Şimdi Ara

PC Flash diski görmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
135.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerem Aslan

USB belleğinizi takın. Başlat>Denetim Masası>Donanım ve Ses>Aygıtlar ve Yazıcılar bölümüne gelip Cruzer Blade yazan yere sağ tıklayıp Özellikler deyin. Donanım sekmesine tıklayıp aşağıdaki Özellikler yazan yere tıklayın. Sürücü sekmesine tıklayın ve Kaldır yazan yere tıklayın. Şimdi USB diskinizi çıkarıp tekrar takın. Yazılımını tekrar yükler ve sorunsuz bir biçimde kullanabillirsiniz. Bir daha bu sorunu yaşamamak için bildirim tepsisinden yani ekranın sağ alt köşesinden Cruzer Blade aygıtını çıkarmayı unutmayın. Bizzat kendim denedim. Alıntı değildir.

teşekkürler dostum sorunumu çözdü. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da aynı yolu izlesinler
  • arkadaşlar lütfen Sandisk almayalım alanları uyaralım
  • Windows 8.1'de şöyle çözdüm :

Denetim Masası - Aygıtlar ve Yazıcılar'a girdim bir şey yapmadan usb çalışmaya başladı (ilginç)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili arkadaşlar sandisk pc görmeme sorunu temelde kies uygulamasından kaynaklanır. Bilgisayarınızda aktif kies.exe ve kies tray agent dosyalarını durdurduğunuzda çalıştığını göreceksiniz.
    daha olmadı kies (samsung kies) kaldırıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatozan

sevgili arkadaşlar sandisk pc görmeme sorunu temelde kies uygulamasından kaynaklanır. Bilgisayarınızda aktif kies.exe ve kies tray agent dosyalarını durdurduğunuzda çalıştığını göreceksiniz.
    daha olmadı kies (samsung kies) kaldırıp deneyin.

Çözüldü sorun helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeş
  • reklamci19 R kullanıcısına yanıt
    ABİ SEN ADMSIN ALLAH RAZI OLS:UN DEDİKLERİNİ YAPTIM DİREKT AÇILDI ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM SAOL VALLA ALLA RAZI OLSU:N EYWALLAH :D :D:D:D:D:D:D
  • 16 gb flaş diskimde ne kadar lise Üniverstesi fotolarim yüklüydu ama geçen seneden beri okunmuyor ispartada ki telefonculara teknik servislere bilgisayarcilara götürdüm ama bi türlü okunmadi lütfen yardım edin çok üzülüyorum benim bütün hatiralarim var içinde maddi manevi ne gerekiyorsa yaparım yardimci olunursa büyük bir minnet duyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.