Makineyi alalı 3 yıl oluyor. 1 yıl önce ekran kartı almıştım yine foruma danışarak ama artık diğer parçalar yetersiz kalmaya başladı. Öncelikle elimde olan parçaları yazayım. 680 tl bütçem var
EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ekran kartı - bu kalacak XİLENCE 550W POWER -bu kalacak AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core Processor (2 CPUs), ~2.7GHz Memory: 4096MB RAM DDR2 GA-M61PME-S2P ana kart Kasayı bilmiyorum :S sata2 ve normal bir atx ana kartı sığar gibi gözüküyor.
gözlerim kapandı kapancak belki fiyatları yanlış hesaplamş olabilirim vatana bakarsın %25 indirimli halleri bu civarda
Teşekkürler yorumun için. Kasa almayı aslında düşünmüyorum ama yazdığın ana kart aklıma yattı sadece merak ettiğim benim yazdığım anakart 990fxa-d3 ile 970A-UD3 arasında ne fark vardır.Şuan alışverişi yapmak üzereyim tek soru bu kaldı arasında 50 tl oynuyor 1 saat inceledim farkı göremedim :D eğer gerçekten aşırı derecede fark yoksa 970A-UD3 almayı düşünüyorum.
970 ud3 ü al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme