Şimdi Ara

pc 'im İnanılmaz kasıyor..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc im inanılmaz kasıyorr artık elimde derman kalmadı yapmadığım bıktım artık illahlah geldi ne olur biri şuna bi el atsın çıldırmak üzerreyim...ne yapsam olmuyorr bir pc bukadarmı kasar sadece açık olan msn ve winamp olmasına rağmen sanki 50 tane prg ve oyunu bir anda açmışım gibi pc kasılıyor ve inanılmaz yavaşlıyor...bende artık derman kalmadı ne yapsam olmadı..nod kullandım olmadı avast kullandım olmadı format attım gene olmadı bu sorundan kurtulamadım + exploreri şu anda kullanmadığım halde explorer yarısını götürüyoo ramin...arkadaşlar lütfen yardım...çünkü pc yi her an balkondan aşağı atabilirim ...önceden böle bi soorunum yoktu frefox,msn,winamp,hatta explorer 4 lüsü bir arada çalıştığı zaman bile pc böle kasmadı ..şimdi ise inanılmaz derecede kasıyor işlev yapmıyor belki ısındığı içindir diyorum ama ne fayda k asa açık 4 bir taraftan hava alıyor...

pc nin özellikleri p4 3.0 .512 ram,asus p4s800 anakart,120 gb harddisk( yarısından çoğu boş) bu sorunun kaynağı ne beyler yardımm istiyoeumm..

[simage]http://h1078086.serverkompetenz.net/070217/fzX_adsiz.JPG[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 9 Kasım 2006; 22:00:55 >

• http://www.pctools.com/

spyware doctor programını indirip bi tarama yaptır..
  • deniyicem kardeş..ama bi sonuç alacağıomı sanmıyom ...
  • imkanın varsa "Ram" eklemelisin..en azından 1 ghz olsun...

birde başlat/çalıştır/msconfig yaz başlangıç sekmesine gel orda çalışan programların listesini göreceksin sence gereksiz olanların çentiklerini kaldır (dikkatli olmalısın) bu işlem hem bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyacaktır hemde sizin istemediğiniz programlar otomatik çalışmayacaktır....
  • hala aynı spyware doctor u kullandım ama bir değişiklik olmadı ...!!başaka çözüm yolu yokmu

bu arada sağolun BandeezGoneWild ve NighTWinD
  • www.iolo.com

System mechanic 6 kur tam kapsamlı bir program..B
  • verdigin likte 466KB lık bir program iniyor güvenemedigim için açmadım. bu program boyutu bu kadar mı? yoksa dosyaları kurulumda mı indiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

verdigin likte 466KB lık bir program iniyor güvenemedigim için açmadım. bu program boyutu bu kadar mı? yoksa dosyaları kurulumda mı indiriyor

kurulum dosyalarını indirmek için...iolo.com güvenli bi sitedir.

Direk Link

http://download.iad.iolo.net/sm/6/trial/SystemMechanic6.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 9 Kasım 2006; 23:19:08 >

• Dostum bilgisayarının özelliklerine bakılırsa biri iki programda kasacak bir şey değil. IDE harddisk kullanıyorsan tek hdd olsa bile jumper tak ve master göster. Primariy ide ye hdd yi secondary ide ye ise cd rom/rw yi tak. Tüm parçaların oturduğuna bak. ayrıca dikkatli bir şekilde kasanın içini de temizle. Donanımını doğru takıldımı diye bir gözden geçir. Ayrıca bilgisayarında ekstradan olup kullanmadığın parçalar varsa devre dışı bırak (iee1394 ve wiraless vs) En baştan temiz bir kurulumla işletim sistemini kur. İlk önce chipseti sonra sırasıyla ses ve ekran kartını yükle. diğerlerinin sırası önemli değil. Gereksiz yazılımları yükleme. Ayrıca bilgisayarına format attığına göre virüs olduğunu sanmıyorum. Ayrıca arkadaşında belirttiği gibi msconfig - başlangıç tan gereksiz uygulamaları kapat (fare klavye yazılımı haricinde hepsini kapatırım.). Bu şekilde bir sorun olmaması lazım.

Söylemeyi unuttum harddiskin bir tane ise bunu iki parçaya böl ilk kısma sadece sistem için bir yer ayır 20 gb civarlarında diğer kısma ise herşeyini koy. işletim sistemi kuracağın zaman format atıp öyle kur. Temiz bir sistem için format şart diyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zymenn

Dostum bilgisayarının özelliklerine bakılırsa biri iki programda kasacak bir şey değil. IDE harddisk kullanıyorsan tek hdd olsa bile jumper tak ve master göster. Primariy ide ye hdd yi secondary ide ye ise cd rom/rw yi tak. Tüm parçaların oturduğuna bak. ayrıca dikkatli bir şekilde kasanın içini de temizle. Donanımını doğru takıldımı diye bir gözden geçir. Ayrıca bilgisayarında ekstradan olup kullanmadığın parçalar varsa devre dışı bırak (iee1394 ve wiraless vs) En baştan temiz bir kurulumla işletim sistemini kur. İlk önce chipseti sonra sırasıyla ses ve ekran kartını yükle. diğerlerinin sırası önemli değil. Gereksiz yazılımları yükleme. Ayrıca bilgisayarına format attığına göre virüs olduğunu sanmıyorum. Ayrıca arkadaşında belirttiği gibi msconfig - başlangıç tan gereksiz uygulamaları kapat (fare klavye yazılımı haricinde hepsini kapatırım.). Bu şekilde bir sorun olmaması lazım.

Söylemeyi unuttum harddiskin bir tane ise bunu iki parçaya böl ilk kısma sadece sistem için bir yer ayır 20 gb civarlarında diğer kısma ise herşeyini koy. işletim sistemi kuracağın zaman format atıp öyle kur. Temiz bir sistem için format şart diyebilirim.

kardeş hdd jumper takılı..!format atarken hdd yi iki kısma böldüm..işletim sistemi vs için 30 gb yer bıraktım. ama nafile olmuyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.