Şimdi Ara

Pc kasa temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şuan memleketime geldim ve 1 2 ay kalıcagız sorun şu oyun oynarken FPS düşüşleri yaşıyorum arkadaşım ekran kartın fazla ısınmasından dedi format attım yine aynı en son konu açayım dedim.Bilgisayar 3-4 senelik ve kasası hiç açılmamış kiri tahmin edebilirsiniz artık ancak ben bilgisayardan pek anlamadigim için içinden bisey cikarip geri takamamaktan da korkuyom benim değil sonuçta böyle sadece bilgisayarı hiçbirşey sökmeden temizleyebilir miyiz ? Telefonda olmasam daha detaylı yazabilirdim acil YARDIMNIZ lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• termal macun yenilemeyecekseniz alın elektrikli süpürgeyi işlemci ve ekran kartının falarını parmağınızla tutun boşa dönüp aşınmasınlar sonra tozlanan her yeri çekin ama dikkat edin özellikle ekran kartında makinenin hortumunu karta vurdurmayın
    eğer varsa dışarıda kompresörle de temizleyebilirsiniz ama bi termal macun değişimi şart olmuştur ona
  • Teşekkürler

• Up.Başka yardım edicek yok mu ?

• kompresor ile temizleyebilirsin daha iyi olur. termel macunuvtemizkersin yerine kaliteli macun surersin duzelir. eer hic bu iskerle ugrasmadiysan internetten video izle hayla yapamam dersen bilgisayarciya gotur. eger para vermek istemem dersen sanayide cogu ustanin kompresoru vardir. tanidigin ustanin yanina gidersin. kasabin kapagibi acarsin hava tutarsin biraz halolur ama macun degistirsende iyi olur. ayrica fan yakna yerleri varsa fanda tak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc kasa
    4 ay önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.