Pc yi kapatmadan önce birşey kopyaladım önemliydi ve sonra birden pc kapandı. O kopyaladığım şeyde gitti. Bunu bulmam lazım bunun için bir program var mıdır ?
bende öğrensem iyi olur up
up
Recover My Files gibi bir kurtarma programlarıyla geri getirebilirsiniz ...
Teşekkürler fetih deneyeceğim.
hocam çok teşekkurler ancak okudum şimdi klasör resim falan diyo kopyalanan yazıyı getirebiliyomu şuan indiriyorum çok teşekkurler
Fetih hocam karıştırdım programı ama bulamadım yau nerden bakacaz az yardımcı olsan
Fast File search veya complate file searchden birini seçiyoruz.Bir sonraki pencerede hangi yeri tarama yapmasını istiyorsanız klikleyin.Nexte basınız.Hangi dosyaları arayacağınızı seçiniz.Starta basınız.İşlem sonucunda istediğiniz dosya türleri karşınıza çıkacaktır.
programın amacı silinmiş dosyaları bulmaktır.
off kopyaladığım yazıyı bulma imkanı olan bi program söyleyin lütfen
up
Kopyalanan ya da kesilen veriler sanal bellek vasıtasıyla geçici olarak pano defterinde tutulur pano defteri görüntületicisine başlat/çalıştıra, "clipbrd.exe" yazarak ulaşabilirsiniz. ancak, "yapıştır" komutu verilene kadar hdd e yazılmaz. o yüzden ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Ancak, bundan sonrası için "ClipMate" tarzı programlar kullanarak bu durumlarda verilerin kaybolmamasını sağlayabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme