Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar bir soru, bu online oynarken benim uzerimde fifa 11 de ismim çıkardı,
    şimdi isim yerine kırmızı veya mavi ok var
    diger oyunculara bakıorum isim hala mevcut bi yerden kapattık herhalde, bilen var mıdır?
  • Arkadaşlar orjinal alacağım oyunu en uygun nerden alınır tavsiye istiyorum.Aslında Pes 2012 düşünüyordum ama online işinde Fifa daha çok oyuncuya sahip galiba bu yüzden Fifa ya mı geçsem diye düşündüm pc de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar orjinal alacağım oyunu en uygun nerden alınır tavsiye istiyorum.Aslında Pes 2012 düşünüyordum ama online işinde Fifa daha çok oyuncuya sahip galiba bu yüzden Fifa ya mı geçsem diye düşündüm pc de.

Key alacaksan, forumda satan arkadaşlar var.

Aral'dan alırsan da 4 ekimde getireceklermiş. Karar senin
  • arkadaşlar key aldım fakat oyunu nasıl download edebilirim?torrent fln değil dimi.originde download linki yok.key origin key
  • arkadaşlar bu origin betaya ıd eklemeyi anlayan biri güzel bir sekilde anlatım yaparsa bilmeyen arkadaşlarımızda ögrenir türkiye içi oyun gercekden iyi eli gavuruyla ugraşmayız zaten yurt dışı çıkışlarımız kötü
    .
  • programı acıldııglnda kutucuk var sag tarafta. search frıend yazıyor. oraya id yi yazın. sonra send request deyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizaNa

arkadaşlar key aldım fakat oyunu nasıl download edebilirim?torrent fln değil dimi.originde download linki yok.key origin key

Originde ustte soru isareti yanindaki ikona bas,orda redeem product code var oraya cd keyi girince my gameste fifa gozukur,ordan indirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: fizaNa

arkadaşlar key aldım fakat oyunu nasıl download edebilirim?torrent fln değil dimi.originde download linki yok.key origin key

Originde ustte soru isareti yanindaki ikona bas,orda redeem product code var oraya cd keyi girince my gameste fifa gozukur,ordan indirebilirsin

Tesekkur ederim
  • origin id: onefootingrave

özellikle team play maclariyla ilgileniyorum, (10 vs 10 gibi).
  • Arkadaşlar bu konu gayet güzel, herkes ID lerini yazıyor ekliyoruz tamam o da güzel... Ancak akşam online maç yapmak amacıyla 2v2, 3v3 ya da team play için davet atıyorum neredeyse listedeki herkese, ya 1-2 kişi cevap veriyor ya da kimse vermiyor. Diyeceğim şudur ki; online oynamayacak arkadaşlar buradan IDlerini yazarlarsa onları listeden silebiliriz, böylece iki taraf da boşa zaman kaybetmemiş olur.
  • Akşamları uygun zamanlar belirleyip aramızda maçlar yapabiliriz.. Benim de origin listem baya kalabalık ama davet falan görmedim hiç..
  • Oyunu bugun almis bulunuyorum ben de:) yalmiz acemiyim genel de pes oynardim o yuzden alisana kadar fark yerim :) baslarda benim gibi az bilen arkadaslarla oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Akşamları uygun zamanlar belirleyip aramızda maçlar yapabiliriz.. Benim de origin listem baya kalabalık ama davet falan görmedim hiç..

Bende ekli değilmişsin yeni ekledim. Ekli olsan eminim davet görürdün çünkü atmadığım biri kaldığını sanmıyorum.
  • Konu dagıtmak gibi olmasın ama. Su Live seasons denen şeyi deneyen oldu mu. Oyun icindeki store da free trial i var, fakat almaya calısınca checkout hatası veriyor.

Bu arada team play turnuvaları var mı hiç. Zor biliyorum ama belki buradan bir takım toparlayıp yabancı takımlarla turnuva oynanabilir, eglenceli olurdu diye dusunuyorum. Ama tabi oyunun boyle bir imkanı olup olmaması bir yana bir sürü adamın aynı saatte bir araya toplanması biraz sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onefootingrave

Konu dagıtmak gibi olmasın ama. Su Live seasons denen şeyi deneyen oldu mu. Oyun icindeki store da free trial i var, fakat almaya calısınca checkout hatası veriyor.

Bu arada team play turnuvaları var mı hiç. Zor biliyorum ama belki buradan bir takım toparlayıp yabancı takımlarla turnuva oynanabilir, eglenceli olurdu diye dusunuyorum. Ama tabi oyunun boyle bir imkanı olup olmaması bir yana bir sürü adamın aynı saatte bir araya toplanması biraz sıkıntılı.

Team Play turnuvaları var. İlla 11 kişi olmak gerekmiyor biz 3v5 şeklinde oynadık. Oynayacak arkadaşlar varsa Pardus olarak takım ismini aratıp istek yollayabilirler. Sistem şu an düzgün çalışmıyor ilk seferde almıyor takıma bazen, alınamazsanız Origin'den veya buradan mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 3 Ekim 2011; 14:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo
    Team Play turnuvaları var. İlla 11 kişi olmak gerekmiyor biz 3v5 şeklinde oynadık. Oynayacak arkadaşlar varsa Pardus olarak takım ismini aratıp istek yollayabilirler. Sistem şu an düzgün çalışmıyor ilk seferde almıyor takıma bazen, alınamazsanız Origin'den veya buradan mesaj atabilirsiniz.

Takım ismini hangi menuden aratiyoruz hatırlıyor musun. Aksam oyuna girdigimde bir bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onefootingrave

quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Takım ismini hangi menuden aratiyoruz hatırlıyor musun. Aksam oyuna girdigimde bir bakarım.

Pro Clubs menusu olması lazım.
  • Origin id:ozgur2266 aksamlari bosum turnuvalara katilabilirim.originden ekleyin mac tekliflerine acigim ^^
  • Mesajım bulunsun. oynamaya zaman bulursam ben de alacam cd key.. oyun hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.