Şimdi Ara

pc kasası nasıl soğuturum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayret bişe yaa bi resim koyamadim resim 1.5 mb bitürlü düşüremedim
  • Arkadaşım belirttigin sıcaklıklarda bi sorun var yada kasan gerçekten hiç hava almıyor ve dışarı atamıyor.Hadi diğer bileşenleri geçtim hdd nasıl 30dan 45e çıkar yükte bunun tek sebebi kasa içi ısınan hava dışarı atılamadığından ötürü bütün bileşenleri etkiliyor kasayla ilgili birkaç resim koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Arkadaşım belirttigin sıcaklıklarda bi sorun var yada kasan gerçekten hiç hava almıyor ve dışarı atamıyor.Hadi diğer bileşenleri geçtim hdd nasıl 30dan 45e çıkar yükte bunun tek sebebi kasa içi ısınan hava dışarı atılamadığından ötürü bütün bileşenleri etkiliyor kasayla ilgili birkaç resim koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

kardeş 2 gündür resimleri çekmişim bir resin 1.5 mb kayamıyorum paint den küçültülüyordu yapamıyorum msn den sana atsam yapabilirmisin rica etsem
    msn:yasin_arslan53@hotmail.com
  • resim upload sitesine at burayada linkini koy birader okadar zor bişey değil burdan koymaya çalışma ok..
  • Bide speedfan programını indir ordan bak sıcaklık değerlerine..
  • resimleri küçülttüm ama png dosyası desteklemiyor dedi hehe
    ne aksilik
    az önce senmi ekledin kardeş
    100 kb kadar düştü istersen yollim sana
  • buyurun resimler :-)

http://xs.to/misc.php?showseries=OEMyOF80QjRCN0Y2OCw1NUE4XzRCNEI3RjY4LDQwRDFfNEI0QjdGNjgsRDAyMF80QjRCN0Y2OCxENzIwXzRCNEI3RjY4&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinarslan53 -- 11 Ocak 2010; 21:44:17 >
  • Dostum kasanın arkadasındaki fan niye öyle duruyo 12lik fan olmuyomu o fan tabi atamaz 2 ekran kartının sıcaklıgını dısarı sonra kasanın önünde fan yeri var orayada ölç hangi ölçülerde fan uyuyosa tak bitane bunlar şart..
  • yarim bir resimdaha koyacam onada bir yorum bekliyorum hdd soğutucusuna benzer bir soğutucu kendim yapıyorun yarın takacağım birde ona bakalım
    ayrıca fanların yetmiyor diyorsunda kasamın yan kapağı açık yinede soğuma yetmiyor
  • Kasanın yan kapağının açık olması soğutmaya bir etken değildir amaç kasa içi hava sürkilasyonunu doğru sağlamak misal benim kasada yan kapak açıkken normal değerlerden 7-8 derece daha sıcak oluyor.kasanın ön kısmına takacağın fanla hddye gelcek şekilde büyük faydası olur egzoz fanında 8 cm gibi duruyor onuda 12 cm yaparsın fan yuvasına uyar gibi ozaman büyük faydasını görürsün kasanın altına koyacağın bir 12 cm fanında etkisi büyük olur bunların dısında baska fantaziler aramaya gerek yok ben yıllardır kafayı sıyırdım pcyi sogutcam diye:) dediklerimi yaptıgın takdirde baska şey yapmanada gerek kalmaz..
  • tamam kardeş teşekkür ederim dediklerini uyguladıktan sora bura ya yazarım inşallah olur teşekkürederim alakan için
  • evet işte benim icatım sıcaklık 30 derecede kalmış durumda ancak resimdeki ikinci fan nedense çalışmıyor bozuk galiba değişmemlazım

http://xs.to/misc.php?showseries=MzIwNF80QjRDQTgyRiw4OTBDXzRCNENBODJGLEI4QTZfNEI0Q0E4MkYsQjkyNl80QjRDQTgyRiw5MUIzXzRCNENBODJGLENCNTFfNEI0Q0E4MkYsOUZENF80QjRDQTgyRg%3D%3D&
  • quarizma06
    fanları çevirdim ısıyı çekiyor şuanda sorun çözüldü teşekkür ederim
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.