öff ya bu kadar basit bir konuda bile ortalık karışmış bilmeyen sallamasın lütfen (bkz:web star)
Ben zırvalamıyorum bilgilendirmeye çalışıyorum milleti uzamasın gerçekten bilgilenn bilgilendi
San Andreas Diye biliyorum bende.
Liberty Scores keşke PC'ye çıksaydı, Artık Pc boşladılar.
Wii , XBOX, Psp, PS 1, PS 2 , PS 3 sektörü başladı. Halbuki PC iyiydi
GTA IV çıkcak belkide yurt dışından getirilmiş bir korsan cdsini görmüşündür ama daha çıkmadı yada çıktı ama türkiyeye daha gelmedi tam emin diilim ama gta 4 olabilir belki
ben eskişehirde liberty city stories i gördüm fakat bu bir oyun değil yama yani vice city nin üzerine yapılıyormuş.en son çıkan gta oyunu ise pc için san andreas
quote:
Orjinalden alıntı: lebron_1994
GTA IV çıkcak belkide yurt dışından getirilmiş bir korsan cdsini görmüşündür ama daha çıkmadı yada çıktı ama türkiyeye daha gelmedi tam emin diilim ama gta 4 olabilir belki
gta 4 yurtiçi yurtdışı hiç bir yerde çıkmadı . o korsan cd sahtedir , alpha beta filan değildir . sonuç olarak son çıkan san andreas
quote:
Orjinalden alıntı: Drummer Of MetallicA
liberty scores değil liberty stories , o oyun zaten gta 3'ün psp'ye uyarlanmış hali pc ye çıkmasına gerek yok ..
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
quote:
liberty scores değil liberty stories , o oyun zaten gta 3'ün psp'ye uyarlanmış hali pc ye çıkmasına gerek yok ..
Katılmıyorum, eger Liberty City Stories pc'ye cıksa hemen alırdım cunku; GTA 3'le tek ortak yanı aynı sehirde gecmesi bunun dısında kontrol ettigin karakterden gorevlere kadar her sey cok farklı.
quote:
Orjinalden alıntı: Frank Castle
san andreas
quote:
Orjinalden alıntı: LeBron_ James_
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
quote:
Katılmıyorum, eger Liberty City Stories pc'ye cıksa hemen alırdım cunku; GTA 3'le tek ortak yanı aynı sehirde gecmesi bunun dısında kontrol ettigin karakterden gorevlere kadar her sey cok farklı.
quote:
Orjinalden alıntı: LeBron_ James_
Beyler en son cıkan oyun ps2 ve psp icin GTA Vice City Stories. Pc'de ise GTA San Andreas.
bencede öyle katılıyorum kesinlikle...
gta san andreas.gerçi bende yok
Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City cıktı arkadaşlar enson cıkan gta
işte resmi
Ufaltılmış önizleme resmi
Hey Allahım ya nerden buldunuzda gene hortlattıınız ya 2007 de açılmış konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme