Şimdi Ara

softmod lu nintendo wii için internetten oyun nasıl indirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nintendo wii aldım. softmod yüklettim. 32 tane oyun satın aldım. şimdi ben ilerde oyun indirmek istesem nasıl indiririm ?

ikinci bir soru oyun yüklettiğim harici diski bilgisayara bağlasam bişey olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djfancy07 -- 22 Aralık 2013; 18:51:24 >

• yokmu bi bilen :)
  • djfancy07 kullanıcısına yanıt
    öncelikle cihazın hayırlı olsun, güle güle kullan

oyun yüklemeyi bilen var, mesela ben.. .ama forum kurallarına göre bu tip şeyleri forumda anlatmak yasak.. adamı kovuverirler

ama internetten küçük bir araştırmayla halledebilirsin.. olay çok basit. sadece anlatılanları 1 kere adım adım yap hemen kaparsın.. tek dikakt etmen gereken, hdd'yi bilgisayara ilk bağladığında "formatlayayım mı aabi" gibi bir soru soruyor, o sekmeyi kapat.. ok'a basarsan güle güle caanım oyunlar

2. sorun için.. wii'ye bağladığın harddiski bilgisayar için kullanamazsın.. yani o hdd artık wii'nin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 26 Aralık 2013; 8:36:37 >
  • şu sitelerden indirebilirsin
    **** ve kickass
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

2. sorun için.. wii'ye bağladığın harddiski bilgisayar için kullanamazsın.. yani o hdd artık wii'nin..

Aslında artık öyle değil, yeni backup managerler hdd de wbsf klasörü adı altında bir wbsf alanı oluşturuyor ve sadece o kısım wbsf olarak kalıyor hdd'nin kalanının formatı değişmiyor böylece hem wii de hem de pc de istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz, ben öyle yapıyorum

Kullandığım programın adı da Wii Backup Manager.
  • +18 kullanıcısına yanıt
    o bende de var.. hic oyle kullanmadım isin acıkcası
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç doğarsa deneyin çok iyi oluyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +18 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • pphammer kullanıcısına yanıt
    Ben kickass'i kullanıyorum hep.. en iyisi o bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfancy07

Saygıdeğer donanımhaber sakinleri !
    Nintendo wii aldım. softmod yüklettim. 32 tane oyun satın aldım. şimdi ben ilerde oyun indirmek istesem nasıl indiririm ?

ikinci bir soru oyun yüklettiğim harici diski bilgisayara bağlasam bişey olur mu ?

bir kaç link attım pm'den onlara bi bak
  • arkadaslar premium üye oldum ve oyunları indirdim. iso uzantılı oyunlar indi. şimdi hdd yi taktım diski biçimlendir dedi ne yaptıysam açmadı. hazır oyunlardanda olayazdım az daha :) neyse flash bellek var 16 gb. şimdi onun içine direk atınca oluyormu deniyorum bakalım nolacak. :)
  • flash disk de işini görür merak etme ama hard diske oyunları atman çok daha hızlı flash disk çok uzun sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladdune

flash disk de işini görür merak etme ama hard diske oyunları atman çok daha hızlı flash disk çok uzun sürüyor

suan flash diskin için boşaltıyorum. birazdan atrıcam . hard diski takınca direk diski biçimlendir yazısı çıkıyor hard diskin içine erişemiyorum. içine 32 tane oyun attırdım bi yanlışlık olmasından endişeleniyorum. Benim asıl merak ettiğim iso dosyasını atınca direk olarak oynatacakmı asıl soru bu ? birazdan cevabı alıcaz bence oynatmıcak bu kadar basit olamaz çünkü
  • quote:

quote:

flash disk de işini görür merak etme ama hard diske oyunları atman çok daha hızlı flash disk çok uzun sürüyor

suan flash diskin için boşaltıyorum. birazdan atrıcam . hard diski takınca direk diski biçimlendir yazısı çıkıyor hard diskin içine erişemiyorum. içine 32 tane oyun attırdım bi yanlışlık olmasından endişeleniyorum. Benim asıl merak ettiğim iso dosyasını atınca direk olarak oynatacakmı asıl soru bu ? birazdan cevabı alıcaz bence oynatmıcak bu kadar basit olamaz çünkü

dostum hard disk artık wii ye ait bilgisayar tanımaz ve her taktığında bunu söyleyecek sakın biçimlendirme hard diskin sağlam ve oyunlar içinde endişelenmene gerek yok hard diskin içine erişmek için wii backup prıgramını kullanabilirsin böylece hard diskte neler var hangi oyunlar var falan görebilirsin zaten indirdiğin oyunları da hard diske o program sayesinde atabileceksin hard diski o programsız malesef kullanamassın biçimlendirdiğin zaman ama eski haline döner windows tarafından uyumlu hale gelir endişelenmene gerek yok :D

• quote:

quote:

quote:

dostum hard disk artık wii ye ait bilgisayar tanımaz ve her taktığında bunu söyleyecek sakın biçimlendirme hard diskin sağlam ve oyunlar içinde endişelenmene gerek yok hard diskin içine erişmek için wii backup prıgramını kullanabilirsin böylece hard diskte neler var hangi oyunlar var falan görebilirsin zaten indirdiğin oyunları da hard diske o program sayesinde atabileceksin hard diski o programsız malesef kullanamassın biçimlendirdiğin zaman ama eski haline döner windows tarafından uyumlu hale gelir endişelenmene gerek yok :D

ooo bu çok iyiydi bak. süpersin. wii backup manager sanırım googledan araştırdım biraz. eğer varsa full versionu özelden link verirsen sevinirim yoksada canın sağolsun araştırır bulurum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ooo bu çok iyiydi bak. süpersin. wii backup manager sanırım googledan araştırdım biraz. eğer varsa full versionu özelden link verirsen sevinirim yoksada canın sağolsun araştırır bulurum

hocam kendi sitesinden indirebilirsin full versiyona gerek olacağını sanmıyorum benimkide full değil her hangi bi yerden indirsen işine yarayabilir sen indir nasıl kullanacağını bulamazsan anlayamazsan falan sorabilirsin bana

• hocam tamm şimdi flasch diske attım flashı taktım hiçbir oyun bulunamadı yazıyor. basta bişeyler bastım. nerde hata yapıyor olabilirim. şimdi programı yüklüyorum
  • back up manager diye bi şey indirdim yükledim acayip bişey oldu. o program yüklenmedi yerine 9 tane program yüklendi. Express Files, Mobogenie , Optimizer Pro, Configure VO Package bunlar bazıları :) hocam bi link varsa versene şimdi bilgisayarı denize atacam az kaldı...
  • hocam program olmadan atarsan çalışmaz zaten :D programın amacı o wii ye uyumlu hale getiriyor hard diski ve ya ubs belleği. direk tutup içine atarsan çalışmaz wii backup programı ile belleğin içine yazman gerekiyo oyunları.(nero diye program vardı ya o şekil düşün) :D
  • quote:

hocam program olmadan atarsan çalışmaz zaten :D programın amacı o wii ye uyumlu hale getiriyor hard diski ve ya ubs belleği. direk tutup içine atarsan çalışmaz wii backup programı ile belleğin içine yazman gerekiyo oyunları.(nero diye program vardı ya o şekil düşün) :D
    olluyo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djfancy07 -- 27 Aralık 2013; 19:00:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.