Şimdi Ara

pc kabloları bağırsak gibi taştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar pc kabloları çok dağınıklar bağırsak gibi oldular D. bu kabloları nasıl düzenlerim hangi malzemeyi kullanmalıyım,kaç tl ye patlar? link verebilirsiniz cevaplarınız için şimdiden sağolun

• plastik kelepçe ve kablo çorabı kullan bu birazda olsa toplar
  • cidden kasanın kapağını açınca kendimi morgta hissediyorum
  • murat _atmaca cevap için teşekkürler bunu denicem iyi forumlar
  • Kablo saklamak için delikler yokmu kardeş yoksada kendin del 20 lik maktapla bi delik bastırmadan o zaman güzel pürüzsüz deliyor zaten 1 mm lik demir :) o uygun değil diyorsan kablo kılıfları var uv duyarlı onlardan alırsın döşersin bide uv ışık aldımmı parlar baktıkca bakasın gelir ::)

http://forum.donanimhaber.com/m_50596270/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51705734

al linkde veriyim sana satıcı on numara :)
  • saolasın
  • kabloları toparladıktan sonra 1-2 tane led koyarsan daha güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende onu düşünüyorum zaten başladım çalışmaya kabloların yarısı tamamdır ekstra 3 tanede ledli fan takacağım ve kasa ışıklandırması
  • ön tarafta değil de arkadaşların dediği gibi arka tarafa delikler açarak rahatlıkla saklayabilirsiniz. hem hava dolaşımına büyük katkıları olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

kabloları toparladıktan sonra 1-2 tane led koyarsan daha güzel olur

Kesinlikle
  • normal matkapla delicem da başka bi malzeme istemiyor sanırım
  • matkapla deleceğiniz yerin üstüne orta kalınlıkta bir tahta koyun önce tahtayı daha sonra metali delin böylelikle yamumlayı azaltabilirsiniz.
  • tamam çok teşekkür ederim
  • sizce turuncu fan a ne renk kasa ışıklandırması yapim
  • Kendi tercihime göre konuşuyorum ; fanlar ledli ise hiçbirşey kullanmayın sadece turuncu olsun , fakat fanlar uv'li ise uv ışık ile etkilerini arttırabilirsiniz.

* Son olarak beyaz led çekebilirsiniz kasanıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleury -- 17 Ağustos 2011; 12:22:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByUtKu

s.a arkadaşlar pc kabloları çok dağınıklar bağırsak gibi oldular D. bu kabloları nasıl düzenlerim hangi malzemeyi kullanmalıyım,kaç tl ye patlar? link verebilirsiniz cevaplarınız için şimdiden sağolun

Kasan benimkinin aynı. Bu kasanın sol (normalde kapalı duran, anakartın arkasındaki) yan panelinin arka tarafında geniş bir alan var. En şişko molex uçlar bile rahatlıkla saklanabiliyor arka tarafta. tüm fazla kabloları oraya tıkıştırıp yan paneli kapat. Anakartın üzerine monte edildiği iç panelde kablolar için yeterli miktarda delik mevcut. Kabloları buradan geçir. HDD'leri ters takmışsın. HDD'lerin fişli tarafları diğer tarafa doğru gelecek. Böylece sata kablolar görünmez. Tabi yine de bir miktar kablo görünecek içerde. Bunun için de bir çiçekçiye git, buket yaparken kullandıkları tül gibi bir şey var delikli, onun siyahından iste. Kabloları bununla sar kablo çorabı yapmış olursun. Yeterince gizleyecektir. Haydi rastgele...

• öncelikle sorunumu önemsediğin için teşekkür ederim hdd i dediğin gibi taktım ve güzel oldu şuan bayabi ilerledim en azından alttaki fan yuvası dışarıya çıktı evde tadilat olduğundan biraz yavaş ilerliyorum ama en kısa sürede tamamen bitireceğim allahın izniyle bide arkadaşım kasalarımız aynı yazmışsın sana bi soru sormak istiyorum ben cpu fanını değiştirecegim şuan kullandığım amd stok fan çok ses yapıyor aklımda bi model var aslında tadilat biter bitmez alacağız noctua nh-d14 alacağımda bizim kasalar mid tower acaba bu cpu fanı bizim kasalara sığarmı ? bi bilgin,fikrin varsa söyleyebilirmisin şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
  • Söylediğin fan biraz gereksiz geldi bana. Fayda/maliyet açısından sana çok da bir artı getirmez. 12cm fan olduğu sürece herhangi bir soğutucu kullanabilirsin. Isı boruları doğrudan işlemciye temas eden bir fan seçersen birkaç derece daha kazanırsın.

XIGMATEK BALDER (TIKLA) ya da
    XIGMATEK RED SCORPION (TIKLA) alabilirsin. Fayda / maliyet açısından en ideali bu fanlar.

• herkes bu fanları tavsiye etti valla ama ... ya bnm fanlardan istediğim çok sessiz olmalı ve oyun oynadığım için iyi soğutması lazım zaten cpu fan alırken kasayada fan alacağım orjinal turuncu fanlardan bir tane alta ve iki tanede üste takacağım birde nh-d14 ü niçin tavsiye etmiyorsun acaba öğrenebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.