Şimdi Ara

Pc kasam atx mi mAtx mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdiki ankartim msi k9agm2(ms-7327) bildigim kadariyla mAtx bi anakart. Pc cok eski yeniliyecem ama ayni kasayi kullanmak istiyorum. Ama kasa Atx mi mAtx mi bilmiyom. Resimde anakartin altinda bosluk var ve vida delikleri var. Atx anakart sigarmi
     Pc kasam atx mi mAtx mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

büyük ihtimalle atx anakart olur gibi duruyor ama sen yinede anakart değil de kasanın modelini araştırsan daha iyi olur. kasanın marka ve modelini internette araştır bulursun.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber

merhaba

büyük ihtimalle atx anakart olur gibi duruyor ama sen yinede anakart değil de kasanın modelini araştırsan daha iyi olur. kasanın marka ve modelini internette araştır bulursun.

kolay gelsin.

Hocam 8 yillik pc kasanin markasi ve modeli yazmiyor.

• hocam o zaman atx anakart alıp deneyeceksin. Olmadı başka kasa alacaksın birde sekiz yıllık dediğine eğer aynı parçaları kullanacaksan ikinci el bulman gerekir bulabilirsen tabi yok yani nesil atx alacaksan eğer iş sadece anakartı yenilemek ile bitmiyor. o zaman sıfır toplasan daha çok kar edersin.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber

hocam o zaman atx anakart alıp deneyeceksin. Olmadı başka kasa alacaksın birde sekiz yıllık dediğine eğer aynı parçaları kullanacaksan ikinci el bulman gerekir bulabilirsen tabi yok yani nesil atx alacaksan eğer iş sadece anakartı yenilemek ile bitmiyor. o zaman sıfır toplasan daha çok kar edersin.

kolay gelsin.

Hocam zaten butun parcalari degistirecemde ayni kasayi kullanmak istiyorum bide kasaya para vermek istemiyorum ondan sordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.