PS2 de hem orjinal hem de orjinal olmayan disk kullanabiliyordum.Şimdi sofmodlu beyaz nintendo wii cihaz var. Orjinal oyun disklerini hakınca cihazda brick olma durumundan bahsedenler var. Cihazla beraber gelen orjinal oyunları cihaza takamayacakmıyız şimdi? ya da orjinal oyunları da açarken farklı birşeymi yapmak lazım? Sofmodu sadece eski atari 2600 serisi piyasada bulunamayan oyunlar için kullanmayı, normal oyunları ise orjinal oynamayı düşünüyorum. Bu nasıl olur? Yardımlar için Şimdiden teşekkürler.
Hic bir sorun olmaz dostum. Ben de ayni mantikla kurmustum ama bulabildigim wii oyunlarini orijinal oynuyorum hic bir sorun yok.
Tak calistir mantigi, ekstra bir sey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: White Room by a Window
Hic bir sorun olmaz dostum. Ben de ayni mantikla kurmustum ama bulabildigim wii oyunlarini orijinal oynuyorum hic bir sorun yok.
Tak calistir mantigi, ekstra bir sey yok.
Teşekkür ederim. Ankaradan ırmaktoysland ve oyuncak sarayının teknik servislerini telefonla aradım. Cevap şu; bazı oyunlarda güncelleme özelliği var, o oyunları açar ve güncellemeye evet dersen softmod bozulur ve yeniden softmod yapmak gerekir. Bu sebeple softmod içinde başka bir cd başlatıcı var onunla oyunu açarsan bu güncellemeyi görmez ve sıkınt olmadan oynarsın dediler. Sonuçta göncelleme paketli oyunlar dışında sıkıntı yok, onları da sofmod içindeki cd resimi şeklindeki başlatıcı ile açacakmışız. Başka bir soru geldi aklıma; silah aparatının önüne kontrol arkasına numcak takınca el bombası vs atmak için numcakı sallayınca öndeki kontrol çubuğu görüntüyü kaydırınca bomba yanlış yere gitmez mi? bu silahlardaki kullanım şekli nasıl olacak?
güncelleme yapma ama oyun sorarsa
Ya bende wii duruyor sofmode'lu oynayan varsa ne oynuyor oyun önerebilir mi?