Şimdi Ara

pc kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar bir sene once amd x6 islemcili 8 gb ramli bir cihaz aldim iki gun once de 7750 ekran karti taktim makinaya oyun aciyorum yarim saat 45 dk oynadiktan sonra bilgisayar elektrigi kesip kapatiyor kendini sanirim uzerindeki psu 250 lik bundan tam emindegilim ama konu psudan kaynakli diye tahmin ediyorum konu hakkinda bilgisi olan ve yardimci olabilecek arkadaslardan yardim bekliyorum birde onerbileceginiz psu kaclik olabilir yani bu sorunlari yasamamak icin max 100 tlye kaclik psu takmaliyim sizce tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha güçlü bi prize tak istersen banada aynı sorun oluyordu öyle yaptım düzzeldi .
  • Dostum evdeki tum prizler toprakli makina da direk prize bagli ara kablosuz bi sekilde bi ara kablo ile egistirmeyi deniyip bakalim tskrler

• Dostum evdeki tum prizler toprakli makina da direk prize bagli ara kablosuz bi sekilde bi ara kablo ile egistirmeyi deniyip bakalim tskrler

• işlemci macununu kontrol ettin mi ? çok ısındığından kapanıyor olabilir . blackdock programını indirip işlemci ısısını test etmeni tavsiye ederim .
  • rknctn R kullanıcısına yanıt
    kardeşim bütçeni 15 lira kadar aşıyor olablir ancak 115 TLye bunu satabilirim istersen sıfır garantili faturalı ürün ;)

NAGAS AO500 500W APFC 12CM FAN 80+ BRONZE 4xSATA 6xIDE 2xPCI-E
  • psu kaynaklı olabilir. En az 400wat ve üzeri psu kullanmalısınız.sisteme güç yetiremeyip resetliyor.
    http://www.bilisimport.com/store/ProductDetails.aspx?productid=170446&ref=akakce&v=1.66.1
  • Hepinize tesekkurler aldim 500 luk bi psu bakalim skinti gececekmi ilginize tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.