herkes bu fanları tavsiye etti valla ama ... ya bnm fanlardan istediğim çok sessiz olmalı ve oyun oynadığım için iyi soğutması lazım zaten cpu fan alırken kasayada fan alacağım orjinal turuncu fanlardan bir tane alta ve iki tanede üste takacağım birde nh-d14 ü niçin tavsiye etmiyorsun acaba öğrenebilirmiyim ?
Tavsiye etmeme sebebim ciddi bir OC çaban olmaması. Herhangi bir 12cm fanlı soğutucu ihtiyaçlarını haydi haydi karşılayacakken ve gayet de şık duracakken fayda / maliyet açısından noctua'yı almana gerek yok. Ayrıca o kadar büyük bir soğutucuyla alanını daraltmak da çok yersiz geldi bana. Tek fanlı daha kompakt bir soğutucu ve bir fan kontrolcü kullanarak en ağır oyun ve programlarda bile yeterince performans alacaksın. Zaten sıkı bir OC'ci olsan su soğutma gibi bir soğutma daha çok işine yarayacaktır. Kısacası aşırı uç hava soğutucuları sadece oyun ya da görsellik için gerekli bulmuyorum ama tabi bu kişisel görüşüm. İlle de almak istiyorum dersen ve bu koşulları kabul ediyorsan hayırlı olsun derim sadece. Sessizlik açısından da tek fanlı çözümler daha iyi sonuç verir.
midgard kasan var kablo toplaması için malzeme arıyosun ya :) o kasada ne gerek var kabloları arkadan göndercen içeri öyle olur o kasada
1 lira harcamadan toplayabilirsin. Yeni elektronik ürünler aldımı kabloları tutan metalimsi parmak boyunda şeyler var onlar olabilir, plastik kelepçeler (her türkün evinde genelde bulunur) hiç olmadı bantla yapabilirsin, hiç hiç bi şey bulamadın anne ablanın dikiş nakış kutusundan iple yapabilirsin. Kolay gelsin ;)
cevaplarınız için sağolun arkadaşlar kabloları halleddim
quote:
Orijinalden alıntı: EnGErD
1 lira harcamadan toplayabilirsin. Yeni elektronik ürünler aldımı kabloları tutan metalimsi parmak boyunda şeyler var onlar olabilir, plastik kelepçeler (her türkün evinde genelde bulunur) hiç olmadı bantla yapabilirsin, hiç hiç bi şey bulamadın anne ablanın dikiş nakış kutusundan iple yapabilirsin. Kolay gelsin ;)