Bildirim
Pc için dövüşoyunu önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kosmo128
Arkadaşlar hayırlı forumlar sizinde bildiginiz gibi artık pc ye adam akıllı dövüş oyunu çıkmadı en son street fighter IV çıktı onuda ben hiç begenmedim sizin bana önereceginiz grafikleri güzel ir oyun varmı önerilerinizi bekliyorum
Mortal kombat a bir bak. Bide fight night round olacakti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
street fighter kendisi berbat olduğu gibi tekkenide batırmış.
@brevet mortal kombat hangi seriyi önerirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Brevet
quote:
Orijinalden alıntı: kosmo128
Arkadaşlar hayırlı forumlar sizinde bildiginiz gibi artık pc ye adam akıllı dövüş oyunu çıkmadı en son street fighter IV çıktı onuda ben hiç begenmedim sizin bana önereceginiz grafikleri güzel ir oyun varmı önerilerinizi bekliyorum
Mortal kombat a bir bak. Bide fight night round olacakti.
mortal kombat 4 var sadece pc için adam akıllı onunda grafikleri can alıcı deil sıkıyor yoksa çok oynadım onu -
quote:
Orijinalden alıntı: missioncomplete
street fighter kendisi berbat olduğu gibi tekkenide batırmış.
@brevet mortal kombat hangi seriyi önerirsin
haklısın tekkenin grafikleri üzerine olsa çok iyi olurdu ama batırmış dedigin gibi keşke mortal kombatta böle bişey yapsa tekkenle felan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X