Şimdi Ara

Pc Kapalıyken Mouse sallayınca pc açiliyor !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorun bende de var:) ama hoşuma gitti kalsın valla kablosuz klavye mouse zaten on off dügmeside var hiç bilgisayara uzanmadan açıom valla istesem yapamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Akdede

2007 de yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum klavye ve mauseden açılıyor pc'm anakart Ga-b75-d3v gigabyte

Sadece bios upgrade etmen gerekiyormuş, eğer biosta böyle bir seçenek yoksa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Akdede

2007 de yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum klavye ve mauseden açılıyor pc'm anakart Ga-b75-d3v gigabyte

Sadece bios upgrade etmen gerekiyormuş, eğer biosta böyle bir seçenek yoksa :)

bios güncellemesi yaptım, bios default yaptım, düzelmio valla idare etcez artık. anakart kaynaklı oldugunu düşünüyorum zira ramlerde de sorun yaşıyorum.
  • bu bir problem değil de bir özellik diye biliyordum ben ve bios'tan ayarlanıyor diye biliyorum
  • sanki evrenin sırrını çözüyoruz, karşı maddeyi arıyoruz arkadaş 2007 de açılan konu hala çözülememiş. bios güncellemesi yaptım. bios default yaptım format attım. anakartın üzerindeki jumperı denedim. tek kullanan ben olsam sorun deil açılsın diodum ama misafir faln oldugunda sabah bi kalkıom bilg hala açık kapattım sanıolar ama tekrar açılıo mause oynayınca sessizde belli olmuo. ana karttan tahminim zira ram slotlarında da sorunlar yaşıyorum.
  • denetim masası\aygıt yöneticisi\Fare ve diger işaret aygıtları\fareye sag tık özellikler\güç yönetimi\bu aygıt bilgisayarı başalatsın şıkkını kapat.
  • buda klavye için
    denetim masası\aygıtlar ve yazıcılar\klavye yi seç sag tık özellikler\donanım\özellikler\genel kısmında ayarları degiştire bas\güç yönetimi\bu aygıt bilgisayarı başalatsın butonu işaretliyse kaldır. tamam tamam de çık.
    benimki çözüldü umarım sizinkide çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alipamukcu

denetim masası\aygıt yöneticisi\Fare ve diger işaret aygıtları\fareye sag tık özellikler\güç yönetimi\bu aygıt bilgisayarı başalatsın şıkkını kapat.

quote:

Orijinalden alıntı: alipamukcu

buda klavye için
    denetim masası\aygıtlar ve yazıcılar\klavye yi seç sag tık özellikler\donanım\özellikler\genel kısmında ayarları degiştire bas\güç yönetimi\bu aygıt bilgisayarı başalatsın butonu işaretliyse kaldır. tamam tamam de çık.
    benimki çözüldü umarım sizinkide çözülür.

Son mesajın üzerinden epey zaman geçmiş ama ben teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Neredeyse 2 haftadır ne zaman eve gelsem bilgisayar açık, biraz önce notları gözden geçirirken farkettim, elim fareye çarptı ve bilgisayar açıldı... İlginç bir özellik.
    Çözüm için teşekkürler

• alipamukcu kullanıcısına yanıt
    kardeş teşekkür ederim bilgi için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.