Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal alırsam veririm
  • Origin nick fiesta1905 ekleyin oynayalim

1 a fazla yazmışım düzelttim. Çok iyi bilmiyorum ama oyun yarına inmiş olur ve :D kendmi geliştireceğim. Bu sürede tabi çok iyi bilmeyenlerle maçlar yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 3 Ekim 2011; 23:12:38 >
  • arkadaşlar online modda taktiksel defansı değiştiremiyor muyuz ? ofline modda değişiyor ama online da işe yaramıyor galiba ?
  • origin id: erhnbzkrt

arkadaşlar bir de dh ligi oluştursak çok iyi olur ( belkide vardır, inceleme vaktim olmadı :( )
  • Pardus takımına girdim. Aksamları oyuna giriyorum genelde. Pro lig e girip mac yapmak istedigimde otomatik olarak takım oyuncularına request gidiyor mu acaba. Yoksa tek tek herkese mesaj mi atmak lazım.
  • Origin Id: orodrethe
  • Beyler D&R'e geldimi oyun ?
  • :D çok iyi bilmeyen arkadaşlar var mı benim gibi ? Maç yapak yahu

pm atabilirsiniz

fiesta1905 ekleyebilirsiniz.
  • ben de gurko5560.......çoklu oyunlar için beni ekleyebilirsiniz...............
  • arkadaşlar bende cafeme 10 adet orjinal key aldım ama nasıl multiplayer oynatacağımı anlayamadım.

originden üyelik alıp keyleri kayıtladım. oradanda oyunu indirdim. ama nereden gireceğimi bulamadım.

daha doğrusu online bölümüne girip net bağlantısına çıkıp oradan oyunu kurup, origin dende friend çağırıp oynatabiliyorum.

bunun daha kolay ve hızlı bir yolu varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metro03

arkadaşlar bende cafeme 10 adet orjinal key aldım ama nasıl multiplayer oynatacağımı anlayamadım.

originden üyelik alıp keyleri kayıtladım. oradanda oyunu indirdim. ama nereden gireceğimi bulamadım.

daha doğrusu online bölümüne girip net bağlantısına çıkıp oradan oyunu kurup, origin dende friend çağırıp oynatabiliyorum.

bunun daha kolay ve hızlı bir yolu varmıdır acaba?

Şu an için daha hızlı bir yol görünmüyor hocam.
  • ORİGİN ID : pafnus61

Oyun şuan iniyor...Futbol oyunlarında tecrübeliyim..rakiplerimi bekliyorum..saygılar..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pafnus

ORİGİN ID : pafnus61

Oyun şuan iniyor...Futbol oyunlarında tecrübeliyim..rakiplerimi bekliyorum..saygılar..:)

pafnus61 üyeliği bulunamıyor diyo kardeş ekleyemiyorum seni
     (PC)  Fifa 2012 Online Oynayacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubarmen20

quote:

Orijinalden alıntı: pafnus

ORİGİN ID : pafnus61

pafnus61 üyeliği bulunamıyor diyo kardeş ekleyemiyorum seni
     (PC)  Fifa 2012 Online Oynayacaklar...

Sizi ekledim hocam umarım maç atarız yarına..:)

• Daha cok kisi gorsun diye soyluyorum gold sitesinde logitech f510 gamepad 40 tlye dusmus ve kargo parasi almiyorlar
  • oyunu bimeks teknosa mediamrket vatan computer D&R vs. hiçbir yerde bulamadım, kutulu versiyonu henüz çıkmadımı arkadaşlar...
  • origini yüklüyorum fakat açılmıyor :s

origin sitesine bile giremiyorum, avirayı kapattım yinede girilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 6 Ekim 2011; 15:18:17 >
  • origin id: trivela93
  • Beyler oyuna online girdiğim zaman İngiltere bayrağı gözüküyo..Ea games sitesine falanda girdim baktım ama bi türlü bulamadım.Türkiye bayrağına nerden çevirebilirim bilen biri açıklarsa süper olur.
    Gavurların bayrağının dalgalanması hiç hoşuma gitmiyo
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.