Şimdi Ara

pc gta 4 kaldırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gta 4 yükiycem ama pc kaldırmazz diye korkuyorum bi göz atsanızz
     pc gta 4 kaldırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: omercosar123

arkadaşlar gta 4 yükiycem ama pc kaldırmazz diye korkuyorum bi göz atsanızz
     pc gta 4 kaldırmı

Kardeş çalıştırır fakat kasmalar olabilir ayarları mediuma getirirsen sorun yaşamazsın
  • encilov kullanıcısına yanıt
    medium ayarlarla yüksek ayarların farkını çok görebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercosar123

medium ayarlarla yüksek ayarların farkını çok görebilirmiyiz

Kardes o senin goz zevkine kalmis eger illa grafik duskunuysen sorun yasardin ama benim icin onemli deil dersen sorun deil zatem gta 4 optimizasyon ozurlu yani herhalde kasma olucaktir ok .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta seviyede rahatça oynayabilirsin yüksekte de kasarmı bilemem ama denemelisin
  • kaldırır .
  • ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum malesef gta 4 cpuya çok yüklenen bir oyun ve işlemcin yüzde 100 kullanılacaktır anında
    ayrıca harici ekran kartın bile yok cpunun içerisindeki hd graphics adlı onboard ekran kartın var
    bir arkadaş ayarları mediuma getirirsen sorun yaşamassın yazmış katılmıyorum.istersen oyunu korsan indir dene gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA IV düşük ayarlarda belki oynayabilirsiniz ama ne kadar zevk verir bilmem. Belki diyorum çünkü harici ekran kartınız yok ve işlemciniz de 3. nesil fakat düşük modellerden birisi. Orta seviyede rahatça oynamayı bırak düşük ayarda 18 fps görecek mi merak ediyorum.
  • forumdaki bilgisizler bir bir dökülmüş dahili kartla optimizasyon özürlüsü gta 4 ü adam gibi oynayamazsın low da belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.