Şimdi Ara

softmod lu nintendo wii için internetten oyun nasıl indirebilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: djfancy07

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladdune

hocam program olmadan atarsan çalışmaz zaten :D programın amacı o wii ye uyumlu hale getiriyor hard diski ve ya ubs belleği. direk tutup içine atarsan çalışmaz wii backup programı ile belleğin içine yazman gerekiyo oyunları.(nero diye program vardı ya o şekil düşün) :D

bu programın tam adı nedir acaba ? koskoca internette yok . az önce yandex e enselendik tuzak kurmuş yükle dedim 8 - 10 gtane program yükledi. google dedeyi yordum bulamıyor böyle bi program...

http://www.konsolsoftmod.com/wiibackup-manager-nasil-kullanilir/ bu sitede var indirebilirsiniz

• sanırım basardım vok basitmiş şimdi yüklüyor... :)
  • bişey olursa buralardayım :D
  • oldu sanırım tskler...
  • quote:

olluyo sanırım

http://www.konsolsoftmod.com/wiibackup-manager-nasil-kullanilir/ buradan indirin programı hocam
  • quote:

quote:

quote:

hocam program olmadan atarsan çalışmaz zaten :D programın amacı o wii ye uyumlu hale getiriyor hard diski ve ya ubs belleği. direk tutup içine atarsan çalışmaz wii backup programı ile belleğin içine yazman gerekiyo oyunları.(nero diye program vardı ya o şekil düşün) :D

bu programın tam adı nedir acaba ? koskoca internette yok . az önce yandex e enselendik tuzak kurmuş yükle dedim 8 - 10 gtane program yükledi. google dedeyi yordum bulamıyor böyle bi program...

http://www.konsolsoftmod.com/wiibackup-manager-nasil-kullanilir/ bu sitede var indirebilirsiniz

evet bende gezinirken buraya denkgeldim. adam o kadar açıklayıcı özetlemişki anlamamk mümkün değil .)

• programı kurdunuz mu siz
  • arkadaslar test ettim çalışıyor yardımı geçen herkeze sonsuz tesekkürler. son bir soru indirdiğim oyunların kapak resimlerini nasıl ayarlayabilirim. yani oyun menüsündeki ? işaretlerinin yerine oyunun resmini
  • 2.el Nintendo wii sports resort pak almaya karar verdim yanında 2 spor cd si olan ürünü almak üzereyim, fakat bu konuda çok bilgili olmadıgımdan dolayı bunun diğer nintendolardan farkı nedir?softmod atıldığında oyun oynama açısından herhangi bir sıkıntı olur mu? yurtdışından gelen bir ürün ayrıca.
  • quote:

arkadaslar test ettim çalışıyor yardımı geçen herkeze sonsuz tesekkürler. son bir soru indirdiğim oyunların kapak resimlerini nasıl ayarlayabilirim. yani oyun menüsündeki ? işaretlerinin yerine oyunun resmini

Kapak resmi icin wii den oyunlari sectiginiz bolumde oyunun ustune gelip ayarlar bolumunden covers mi ne vardi ona basiyosunuz cihaziniz ijternete bagli ise otomatik olarak kendisi buluyo kapak fotosunu
  • quote:

quote:

arkadaslar test ettim çalışıyor yardımı geçen herkeze sonsuz tesekkürler. son bir soru indirdiğim oyunların kapak resimlerini nasıl ayarlayabilirim. yani oyun menüsündeki ? işaretlerinin yerine oyunun resmini

Kapak resmi icin wii den oyunlari sectiginiz bolumde oyunun ustune gelip ayarlar bolumunden covers mi ne vardi ona basiyosunuz cihaziniz ijternete bagli ise otomatik olarak kendisi buluyo kapak fotosunu

cihaz internete bağlı olursa direk olarak softmod iptal oluyo diye biliyorum. softmodu ayarlayan teknik eleman kesinlikle cihazınızı internete bağlamayın diye uyarmıştı.
  • quote:

quote:

quote:

cihaz internete bağlı olursa direk olarak softmod iptal oluyo diye biliyorum. softmodu ayarlayan teknik eleman kesinlikle cihazınızı internete bağlamayın diye uyarmıştı.

valla öyle bişeyi ilk defa duyuyorum wii'yi bağlıyosun internete sonra sana update yapılsın mı diye soruyo onu kabul edersen softmod gidiyo ona hayır tuşuna basarsan bişey olmuyo o konuda endişeniz olmasın ama softmode sürümünden dolayı öyle bir şey var mı bilemem google'dan detaylı araştırın derim ama benim bildiğim sadece güncelleştirme yapmasına izin verirseniz softmode gidiyo.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla öyle bişeyi ilk defa duyuyorum wii'yi bağlıyosun internete sonra sana update yapılsın mı diye soruyo onu kabul edersen softmod gidiyo ona hayır tuşuna basarsan bişey olmuyo o konuda endişeniz olmasın ama softmode sürümünden dolayı öyle bir şey var mı bilemem google'dan detaylı araştırın derim ama benim bildiğim sadece güncelleştirme yapmasına izin verirseniz softmode gidiyo.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-tasco-nintendo-wii-kol-twin-shock-player-140545997/detay

Futbol oyunu için bi kol almak istiyom diğerleri çok kullanışsız. yukardaki ilan benim işimi görür mü sizce yoksa daha güzel mevcut mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-tasco-nintendo-wii-kol-twin-shock-player-140545997/detay

Futbol oyunu için bi kol almak istiyom diğerleri çok kullanışsız. yukardaki ilan benim işimi görür mü sizce yoksa daha güzel mevcut mu ?

hocam hiç kol kullanmadım bilemiyorum valla

• vay be yıllar sonra aynı soruyu google amcaya yazınca 4 yıl önce kendi açtığım konuya girdim. 3.5 yıldır wii yatağın altında kaderine terketmiştim tekrardan fitness coach yaparak baslıyorum. bu 4 yılda hayatımda neler değişmediki ? alman kız arkadasım boynuzladı :)) evlendim. çocuğum oluyor. mesleği değiştirdim. ev aldım . arabalar aldım sattım . camiye girmezdim şimdi 5 vakit namaz kılıyom . alkoliktim alkolü bıraktım. sigara içmezdim sigaraya basladım. hayattan zevk alırdım artık almıyom. amca oldum. Antalyasporlu oldum hemde en has. say say bitmez. gözlerim yaşardı bee... ne güzel günlerdi 2013 heytttt :))) belki 5 sene sonra donanımhaberde şuan yazdıklarımı okuyup yine gözlerim yaşaracak :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.