Şimdi Ara

pc kendiliğinden açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, niye her sorunu olanlar format diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Arkadaşlar, niye her sorunu olanlar format diyorsunuz?

+1
  • alaalaaa böyle bi sorunu ilk defa duydum yaw
  • bir problem değildir,bilerek yaptığın ve unuttuğun bir zamanlama ile ya da yanlışlıkla kurduğun bir program ile yapmış olman muhtemel.O programı kaldırman sorununa çözüm olabilir.Ha ortada program da yoksa ve bir türlü çözemiyorsan ya fişi çekeceksin ya da format atacaksın

Ha bi de,zeki beykardeşim elektiriği nasıl çekecek bi tarif eder misin arkadaşa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 13 Temmuz 2006; 23:16:54 >
  • Bence sen pc i camdan asagı at calarsaat gibi masallah hergun duzenli saatte acilio
  • Arkadaşlar sorunu bende ilk kez duyuyorum gerçi kapanması çok sık rastlanan bir problem ama sonuçta ortada arkadaşın yaşadığı bir sorun var bencede fiş çekmenin dışında daha doğru yönlendirici cevaplar verirsek herkesde paylaşmış olur.Benim aklıma gelenler zaten yukarıda diğer arkadaşlarca anlatılmış gerçekte sorun enteresan bilenlerin yardımcı olmasını bende bekliyorum.
  • Denetim masasından Zamanlanmış görevler seçeneğini seç ve orda eklenmiş herhangi bir görev varmı ona bir bak
  • İlk defa karşılaşıyorum yaw.... ilginç bir olay...

Bence zamanlanmış görevlerle ilgisi yoktur @mehmetcik

Zamanında ben denedim pc açılsın diye ama olmadı..
  • bilgisayardaki bi proğram çakişiyor olabilir sen en iyisi bi format at pc yi boşalt bakalım ne olcak olmadı sen pc tamirciye götür
  • BIOS'ta otomatik açma (wake up)tan olabilir. Ayrıca Windows'ta yüklü bir program olabilir. Kontrol et.

Yine ne alakaysa Virüs olabilir diycem Ya şaka bi yana virüs, spyware-adware, trojan, Dialer filan artık her türlü yaramazlığı yapıyor, PC'nin BIOS'u anakartına kadar her yerine iniyorlar (Çernobil virüsünü bilirsiniz), her haltın içine ediyorlar. Valla cidden bi virüs, spyware-adware, trojan, dialer taraması yaptır.

Dialer diyorum çünkü telefon çaldığında/bir telefon hattıyla etkileşime geçildiğinde PC açılıyorsa, Dialer da kaçak zararlı telefon hattına bağlayan bağlantıcıklar olduğuna göre bunu bi tarat derim. Dialer scanner programları vardır

Modem gibi bir donanım bozuksa PC'yi otomaik açabilir.

Ya farklı aletlerin acayip yollarla birbirleriyle etkilenmesi hakkatten ilginç. Bir arkadaş ne zaman kolundaki dijital saatin bi tuşuna bassa DVD kapağı açılır. VCD kumandasında CD çıkarma tuşuna bassam uyduda bir üst kanal açılıyor. Küçükken uzaktan kumandalı araba kullandığımda televizyon kapanıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

BIOS'ta otomatik açma (wake up)tan olabilir. Ayrıca Windows'ta yüklü bir program olabilir. Kontrol et.

Yine ne alakaysa Virüs olabilir diycem Ya şaka bi yana virüs, spyware-adware, trojan, Dialer filan artık her türlü yaramazlığı yapıyor, PC'nin BIOS'u anakartına kadar her yerine iniyorlar (Çernobil virüsünü bilirsiniz), her haltın içine ediyorlar. Valla cidden bi virüs, spyware-adware, trojan, dialer taraması yaptır.

Dialer diyorum çünkü telefon çaldığında/bir telefon hattıyla etkileşime geçildiğinde PC açılıyorsa, Dialer da kaçak zararlı telefon hattına bağlayan bağlantıcıklar olduğuna göre bunu bi tarat derim. Dialer scanner programları vardır

Modem gibi bir donanım bozuksa PC'yi otomaik açabilir.

Ya farklı aletlerin acayip yollarla birbirleriyle etkilenmesi hakkatten ilginç. Bir arkadaş ne zaman kolundaki dijital saatin bi tuşuna bassa DVD kapağı açılır. VCD kumandasında CD çıkarma tuşuna bassam uyduda bir üst kanal açılıyor. Küçükken uzaktan kumandalı araba kullandığımda televizyon kapanıyordu

• arkadaşlar cevabı buldum anakartta sorun varmış ve bios update edince geçermiş, şimdi bu tehlikeli işi yapacam inşallah
  • ben iki seneden beri fişi geceleri çekiyorum, yoksa mouse'un ışığı odayı kıpkırmızı yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.