Şimdi Ara

Pc Hangi oyunları kaldırır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir:

Intel(R)
    Celeron(R) CPU 1.80GHz
    1.79 GHz, 736 MB RAM

bilgisayarım hangi oyunları kaldırır biraz yardımcı olabilir misiniz?

• Bilgisayarın özellikleri vasatın da altında.
    Menajerlik oyunlarını oynayabilirsin herhalde. Veya Heroes Might and Magic serisinin ilk oyunlarını oynayabilirsin herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 yılından önce çıkmış olan oyunları oynayabilirsin.
  • Ekran kartını yazmamış www.systemrequirementslab.com
  • Bu kasadan bir şey çıkmaz Age of Empires e devam ;)
  • Age of Empires 1-2
    Max Payne 1 - 2 belki.
    NFS SE2
    Call of Duty 1
    Medal of Honor Allied Assault
    Colin McRae Rally 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 15 Temmuz 2012; 17:20:19 >
  • Minecraft, birde texture pack yüklersin oynarsın sürekli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SchiffeR- -- 15 Temmuz 2012; 18:24:57 >
  • mario
  • Dostum ekran kartını bilmiyorumda...Benim de iyi denilmeyecek kasam vardı(Yine istikrarlı olup konsol aldım kurtuldum )..2007 den önceki oyunları oynarsın benim de bunla aynı ram işlemci...Bazıları da ciddi ciddi yazmışlar yaw...Max payne 1,MOH AA diye...Hangi devirde oyun oynadınız bilmiyorum ama o oyunlar 64-128 ram lik pclerde çalışıyor...Tabi herkesin mantığı grafik olunca hal böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Dostum ekran kartını bilmiyorumda...Benim de iyi denilmeyecek kasam vardı(Yine istikrarlı olup konsol aldım kurtuldum )..2007 den önceki oyunları oynarsın benim de bunla aynı ram işlemci...Bazıları da ciddi ciddi yazmışlar yaw...Max payne 1,MOH AA diye...Hangi devirde oyun oynadınız bilmiyorum ama o oyunlar 64-128 ram lik pclerde çalışıyor...Tabi herkesin mantığı grafik olunca hal böyle oluyor

İyi de adam ekran kartını yazmamış ki verilen bütün tavsiyeler baştan yanlış.
  • Minecraft
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Dostum ekran kartını bilmiyorumda...Benim de iyi denilmeyecek kasam vardı(Yine istikrarlı olup konsol aldım kurtuldum )..2007 den önceki oyunları oynarsın benim de bunla aynı ram işlemci...Bazıları da ciddi ciddi yazmışlar yaw...Max payne 1,MOH AA diye...Hangi devirde oyun oynadınız bilmiyorum ama o oyunlar 64-128 ram lik pclerde çalışıyor...Tabi herkesin mantığı grafik olunca hal böyle oluyor

İyi de adam ekran kartını yazmamış ki verilen bütün tavsiyeler baştan yanlış.

O oyunları zaten her PC açar şuanki...2001 - 2000 de çıkmış oyunlardan bahsediyoruz

• Diablo 2

i7 islemci var hala oynuyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ekran kartını yazmamış www.systemrequirementslab.com

32 MB
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_u_g_r_a

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ekran kartını yazmamış www.systemrequirementslab.com

32 MB

nfs se2 oynarsın başkada bişey bekleme.

• 1.80 ghz işlemci 2gb rem radeon hd 4650 ekran kartıyla oynamadıgım oyun kalmadı arkadaşlar günümüz için tabiki sistem yeterli degil ama craysis 2 nfs run oyunlarını oynaya bildiysem o kadarda küçümsememek gerekir
  • Senin için en iyisi counter - strike KALDIRIR die umuyorum :)
  • abi yeni forum açamadığımdan buraya yazıyorumda benim alacağım pc 4gb ramli 1 yada 2 gb ekran kartlı işlemcisi i3 amd a6 yada celeron fln fln hangi oyunları kaldırır mesala minecaft vs kaldırırmı ? dönerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstrgamer

abi yeni forum açamadığımdan buraya yazıyorumda benim alacağım pc 4gb ramli 1 yada 2 gb ekran kartlı işlemcisi i3 amd a6 yada celeron fln fln hangi oyunları kaldırır mesala minecaft vs kaldırırmı ? dönerseniz sevinirim.

minecraft çok rahat kaldırır, league of legends'ta oynatır diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.