Şimdi Ara

pc güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese eski kasamı biraz canlandırmak istiyorum arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim..
    Şuanki sistemim
    Seagate barracuda 1 TB 7200 rpm hdd
    Asus P5KPL-C Anakart
    4 GB DDR2 800mhz ram
    e4500 intel 2 çekirdek islemci

Işlemci olarak Q6600 düşünüyorum daha iyi 775 pin bulamadim
    Ekran karti konusunda en ufak bir fikrim yok dx11 olmalı
    400 tl bütçem var islemci ve ekran karti ana kartima uygun ne olabilir sizce ? Powerı da yenileyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nejj

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

şimdilik sadece yukardaki ürünü alıp para biriktirmeni tavsiye ederim hocam.

108 TL ASROCK H81M-DGS H81 LGA1150 DDR3-1600MHz 2 x SATA3 6.0 Gb/s,2 x USB 3.0 Ports
    115 TL KINGSTON HyperX Blu Black 4GB DDR3-1600MHz CL9 Bellek
    277 TL INTEL Core i3-4130 3.40 GHz LGA1150 İşlemci

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam Q6600 işimi görmez mi ? yani çok güncel olmasına gerek yok. Bu makineyi köy evimde yaptığım atölyemde kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca bir projeksiyonum var hem arge çalışmalarımı yapacağım hemde film izleyeceğim biraz oyun merakım var ama öyle çok yüksek oyunlar değil. 1 hafta içinde laptop alacağım biraz hızlandırmak amaçlı q6600 almayı düşünmüştüm ama tavsiyeniz için teşekkürler..
  • quote:

Hocam Q6600 işimi görmez mi ? yani çok güncel olmasına gerek yok. Bu makineyi köy evimde yaptığım atölyemde kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca bir projeksiyonum var hem arge çalışmalarımı yapacağım hemde film izleyeceğim biraz oyun merakım var ama öyle çok yüksek oyunlar değil. 1 hafta içinde laptop alacağım biraz hızlandırmak amaçlı q6600 almayı düşünmüştüm ama tavsiyeniz için teşekkürler..

o sisteme yatırım yapılmaz hocam bu saatten sonra paraniz çöpe gider zamanla yukarda önerdiğim parçaları almanız faydalı olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Sadece Q6600 alsam 150 tl ekran kartını daha ileride kasayı güncellersem kullanabilirim en kötü durumda ana kart ram ve işlemciyi 250 -300 arası satabilirim diye düşünüyorum yani beni 3-4 sene daha idare etse yeterli benim için zaten laptopum var
  • quote:

Sadece Q6600 alsam 150 tl ekran kartını daha ileride kasayı güncellersem kullanabilirim en kötü durumda ana kart ram ve işlemciyi 250 -300 arası satabilirim diye düşünüyorum yani beni 3-4 sene daha idare etse yeterli benim için zaten laptopum var

o fiyatlara satamazsınız(hiç bilmeyen biri olması lazım veya) verdiğim ekran kartı ek güç girişi istemiyor dolayısıyla mevcut güç kaynağı çok kötü değilse kullanabilirsiniz sonrasında anakart işlemci ram güncellemesi yapmalısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem güncelleme
    7 ay önce açıldı
    windows 10 güncelleme sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.