Masa üstü pc için ortalama 750 tl civarı 5+1 ses sistemi önerisi olan varmı Dip ses cızırtı vs gibi sorunları olmayan bas tiz güzel verebilen sesleri birbirine karıştırmayan bir ürün istiyorum Konu hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa memnun olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 13 Ekim 2021; 20:13:54 > |
Pc İçin 5+1 Ses Sistemi Tavsiyesi Verebilecekler Konuya Buyursun Lütfen
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 14 Ekim 2021; 14:37:30 >
-
Dip ses, ses kartı ile oldukça alakalı bir konu. Yeni bir hoparlör alsanız bile tekrar dip ses duyarsınız eğer sıkıntı ses kartındansa. Pc için 6 tane hoparlörü koyacak yer sıkıntı olabileceği için pek verimli olmuyor bence. Bir arkadaşımda biliyorum saçma sapan yerlere koymuştu uyduları. O şekilde kullandıktan sonra 5+1 almanın bir mantığı olmuyor. Tabi siz ne şekilde konumlandırırsınız bilmiyorum. Listelediklerinizden de Goldmaster'dan ziyade Mikado'yu tavsiye edebilirim. Bluetooth hoparlörünü alan bir arkadaşım vardı, sesi fena değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 14 Ekim 2021; 16:14:24 > -
ses kartı ayrı şekilde değil anakartta mevcut ve anakartın incelemelerine baktığımda bayağı övülüyor anakartım asus tuf geming z590 plus wifi tabi bu onların dediği takıp denemeden bilemem
yer olarak sıkıntı yok hoperlörleri koymak için
-
Bu paralara 5.1 kalmamış gibi görünüyor :D Vay bee.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X