Şimdi Ara

PLAYSTATİON 2 SOFTMOD..OYUNLARI USB DEN OYNAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PLAYSTATİON 2 NİZ OYUNLARINIZI HARDDİSK VE USB ÜZERİNE KAYDEDİP OYNAMANIZ İÇİN MODLANMIŞ ORJİNAL HAFIZA KARTI KARTI CİHAZINIZA TAKTIGINIZ ANDAN İTİBAREN PS2 NİZ DE OYUNLARI MİCRO SD HARİCİ HARDDİSK VS GİBİ MEDYALAR ÜZERİNDEN OYNATABİLİRSİNİZ....EVET SADECE BİR HAFIZA KARTI VE BUNU HERHANGİ BİR PS2 YE TAKABİLİRSİNİZ Kİ İSTERSE İÇİNDE DVD OKUYUCU OLMASIN SLİM YADA FAT ....ORJİNAL İKİNCİ EL SONY HAFIZA KARTI 10 TL VE MOD 18 TL HESAPLANMIŞTIR TOPLAM 28 LİRADIR Kİ ORJİNAL SONY HAFIZA KARTLARININ 10 TL OLMADIGI AŞİKAR KISACA 1 HAFIZA KARTI ÜCRETİNE GELİYOR ALIN TAKIN KULLANIN.... DİSKLERİNİZ ÇİZİLMESİN PS2 GÖZÜ YIPRANMASIN....PRATİK...ORJİNAL HAFIZA KARTINIZ VARSA DA OLUR....CİHAZINIZIN ÇİPLİ PS2 OLMASI ÖNERİLİR.

PS3 VE PS4 DE OYUN BULAMIYORSANIZ KENARDA BİR PS2 BULUNMASINDA FAYDA VARDIR....OYNANABİLİR 3800 PS2 OYUNU OYUN AÇLIGINA BİREBİRDİR...TAVSİYE.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Ocak 2014; 13:26:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

PlayStation 2'de Oyunları USB'den Oynama: Softmod Rehberi

PlayStation 2'de oyunları USB'den oynayarak fiziksel disklerle uğraşma zahmetinden kurtulabilirsin. PS2 USB oyun oynama özelliği, PlayStation 2 oyun yükleme işlemini çok daha kolay ve pratik hale getirir.

PS2 USB den oyun oynama işlemi için öncelikle bir softmod yapman gerekir. Softmod, PlayStation 2'nin yazılımını değiştirerek yeni özelliklerin eklenmesine olanak tanır. Bu sayede PS2 oyun indirme USB sürücüne aktararak USB üzerinden oyun oynayabilirsin.

Softmod yapma işlemi teknik bilgi gerektirir, bu nedenle dikkatli bir şekilde yapılması önemlidir. Hatalı bir softmod, PlayStation 2'nin zarar görmesine neden olabilir.

Softmod yaptıktan sonra, PS2 oyunları indir flash bellek veya harici sabit sürücü gibi bir USB sürücüsüne aktarabilirsin. Oyunları USB'ye aktarmak için özel yazılımlar veya araçlar kullanman gerekebilir.

Oyunları USB'ye aktardıktan sonra, PlayStation 2'nizi başlat ve USB sürücünüzü bağla. Oyunları USB'den oynatmak için bir oyun yöneticisi kullanman gerekir. Oyun yöneticisi, USB sürücüsündeki oyunları görüntüler ve çalıştırmana olanak tanır.

PS2 USB ile oyun oynama avantajları çoktur. Fiziksel disklerle uğraşmak zorunda kalmazsın, oyunları daha hızlı yükleyebilirsin ve oyun koleksiyonunu daha kolay yönetebilirsin. Ayrıca, eski oyunlarınızı dijital olarak arşivlemene ve her zaman erişebilmene olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sadece hafiza karti ile usbden oyun oynatamaz fat için hdd ve network adaptörü sart keza slim içinde öyle
  • EMİNMİSİN........BEN OYNATIR YAZDIYSAM VARDIR BİR BİLDİĞİM...ARAŞTIRIP YAZIN.

• BU DA İSPATI

http://www.youtube.com/watch?v=Fl8UoS1u0Qg

O KADAR BİLİYORUZ ARTIK KAÇ SENEDİR...HER TÜRLÜ YARDIMCI DÖKÜMANDA YANINDA.

• quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

BU DA İSPATI

http://www.youtube.com/watch?v=Fl8UoS1u0Qg

O KADAR BİLİYORUZ ARTIK KAÇ SENEDİR...HER TÜRLÜ YARDIMCI DÖKÜMANDA YANINDA.

Oynanmaktadır kendim kullanıyorum Free Mc Boot isimli program 32 GB usb + 8 mb hafıza kartı[kart 0 paketinde usb de] +program 100 TL tuttu İzmir Oscar Playstation her türlü tamir de yapılıyor Özgür abi ilgilenir Çankaya/İzmir

• YÜZ MÜ....EVET BEN PS2 Yİ ALDIM O FİYATA UCUZMUŞ...ÖZGÜR ABİYE SELAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Kasım 2013; 2:48:21 >

• Hocam ilandan birşey anlamadım desem çok mu terbiyesizlik yapmış olurum ?

Yani okurken başım ağrıdı kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kısaca ps2 oyunlarını harddisk üzerinden usb bellek hafıza kartı üzerinden oynatmak için içine programlar kayıt edilmiş bir hafıza kartından bahsediliyor..alıyorsun takıyorsun şov başlıyor....usb üzerinden oynuyorsun ve göz değişimi olayı tarih oluyor..özeti bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Ocak 2014; 2:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

kısaca ps2 oyunlarını harddisk üzerinden usb bellek hafıza kartı üzerinden oynatmak için içine programlar kayıt edilmiş bir hafıza kartından bahsediliyor..alıyorsun takıyorsun şov başlıyor....usb üzerinden oynuyorsun ve göz değişimi olayı tarih oluyor..özeti bu

elimde ps2 multiloader diye bir dvd var rus bir siteden bulup cekmistim bu program usb stickten nasıl oyun oynatıyor iso mu olacak biraz bilgi lazim bana kalın kasa ps2 kullanıorm

• Peki nereden alabiliriz dediğin şeyi? İnternette baktığımda 50 lira felan diyorlar da, senin dediğin gibi 28 liraya nereden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardok_delikaya -- 23 Kasım 2020; 11:8:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.