Şimdi Ara

pc için psp emülatörü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacmahal

Yok

sağolasın tacmahal.. 10 aralık'ta sorduğum soruyu 1 ay sonra cevaplamışsın!
  • Fast Loader Psp İçin Emülatör
  • ya ben size hiç bişey soylemiyorum
    abi hep siz biliyosunuz peki kardeşim ben daha ağzımı acıp bi kelime demicem ama ingilizceniz varsa bi okuyun olurmu

ya ulan uyuz oldum konumayacaktımama

ya adres yazmışım orada adam girip incelemeden konusuyor altına yaotğın belli cünki yazdığından sonra baya bi koktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemphisLinus -- 3 Ocak 2006 19:43:40 >
  • Madem var diyorsun koy linkini çekelim!verdiğin sayfaya bi bak bakalım orda herangi bi link varmı?"Download Psp Emu" yazısının altını iyi oku!(İngilizce öğretmenliğinde okuyorum;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacmahal -- 3 Ocak 2006 19:56:43 >
  • MemphisLinus un kaderimidir nedir nerde bir cevap yazzsa herkez ona yok yanlış biliyorsun sallıyorsun diyor ama oda 3 dakıka sonra dogru soylediğini ispatlıyor .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fast loader'ı denedim ben de. güzel emülatör psp için PSP Fastloader V0.7
  • arkadaşlar ps emülötörü olarak PSXeven_v0.19 buldum bıosunu yükledim çalıştı fakat henüz oyun oynamadım çünkü oyun bulamadım ve bulursam da bu emülötöre nasıl tanıtıcam ve oynucam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tşkler.özellikle ps1 oyun romlarının adresini ve emülötörümda nasıl çalıştırcağımı belirtirseniz sevinicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

arkadaşlar ps emülötörü olarak PSXeven_v0.19 buldum bıosunu yükledim çalıştı fakat henüz oyun oynamadım çünkü oyun bulamadım ve bulursam da bu emülötöre nasıl tanıtıcam ve oynucam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tşkler.özellikle ps1 oyun romlarının adresini ve emülötörümda nasıl çalıştırcağımı belirtirseniz sevinicem

psxeven psx diğer bir adıyla play station emulatörüdür, psp değil..
    en iyi psx emülatörü ise epsxe'dir:
    http://www.epsxe.com/download.php
    ben bu emülatörle bayağı bir ps oyunu oynadım pc'de...

• kardeş saol da bu emülatör çalışmıyo ki küçük bi ekranda espxe ekranı açılıyo ama ekran PS ekranına dönmüyo ayrıca oyun nasıl oynucam illa PS Cd simi almam gerekiyo yoksa zıp lı falan rom ların olduğu yerler var mı yani mantık MAME oyunu oynama mantığı mı yoksa apayrı bi şey mi oyun indirebileceğim siteleride yazarsan çok ii olur arkadaşım
  • psp nedir ya bana playstation1 in oyunlarını oynatabilceke bir emülatör lazım bu var mı sizde?
  • ya beyler epsxe yi indirdim ps cd sinide taktım ama olmuyor nasıl yapıcam
  • bu sadece eboot ları mı çalıştırıyo iso ları deneyen varmı ??
  • :( slm ben size bişi sorcam ben bu sizin yazdığınız şeyleri yaptım ama yinede playstation oyunlarını oynıyamıyorum yardım ederseniz çok iyi olur
  • Sağol kardeş, biraz sorun çıkardı bazı şeyler indirmem gerekti ama sonunda çalıştırmayı başardım. Resident evil 3 nemesis oynadım azcık bide game pad olsa bende onla süper oynanır çünkü klavye ile oynanmıyo. ama bu emulatorun acaba desteği varmı game pad a bide onu bilmek lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

arkadaşlar ps emülötörü olarak PSXeven_v0.19 buldum bıosunu yükledim çalıştı fakat henüz oyun oynamadım çünkü oyun bulamadım ve bulursam da bu emülötöre nasıl tanıtıcam ve oynucam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tşkler.özellikle ps1 oyun romlarının adresini ve emülötörümda nasıl çalıştırcağımı belirtirseniz sevinicem

• quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

Sağol kardeş, biraz sorun çıkardı bazı şeyler indirmem gerekti ama sonunda çalıştırmayı başardım. Resident evil 3 nemesis oynadım azcık bide game pad olsa bende onla süper oynanır çünkü klavye ile oynanmıyo. ama bu emulatorun acaba desteği varmı game pad a bide onu bilmek lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

var tabii.. olmaz olur mu....
    bu emulator plugin'lerle herşeyi destekler...
    gamepad için de uygun bir plugin indir ve paşa paşa kullan pc'de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Mart 2006; 14:23:16 >

• yaa beyler nasil kullanilir bu emu ayrintili anlaticak biri olursa cok sevinirim
  • Konu psp ile başlamış nasıl olmuşsa bir anda psx e dönmüş kimse de bozuntuya vermemiş Neyse o psp emulatoru oyunları açamıyor gibi geldi bana :( bilmediğim bir ayrıntı mı var acaba?

• ben bu sekilde acabildim ama bundan sonra bisey yapamadim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.