Şimdi Ara

pc için ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle teşşekkür ederim... sizin fikirleriniz sayesinde birkaç ürün aldım ve gerçekten memnun kaldım
    Ev de sinema keyfini yaşamak isteyen biri olarak pc için 5.1 ses sistemi alıcağımda. istediğim sistemde bikerem sesler dağılcak ne bilem bi kolondan yağmur sesi gelcek, diğerinden kurşun sesi, diğerinden konuşma gibi. işte bunun olması için sistemin THX,Dolby,DTS... gibi özelliklerinden birini mi barındırması gerekiyor. yoksa hiçbiri olmadan da dediğim şeyler oluyor mu? ayrıca ses çok açmam zaten(zate apartman dairesi ne kadar açabilirimki) buna dayanarak ne alabilirim? ses kartım onboard verebileceğim en fazla 200ytl şu cahil adamı bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

kardesım 200ytl ye o ıstedıklerının olması ımkansız gıbı bısey ılk once ses kartı alman gerekıyor ondan sora sıra ses sıstemıne gelıyokı ondada dts dolby ozellıklerını barındıran bı sıstemı 200ytl ye almak zor

saol kardeş annadım. para biriktircez artıkın
  • Bir Z5500 birde iyi bir ses kartı alın bu işi halledersiniz. Size maliyeti eğer ses kartını ikinci el bulabilirseniz 800-850 YTL civarı olur)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Bir Z5500 birde iyi bir ses kartı alın bu işi halledersiniz. Size maliyeti eğer ses kartını ikinci el bulabilirseniz 800-850 YTL civarı olur)

vışşş heralde sinemaya gitsek daha iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: magmar

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Bir Z5500 birde iyi bir ses kartı alın bu işi halledersiniz. Size maliyeti eğer ses kartını ikinci el bulabilirseniz 800-850 YTL civarı olur)

Onları alsanda gene ve her zaman sinemaya gitmek daha iyi olur taki sinemayı alıncaya kadar, merak etme.
  • quote:

Seçim sizin
  • quote:

Dostum madem 200 lira ayırdın üzerine 80-90 lira daha koy ve 2.el THX megaworks yada gigaworks G500 al.
    Daha ileride(70 liraya) alacağın bir audigy2zs kartla birlikte sinema dünyasına adım atmış olacaksın.

• slm arkadaşlar geçen hafta sony marka pc ses sistemi aldım sony xkl3 6+1 kumandalı dijital ibreli aldığım zaman calışıyordu ama şimdi bir kolonu çalışmıyor daha doğrusu soketi çalışmıyor servis öncesi birşeyler yapabilirmiyim sorum pc de olabilirmi cd side pc ye kuramıyorum başka pc yede kuramadık zaten tşk...
  • X-530 alabilirsin, sonuna dayayamazsın zaten apartmanda. yada yeni bir suru sistem cıktı onlara goz at microlab vs
  • zaten odam 12 metrekare, çokda güçlü bişeye ihtiyacım yok. iki tane ürün gördüm ikiside ucuz ve dolby falan destekliyor. hani en başta dediğim, bu ürünlerde olurmu sesin bi ordan bi burdan gelmesi linki veriim bi bakarsanız

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=760&productid=bd700376

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1115&productid=bd61462

• quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

quote:

Dostum madem 200 lira ayırdın üzerine 80-90 lira daha koy ve 2.el THX megaworks yada gigaworks G500 al.
    Daha ileride(70 liraya) alacağın bir audigy2zs kartla birlikte sinema dünyasına adım atmış olacaksın.

kardeş 2. el pek almak istemiorum ne olacağı belli olmaz.

• Arkadaşım frisbyi biilmem ama trustta 6w sub cılız gelebilir. Frisby gibi markasız aletler harika da cıkabilir. markası belirsiz birsey alacaksan boyle sesini dinlemeden alma derim.
    logitech in de ufak 5+1 leri vardı baktın mı onlara? en azından belli bir kalite seviyesi garanti ediyor marka olarak

quote:

zaten odam 12 metrekare, çokda güçlü bişeye ihtiyacım yok. iki tane ürün gördüm ikiside ucuz ve dolby falan destekliyor. hani en başta dediğim, bu ürünlerde olurmu sesin bi ordan bi burdan gelmesi linki veriim bi bakarsanız

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=760&productid=bd700376

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1115&productid=bd61462

• yaa ben de bir şey soracağım. ben de audigy value 7.1 var. bu benim kart dolby thx falan destekliyor mu?
  • logitech leri zaten forumda bol bol okudum aynı şekilde creative leride. bunlara vereceğim para 150-200 ytl civarında zaten bütçemde o kadar. alacağım logitech veya creative de dolby falan desteklemiyor. alacabileceğim modelleride z530-z540 creativede inspire ler. sonuç olarak frisby fiyatına göre hem ucuz hem dolby falan var ne kadar adı sanı pek bilinmesede, seninde dediğin gibi bi dinlerim ona göre karar veririm. genede sinema keyfini yaşattırır logiteche göre dolby si olduğu için değil mi? (kalite ve garantisi hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

yaa ben de bir şey soracağım. ben de audigy value 7.1 var. bu benim kart dolby thx falan destekliyor mu?

walla kardeş bende pek anlamam ama özelliklerine bak bi kartın yazıosa destekliodur heralde. ama THX sertifika olması lazım yani ses kartında bulunan bi özellik değildir heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Arkadaşım frisbyi biilmem ama trustta 6w sub cılız gelebilir. Frisby gibi markasız aletler harika da cıkabilir. markası belirsiz birsey alacaksan boyle sesini dinlemeden alma derim.
    logitech in de ufak 5+1 leri vardı baktın mı onlara? en azından belli bir kalite seviyesi garanti ediyor marka olarak

logitech leri zaten forumda bol bol okudum aynı şekilde creative leride. bunlara vereceğim para 150-200 ytl civarında zaten bütçemde o kadar. alacağım logitech veya creative de dolby falan desteklemiyor. alacabileceğim modelleride z530-z540 creativede inspire ler. sonuç olarak frisby fiyatına göre hem ucuz hem dolby falan var ne kadar adı sanı pek bilinmesede, seninde dediğin gibi bi dinlerim ona göre karar veririm. genede sinema keyfini yaşattırır logiteche göre dolby si olduğu için değil mi? (kalite ve garantisi hariç)

• bu arada pardon z530,z540 yazdım x530,x540 olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.