Şimdi Ara

Pc hata vermeden kapaniyor!(farkli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum soyle bugun film izlerken Pc kendiliginden kapandi bende powerdan dugmesini kapattim elektrik gitti sandim. Ama elektrik gitmemis tekrar powerin dugmesini actim. Bilgisayari baslattim sorunsuz acildi 5dk gecti gecmedi hata vermeden kapandi. (Bundan sonraki olay farkli arastirdim ama bulamadim) Kapandiktan sonra powerin dugmesine dokunmadim Pcnin dugmesinede dokunmadim kendiliginden acildi.
    İsinma sorunu olmasi imkansiz degerler cok normal.
    i7 2600 - z77a-g43 anakart - Hd7850 1GB ekran kartim var dedigim gibi ekran kartimdada isinma soz konusu olamaz. Yazilimsal degilde donanimsal yapiyor olsa gerek bana yardim eder misiniz? Simdiden tesekkurler
    edit: 500w inca psu var 80+ degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPPeRTR -- 13 Ocak 2015; 11:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlattığın sıkıntı İşlemcinin ısınıp kendini kapatması gibi sanki.
  • coretemp den cekirdek sicakligini soyler misin? eger 80-90 falansa kapatmasi lazim zaten. ama 50-60 veya altinda ise kapatmaz.

yoksa psu problemi olabilir. baska bir psu dene.

yoksa anakartda voltaj regulasyonu problemi vardir. kapatiyodur guvenlik olarak kendini.
  • birde o psu max 380watt falan verir. eger 2-3 senelik biseyse artik degrade etmistir. o gucude stabil olarak veremez. +12 +5 +3v degerlerinde dalgalanma yapar bu da. ve anakart sistemi korumak icin kapatir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.