Şimdi Ara

Pc kasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bilgisayarım laptop Dell inspiron n5010 4gb ram 2gb ekran kartı var di 2009 da tabi Neyse Oyunlarda (Lol felan 90 fps aliyordum)kasmaya basladi ve bilgisayarin ana kart yanmis bir tane bilgisayarciya verdim 200 tl istedi verdim ana karti değişmiş lolde 60 fps falan almaya başladım cok sevindim çünkü her yolu denemistim kasmamasi icin neyse 1 ay sonra yine kastti ve 2 hafta once başka bir bilgisayarciya verdim 4gb eklettirdim vede format 100 tl verdim internet i kapattik yavas diye 3 gun sonra net gelcek bilgisayar hala kasiyor lolu kurmadim ama need for speed mostwanted da kasiyor yenisinde oynanmicak kadar neyse cs 1.6 da da bazen kasmalar oluyor bir cok oyunda oyle özellikleri yazmadim intel core i3 m380 emin deilim ama 2.53 ghz 6 gb ram var ddr3 3771 mb ekran karti ati radeon 5650 galiba 5000 series yaziyor.200 tl verdigim adam bide 4 gb ram varken 3 oldu o adamdan sonra neyse pc eskiden kasmadigi oyunlari simdi kasiyor cs yi kasiyor ise lolufe kasiyordur diye yaziyorum bu yaziyi ama kasmayada bilir bilmiyorum vede eskiden bilgisayar oyunda deil pc de gezerken kasiyordu simdi kasmiyir ama mesela google chmede yeni sekme acarken falan kasmalar oluyor boylegoogle chromeyi bile kasiyor 2009 da aldim hic temizleme yapmadim belki bundandir isinma problemi var normal karsiliyorum bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardim pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.