Bildirim
pc im klavye ve mouse takılı iken açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sametkosmene
evet msi anakartım var daha doğrusu casper alfa force um var fakat bi sorun oluştu klavye ve mouse u bağlayınca sistem açılmıyor çıkarınca açılıyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir yardım ederseniz sevinirim?
ps/2 mi -
Ayni sorun bendede var yeni pc topladim butun ayarlarina baktim anakart'a baktim ama hep ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sametkosmene
evet msi anakartım var daha doğrusu casper alfa force um var fakat bi sorun oluştu klavye ve mouse u bağlayınca sistem açılmıyor çıkarınca açılıyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir yardım ederseniz sevinirim?
yuvarlak girişlerden takılıysa yuva bozulmuş olabilir usb girişli alıp takarsan sıkıntın giderilecektir. bu iki sebebden yapar ya klavye mause bozulmuştur yada taktığın yuva bozulmuştur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X