle otomatik rakip bulup maçını yapıyorsun.Yalnız en başında güvenlik duvarını kapatıyorum ben engelliyor yoksa online oyuna girmeyi.İyi oyunlar
    origin id : 1907murat

Çok teşekkürler anlatımın ıcın bide tuş ayarlarını nasıl yapabılırım eskısı gibi gamepadda war ondan nasıl yapacagım onunla oynamak ıstıyorum aslında gamepad ps3 deki ayarları lazım

• Pro Club kuran varsa;
    ORIGIN ID : Ulugo
  • Orıgın Id : Kahraman1903

ekleyn prolar
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak

Birebirde çok gol kaçırıyorum şutlar kaleci üstüne gidiyor felan ama adamlar çatır çutur atıyor bana yok mu bunun bir yolu yordamı ? Aşırtma çok yavaş gidiyor kaleci yetişp cıkartıyor, çalımı her zaman yemiyor. r1 ile plase de işe yaramıyor çoğu zaman.

2. olarak oyunda mikrofon ile nasıl konusacagm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Arkadaşlar 2 sorum olacak

Birebirde çok gol kaçırıyorum şutlar kaleci üstüne gidiyor felan ama adamlar çatır çutur atıyor bana yok mu bunun bir yolu yordamı ? Aşırtma çok yavaş gidiyor kaleci yetişp cıkartıyor, çalımı her zaman yemiyor. r1 ile plase de işe yaramıyor çoğu zaman.

ilk soruyu ben de merak ediyorum. 2. için de şunu diyebilirim, game settings varya oyuna ilk başlarken açılan küçük pencere, orada Voice Chat diye bir seçenek var, onu seçiyorsun. rakibin de seçmişse, birbirinizi duyarsınız.
  • id:edizfbc
    ekleyebilirsiniz...
  • Kulüp aranıyor. Cam - VP=88

origin id: erhnbzkrt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elginbaylor -- 13 Kasım 2011; 15:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

ilk soruyu ben de merak ediyorum. 2. için de şunu diyebilirim, game settings varya oyuna ilk başlarken açılan küçük pencere, orada Voice Chat diye bir seçenek var, onu seçiyorsun. rakibin de seçmişse, birbirinizi duyarsınız.

şahsen birebirde çok az kaçırıyorum nasıl derseniz genelde kaleyi çapraza alarak giriyorum ceza sahasına ve şutları ceza sahasına girdikten 3-5 metre sonra sert , yerden köşeye atıyorum kaçırma şansınız çok az oluyo aynı şekilde çaprazdan gelip plasede vurmak çok etkili (:

• beyler online oynamak için orjinal oyunmu lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

beyler online oynamak için orjinal oyunmu lazım?

evet orjinal oyun şart
  • quote:

Controller'dan Lob Pass'i manuel yapın karşı karşıya kalınca LB+X yerine LB+Y basın ama basıp çekin çok rahat aşırtma goller atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSnipey

quote:

Controller'dan Lob Pass'i manuel yapın karşı karşıya kalınca LB+X yerine LB+Y basın ama basıp çekin çok rahat aşırtma goller atabilirsiniz.

aşırtma için mantıklı bi çözüm , sevdim

• dedign gbi olabilir. asirtma sutlar yavas gdyor. lob pasi manuel yapinca da ara pasi iskence olacak alisana kadar
  • beyler oyun zevkimin içine etti şu sorun

lig yapıyordum oyunu içinde birşey oldu top oyuncuya değdiği anda ileri atıyor topu
    mesela oyunun başında Kaka ve kaleci varya orda kaleci topu atıyor Kakaya top geldiğinde kendi kendine öne sağa sola atıyor topu ben basmadan. bu sorun nasıl hallolur.
  • mw3 çıktı konu arkaplanda kaldı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

beyler oyun zevkimin içine etti şu sorun

lig yapıyordum oyunu içinde birşey oldu top oyuncuya değdiği anda ileri atıyor topu
    mesela oyunun başında Kaka ve kaleci varya orda kaleci topu atıyor Kakaya top geldiğinde kendi kendine öne sağa sola atıyor topu ben basmadan. bu sorun nasıl hallolur.

Üstad fifa 11 de bende de aynı sorun vardı. Arkadaşlarla 3 kişi oynuyorken ( 2 gamepad + klavye ) klavyede iken bende de top geldiğinde oyuncuma hemen ileri sürüyordu topu. Oyunu yeniden başlatınca düzeliyordu ancak. Başka bir çaresini bulamamıştım. Fifa 12 de hiç karşılaşmadım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

mw3 çıktı konu arkaplanda kaldı galiba

mw3 ne yaa lütfen bf3 varken mw3 kim ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaiHuN

quote:

zevk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaiHuN

quote:

zevk

hoş mw3 ü bilgisayarım çok rahat kaldırıyo ama bf3 ü kaldırmıyo o oyun yüzünden pc topluyorum...

• arkadaşlar biri allah rızası için penaltı atmayı ve kaleci olarak penaltıda sağa sola nasıl atlanacağını anlatsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.