Şimdi Ara

Pc karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar. Ben yeni bir bilgisayar alıcam. Şuan kullandığım pc eskidi ve artık hd oyun oynayabilmek istiyorum. Aşağıdaki pclerden hangisi en iyisi. Görüşlerinizi alabilirsem çok iyi olur. Kullanım amacım world of tanks oynuyorum ve oyunu hiç kasmadan hd oynayabilmek istiyorum. Teşekkürler.

http://www.bimeks.com.tr/urun/129498/lenovo-ideapad-g500s-59-376717-w8-.aspx#specs

http://www.bimeks.com.tr/urun/129584/asus-x550cc-xo105h-w8-.aspx#specs

http://www.bimeks.com.tr/urun/136637/hp-pavilion-15-n005st-e9l06ea-.aspx#specs

Bütçem 2000tl ye kadar. Buna uygun i7 tavsiyeleriniz olursa gönderebilirsiniz.

• Xigmatek Assasin Tauro 700W
    Gigabyte 970A UD3
    AMD FX8320
    Ripjaws X 2x4 1600MHz
    Barracuda 1TB
    ASUS GTX760

1961 TL. Laptoptan çok daha performanslı.

Taşınabilir olması lazım, laptop olacak derseniz, bilen arkadaşlar fikirlerini belirtir. Laptoplar hakkında Benim detaylı bir bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 14 Aralık 2013; 20:19:22 >
  • Laptop olarak MSI Ge60'lara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

Xigmatek Assasin Tauro 700W
    Gigabyte 970A UD3
    AMD FX8320
    Ripjaws X 2x4 1600MHz
    Barracuda 1TB
    ASUS GTX760

2000 Küsur. Laptoptan çok daha performanslı.

Taşınabilir olması lazım, laptop olacak derseniz, bilen arkadaşlar fikirlerini belirtir. Laptoplar hakkında Benim detaylı bir bilgim yok maalesef.

Kardeşim link varsa atabilir misin ? Masaüstü de olabilir ama önceliğim laptop olarak bu özelliklerde arıyorum. Yinede bu söylediğin pc ye de bakmak isterim.
  • Xigmatek Assasin Black Edition Tauro 700W
    Gigabyte 970A-UD3
    AMD FX8320
    G-Skill Ripjaws X 8GB(2x4) 1866MHz
    Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200RPM
    ASUS GTX 760 DCUII O.C.

+

1961 TL. Monitör de dahil olacaksa işlemciyi FX 6300 'e düşürüp 21.5" iyi bir monitör seçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 14 Aralık 2013; 20:32:44 >

• quote:

Xigmatek Assasin Black Edition Tauro 700W
    Gigabyte 970A-UD3
    AMD FX8320
    G-Skill Ripjaws X 8GB(2x4) 1866MHz
    Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200RPM
    ASUS GTX 760 DCUII O.C.

+

1961 TL. Monitör de dahil olacaksa işlemciyi FX 6300 'e düşürüp 21.5" iyi bir monitör seçeriz.

kardeşim hepsi bir arada toplanmış halinde var mı link ? Ben toplama kısmını anlamadım da ondan. Zahmet olcak sana ama..

• Böyle mi ?

Pc karşılaştırma

İsterseniz Vatan 'da size parçaları montajlayıp kasanızı tak-çalıştır olarak teslim ederler. Siz sadece işletim sistemini yüklersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Böyle mi ?

Pc karşılaştırma

İsterseniz Vatan 'da size parçaları montajlayıp kasanızı tak-çalıştır olarak teslim ederler. Siz sadece işletim sistemini yüklersiniz.

kardeşim bu avantajlı tutarı mı ödeyeceğim yoksa diğeri mi ?

• Avantajlı Tutarı ödeyeceksiniz
  • quote:

Avantajlı Tutarı ödeyeceksiniz

baya iyiymiş. Peki tamamen hd oyun oynanıyor mu ? Ben çünkü oyun için alıcam bu yüzden ekran kartı benim için çok önemli
  • Çok rahat oynatır. İçiniz rahat olsun. GTX770 alana kadar geçici olarak GTX760 Kullandım. 1-2 Gereksiz ayarları kapatınca Ultra'da rahat oynatıyor güncel oyunları.
  • Eyvallah kardeşim allah razı olsun. Ama yinede ilk önceliğim laptop. Ancak kafama yatkın bi laptop bulamazsam bunu alıcam. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.